- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #1.481
canım ya bende o doktoru arıyordum kardesimde baska bir üniversitede doktor ve okuldan arkadasları inanc beyi şiddetle tavsiye etmişler
baslarda olduğu için umursamamıstım acımın içinde onu düşünmemiştim
ama ben bulamadım onu perinatalog dimi inanc bey
nasıl bir doktor
ayyyy cok heycanlandım mesaj yazarsan dört gözle bekliyorum
bende bir melek annesine daha haber vericem senden ögrenince
çok sağol şimdiden
Allah razı olsun binlerce kez
bu arada bende ali fuat sengörün hastasıyım
ama ali fuat beyi de cok severim
ona da gitmeyi düşünüyorum
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler yani iş doğurmaklada bitmiyormuş onu anladım oğlum çok korkuttu bizi ama şu an herşey yolunda emmeyede başladı çok şükür pek giremiyorum ama aklım hep sizlerde kızımda kıskançlık var ikisini bir arada idare etmek çok zor
gökçe 32 haftalık olmuşsun çok güzel senin adına çok seviniyorum kendini üzme lütfen
zeynepberay arkadaşım bu sefer herşey güzel olcak inşallah çünkü bu sefer daha bilinçlisin hiç moralini bozma hedefini hep yüksek tut bebeğinle konuş ben hep öyle yaptım kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
Tiksinmekte haklısın o zaman canım. Ben iyiyim, sırt ağrısı çok oluyor, bi de bu aralar tekrar sivilceler çıkmaya başladı :) Hormonlardan galiba..Ayaklar ve ellerde şişmeler yavaş yavaş başladı malesef.
canım benim , ayaklarda ellerde şişmeler başladı demişsin ...peki bu şişlikler için doktora sordun mu ? gerçi az kaldı ama ...
bu haftamı başladı şişlikler ?? hani hamilelerin normalde şişiyorya belki bu şişmeler normaldir artık ne bileyim , sen yinede stres yapma ama tabii tedbiri de elden bırakma çok öpüyorumm..
Canım bugün büyük kontrolden geldik daha yeni. Şişmeler 3 gündür vardı, söyledim ben de doktora. İdrarda protein tam kan ve biyokimya testi istedi. İki gün önce protein atımını yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Bakalım üçünün sonucunu beraber değerlendirecekmiş. Bebek gayet iyiymiş, kan akımı iyi, suyu iyi, 1765 gram olmuş küçümenim, 1 hafta önden gidiyormuş. Yani gebelik şekeri ve preeklampsi ile ilgili bir bulgu yok. Bakalım biyokimya falan nasıl çıkacak ????
Senin sonuçlarında iyi galiba değil mi hızlı hızlı okudum ama, normal çıktı tiroid falan demişsin. Uykular normalllll bol bol uyu. Benim doktor uykunun gelmesi güzel sen uyuyacaksınki bebek büyüyecek demişti canım, uyu sen de. Benim de hep uykum geliyodu iki hamileliğimde de...Öpüyorum çokk, dikkat et kendine.
ARTIK HİÇ UMUDUM KALMADI,
bugün gene hüsrana uğradım ...tamamen bitik durumdayım. hayırlısı da demiyorum artık diyemiyorum.işe güce ne kadar versemde kendimi olmuyor,her ay bi umut vardı içimde ama bugün üfff kader işte demekkki...size ii bişeyler yazmak isterdim ama olmuyor.halbuki bu ay harbiden ümitliydim...Artık olcak bak merak etme laflarına da gıcık olmaya başladım. neyse...herkesi öptüm
merhaba arkadaşlar.
bugün nefroloji kontrolüm vardı.herşey yolunda gittti.protein kaçağı yok tüm değerler normal.ama o kadar çok yoruldum ki bütün gün hastanede.başım çok ağrıyor dayanamıyorum.yatıp uyudum ama aynı ağrıyla uyandım.az önce bir parol aldım daha fazla dayanamadım.ağrı kesici alınca çok üzülüyorum bebeğime zarar verdiğimi düşünüyorum.yarın kadın doğuma gidiyorum bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım..
