Prefabrik evler hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Bi ara biz de düşünüyorduk çelik konsürksüyon evlerden fakat kaliteye göre değişiyor veanahtar tesli herşey onlardan isterseniz arada 20000 25000 falan fark oluyor.ama iç yapısını kendimiz yaptırırız derseniz ucuz oluyor fakat bence aynı masrafı kendimiz de yaparız. Biz araştırmıştık 140 m2 evi 80e yapıyorlardı.

ay bayıldım ya.çok güzel bu evlerr.bende istiyorum..kaydirigubbakcemile2

biz bu evlere kafayı taktık. arsamızı aldık inş. yaza yaptırcaz eğer nasip olursada foto paylaşırım.hihoyyyt

su sıra dıdıkledıgım bı konu bı arsam var ve sokak cocukları ıcın bı yuva acmak ıstıyorum ...
celıkden temelı yapılıyomus evlerın ve cok dayanıklı malzeme ıle yapılıyomus fıyatlarıda uygun geldı bana cunku muhendıs arkadasım betondan yapılısın 150-200 bın arasında olucanı soyledı ..ama prefabrık ıle daha uyguna mal olucak allahım nasıp ederse 2010da bende baslıcam yaptırmaya en gec 1 ay en fazla 2 ay ıcınde teslımat edılıyomus..en guzel yanı ıse yanmama ozellıgının olmasıdır..
yuvada cocuklarım emnıyette olucak..

ne güzel bir düsünce canim insallah gerceklestirebilirsín cocuklara yuva kazandiracaksin allah yolunu acik etsin

Bu devirde ve pahalilikta aslinda cok mantikli geliyor kulaga..
Ugur DÜndar´in "Yoksa Rüya mi" diye bi programi vardi, 10 günde falan evi yapip teslim ediyorlardi muhtac olan aileye.
Onlarda prefabrik evdi yanilmiyorsam.
Hayranlikla izliyordum, evler cok güzeldi.

Tabii böyle bi evde yasamanin eksilerini sahip olanlar daha iyi bilir.

Arkadaşlar babam yaklaşık 40 senedir inşaat sektörünün içinde, bende inşaat sekötüründe çalışıyorum. Bu prefabirk evlerin neden bir 20 yıl önce ülkemize gelmediğine üzülüyorum. Ancak yeni yeni değeri anlaşılıyor ve geliştiriliyor. Özellikle depreme dayanıklılığı yönünden son derece güvenli. Çelik kontriksiyonla sağlamlaştırılıyor ve ısı ve ses yalıtımında piyasadaki en kaliteli malzeme olan betopan isimli bir malzeme kullanılıyor. Keşke ülkemizde daha çok yaygınlaşsa ve bizde bu beton yığınlarından kurtulsak.

bencede harikabayanssulusmile bizde yazlık olarak yaptırmayı düşünüyoruz bu evlerden çünkü ötekileri çok pahalı.sonuçta yazlık diyoruz ama modelleri harika inşallah olurda fotolarını koyarım bende sizler için.

Annem ve Babam Boluya kendi memleketlerine taşınmak istiyorlar. Bizde ablamla onlara bu tarz'da bir ev yapma derdindeyiz. Çok güzeller gerçekten, fiyat olarakda uygun geliyor

merhabalar bizde boluda kütük ev imalatı yapıyoruz prafabrik degil prafabrik evler gecici konaklama içindir bizim yaptıgımız binalar mimari yapısı olan hem ahşap hem kütük ev imalatı yapıyoruz

prefabrik evler hakkinda ne düsünüyorsunuz
valla çok mükemmel şeyler düşünüyorum
Allah izin verirse bir arsa alıp 2 katlı kondurmak istiyoruz :kedi:
Normal evden çok daha lüks ve çok daha ucuza geliyor

valla çok mükemmel şeyler düşünüyorum
Allah izin verirse bir arsa alıp 2 katlı kondurmak istiyoruz :kedi:
Normal evden çok daha lüks ve çok daha ucuza geliyor

bizde aynı şeyi düşünüyoruz canım.ama arsa sorunu var işte.genelde müstakill evlern oldğu biryerde olması gerekir.apartmanlar arasında olmz kötü durur çünkü.arsalarda pahalı ya işte nasıl olcak bilmem.siz nasıl bieyrden alıcksınız arsayı.araştrma yaptınmı hiç bu evelr hakkında bilgn varmı varsa sölersn çok sevinirm??:1hug:

Canım bu tarafta zaten arsa marsa kalmadı.
Ben tuzya, kurtköy tarafı düşünüyorum bakalım olursa inşallah.
Sen arsayı alıyorsun beğendiğin evi tarif ediyorsun ya da seçiyorsun 20 günde mi ne teslim ediyorlar. Bitmiş bir şekilde.
Sen içine eşyalarını yerleştiriyorsun mükemmel ya

bizim köyümüzde biri yaptırdı gerçekten görünüşü çok hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…