Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım amerikalılar öyle bir yapmış ki benim odamla yan tarafların odası bitişik değil.arada yukarı çıkan merdiven var.bir tek oradan çıkarken ses oluyor o kadar.konuşma sesi veya çocuk sesi bile gelmiyor inan.bir de çok eski bunlar.ben bilerek buraya çıktım.bebeğim doğacak öbür ay ses olmasın diye çıktım.iyi de yapmışım.bebeğim büyüyene kadar en az 5 sene buradayım
zaza bence yazlık içi bu evler süper daha dün bi evsahibimle konuştum bi akrabaları yaptırmış köylerine sinopa..sadece yazları kalıyolarmış..8000 tlye zemin attırmışlar..20.000 tlyede 3+1 tek katlı ev diktirmişler...bu amaçla kullanım güzel olur yani havalar sıcakken ama kışları ısınma rüzgara yağmura dayanıklılık nasıldır bılemıyorum.. zaten turkıyede yeni teni yayılıyor prefabrik evler.. yurtdışında daha yaygın bıldıgım kadarıyla ama bu evler benim çok hoşuma gidiyor ne yalan söylim imkanım olsa dikerim bi taane...
z@z@,bu konuyu TRT1'de bir programda işlemişlerdi,izledim.Bu evler maalesef Türkiye'de rağbet görmüyor.Bizdeki mantık betonarme olduğunda daha sağlam olacağı düşüncesi hakim.Oysaki bu evler hem maliyet açısından düşük,hem de ısı yalıtımı açısından çok daha iyi.Programda bir bayan bu evlerden yaptırmış,çok merkezi bir yerden şehir dışına taşınmış.Kesinlikle ısınamam derken,eskiden ödediği paranın yarısı fiyatına daha iyi ısınmış,röportajda varmış.Ben de çelik konstrüksiyon evler diye araştırmıştım.Çok sağlamlar gerçekten de.Benim de hayalimde var...
bence düşünme biz deprem olduğunda bu tarz bir evde kaldık 1 yıl adar ama bana göre çok sağlıklı değil...kışın çok soğuk yazın çok sıcak oluyor.hem paraya ihtiyacın olduğunda kolay kolay satamazsın ev demek biraz da yatırım demek değilmi ...