ARTIK HİÇ UMUDUM KALMADI,
bugün gene hüsrana uğradım ...tamamen bitik durumdayım. hayırlısı da demiyorum artık diyemiyorum.işe güce ne kadar versemde kendimi olmuyor,her ay bi umut vardı içimde ama bugün üfff kader işte demekkki...size ii bişeyler yazmak isterdim ama olmuyor.halbuki bu ay harbiden ümitliydim...Artık olcak bak merak etme laflarına da gıcık olmaya başladım. neyse...herkesi öptüm
Herkese merhaba,
Uzun zamandır yazmıyordum. O yüzden beni hatırlamayabilirsiniz. Yaklaşık 10 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim. 5,5-6 aydan sonra tansiyon problemim olmuştu ama idrarda protein çıkmıyordu. tansiyon değerlerim de 14-9 oluyordu en çok ve sürekli olarak da yüksek değildi. Bir gün yükseliyorsa diğer gün normal ölçüyorduk.
Sonuç olarak doktor kesinlikle bu yüzden kaybettin diyemeyiz dedi.
Şimdi tekrardan hamileyim. 5 ay yeni bitti. Sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Bir hafta öncesine kadar 10,5-6,5 civarında olan tansiyonumu şimdi 11,5-12,5 küçük de 7 civarı ölçüyorum. Şu an için yüksek olmasa da bu durum moralimi çok bozuyor.
Doktoruma söylesem belli bir haftadan sonrayı hastanede geçirsem diyorum. Korkularım çok fazla.
Sizler tansiyona karşı ne gibi önlemler aldınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben seni hatırlıyorum, çok az yazmıştın buraya. Tuzu azalttın mı ? Ben de günde 3 kez ölçüyorum, bugüne kadar en fazla 11 çıktı tansiyonum. Ama ben magnezyum içiyorum her gün, o da var. Magnezyum tansiyonu kontrol altında tutuyormuş. Bence bu kadar endişe duyuyorsan riskli gebelik uzmanına gitmelisin. Gerekirse haftada bir de dopplere baktırmalısın, bebeğe ne kadar besin gidiyor diye. Ben iki haftada bir kontrol oluyorum, bazen haftada bir bile denk geliyor.
Maşallah canım,inşallah sonuna kadar böyle götürürsün.Az kalmış zaten
Tuzu azalttım ama daha da azaltmam hatta kullanmamam gerekiyor sanırım.Bu zamana kadar kontrollerimde sorun yoktu çok şükür.Hem riskli gebelik uzmanına hem de kadın doğum doktoruna gidiyorum.Ama şimdiye kadar genelde ayda bir kontrol oldum.Bundan sonrasında nasıl olur bilmiyorum.
Magnezyum kullanıyorum demişsin kaçıncı haftadan beri kullanıyorsun? Ben şu an kan hapı ve vitamin kullanıyorum sadece.Ama doktorum önümüzdeki ay ilaçları değiştireceğini söyledi.Belki o da magnezyuma başlatır.
Tansiyon olduğunda bebek gelişimi geriden geliyor diye biliyorum,sizin ölçümler nasıl çıkıyor haftasıyla uyumlu mu?
Bir de izmire geliyormuşsun,doğumu burada mı yapacaksın?
Herkese merhaba,
Uzun zamandır yazmıyordum. O yüzden beni hatırlamayabilirsiniz. Yaklaşık 10 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim. 5,5-6 aydan sonra tansiyon problemim olmuştu ama idrarda protein çıkmıyordu. tansiyon değerlerim de 14-9 oluyordu en çok ve sürekli olarak da yüksek değildi. Bir gün yükseliyorsa diğer gün normal ölçüyorduk.
Sonuç olarak doktor kesinlikle bu yüzden kaybettin diyemeyiz dedi.
Şimdi tekrardan hamileyim. 5 ay yeni bitti. Sürekli tansiyon takibi yapıyorum. Bir hafta öncesine kadar 10,5-6,5 civarında olan tansiyonumu şimdi 11,5-12,5 küçük de 7 civarı ölçüyorum. Şu an için yüksek olmasa da bu durum moralimi çok bozuyor.
Doktoruma söylesem belli bir haftadan sonrayı hastanede geçirsem diyorum. Korkularım çok fazla.
Sizler tansiyona karşı ne gibi önlemler aldınız? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1 hafta sonra memleketttt KUŞADASIIIII , İZMİRRRRR :)))
gökçe izmir kucağını size açtı bekliyor son 5 gün...hadi hayırlısı canım...herşey gönlünüzce olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?