- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #1.501
Ben magnezyuma 12. haftada başlamıştım canım. Allaha şükür ölçümler bugüne kadar hep önden gitti, bazen 4 gün bazen 1 hafta bazen 2 gün. Diyarbakırda perinatoloğa gidiyorum, takip eden 15 gün sonra diğer doktora gidiyorum, 15 gün sonra tekrar Diyarbakır'a gidince ayda iki kontrol oluyor, kafam da rahat oluyor.Tansiyonun gelişimi etkileyip etkilemediği konusunda bir bilgim yok, en kötü ihtimalle alfamet verirler tansiyonun daha fazla yükselirse. İdrarda protein atımı çıkmadan preeklampsi teşhisi koyamazlar çünkü.
Ben aslen Kuşadalıyım, doğum da İzmir'de olacak inşallah. Belki biliyorsundur, doktorum Hüseyin Ceyberi Bornova'da. Ayak, el ve yüz şişmen var mı bunları takip et, tuzu da olabildiğince kullanma, bir de bebeğinin hareketlerini takip et bakalım. Doktoruna sordun mu tansiyonunun son zamanlarda biraz yükseldiğini?
Hüseyin Ceyberi'yi duymuştum canım. Ben de Fuat Akercan'a gidiyorum. Doktoruma tansiyonum kaç olursa size bildireyim diye sormuştum. O da sürekli 13 olursa bilgim olsun demişti. Benim tansiyonum oynuyo işte bi ölçüyorum 12.5 bi ölçüyorum 11-11,5. Ocağın 9 'unda randevum var Fuat Bey'de. Bakalım ne diyecek.
Şu an için şişlik yok çok şükür. Bebek hareketleri de bu haftalarda çok tutarlı olmuyor sanırım.