Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

sağol canım güzel dileklerin için hadi bekliyorum sizleride beni yalnız bırakmayın kilo bende hala dikkat ediyorum valla hiç kilo yapacak şeyler yemiyorum bende takıntılı oldum iyice ilk 3 ay hiç kilo almamayı düşünüyorum bakalım yapabilecekmiyim doktorumun kesin tavrı var

Bu arada 7. kilomu verdim ama ne kadar çok verirsem o kadar iyi gibi geliyor , saplantı haline geldi sürekli diyet yapıyorum
yaaa ekmeği, makarnayı , pilavı özledim yaaaaaaaa

maşallah canım yaa ne güzel kilo veriyosunuz.bizimde 40 mız çıktı.ve ben resmen top gibi yusyuvarlak oldum.göbek aynen yerinde duruyu hiç doğurmamışım gibi.bende yarından itibaren başlıcam rejime falan bakalım verebilecekmiyim aslında hiçte istikrarlı deilimdir en uzun rejimim 3 gün falan sürmüştüm inşallah bu sefer verebilirim.vallahi artık aynalara küstüm çok çirkinleştim bide 3 doğum yapınca arka arkaya yüzümde bir sürü lekeler ve benler çıktı.hatta 2.doğumumda oluşan ve bu doğumumda fazlaca büyüyen yanağım tam ortasında koskocaman bir ben oluştu bende pek denemez yara gibi duruyo onuda ve diğer benlerimide aldırıcam kilo vericem saç rengimi değiştiricem baya işim var bakalım sanırım bunları yapınca kendimle barışıp aynalara bakabilicem gibi geliyo çok işim var çoookkk....bu arada umarım sırasıyla sen ve diğer kızlrda nigarım gibi muradınıza erersiniz.tüm dualrım sizinle.rabbim sizi üzmesin.çokk öpüyorum sizi.benim keltoş oğlumu facede gördününz çok tatlı çoookkk...allah size daha tatlılarını nasip etsinn

günaydın arkadaşlarım...cuma günümüz mübarek olsun inşallah...hayırlara vesile olsun hepimiz için...sevgiyle sağlıkla kalın...

Nigarcım herşey senin için güzel olacak, senin adına öyle mutluyumki anlatamam. Dualarım seninle arkadaşım :)))

güzel dileklerin için çok sağol ben bu gazla allahın izniyle 40 haftaya kadar giderim şunun şurasında hazirana ne kaldı senide bekliyorum arkamdan güzel bir hamilelik geçirmeyi hepimiz hak ediyoruz şimdilik çok iyi gidiyor ve hep böyle gider inşallah

İnşallah canım, az kaldı benim de. Dediğin gibi artık hepimiz güzel bir hamileliği hakediyoruz. Benim içim senin adına çok ferah. Bu sene hepimiz mutlu olacağız bence, hele birbirimize verdiğimiz destekler ile ... :)

merhabalar bende ilk kızımda bu iilet hastalıkla tanıştım 22 haftalıkken bacak ağrısı şikayetiyle yattım 30.haftada doğum yaptım kızım 1360 gr doğdu şükür yaşadı şu anad 2 yaşında

ama 40 gün önce tekrar doğum yaptım 26 haftalıkken gene bu illet beni bulmuştu ve çok tesadüf bir şekilde hastaneye gittim doğum yaptım oğlum 650gr doğdu 11 gün yaşama tutunmaya çalıştı ama melek oldu şimdi

kızım kardeşsiz kalmasın istiyorum ama çokda korkuyorum en az 5 sene yapmamıyı düşünüyorum şu anad ilaca başladım 6.aydada spiral taktıracağım

Başın sağolsun canım, benim de aynı senin gibi 650 gr doğan oğluşum 10 gün dayanabildi. 7.5 ay oldu onu kaybedeli. Şimdi ikinci bebeğime hazırlanıyorum ama söylediklerin beni endişelendirdir. İkinci hamileliğinde coraspin falan kullanmamışmıydın, neden preeklampsin tekrarladı. Tecrübelerini bizimle paylaşır mısın canım?

cnm benim başınsağolsun allah bidaha yaşatmasın böle bi sıkıntı.hikayelerimiz çok benziyo ama benimki şükirki mutlu sonla sonuçlandı.bende ikinci oğlumu preklemsi sebebiyle 30 haftalık doğurdum 1180 gr.doğdu 45 gün küvezde kaldı şu an oda senin bıdık gibi 2 yaşında ve bende 47 gün önce doğum yaptım tekrardan ama allaha şükür bu sefer 34 lere kadar dayndık 1660 gr.doğdu bir hafta küvezde kaldı şu an kollarımda.bu topikten başka bi arkadaşta ikinci gebeliğini sonuna kadar götürdü gününde doğurdu bebişini.demek rabbim kime neyi nezaman kısmet ediyosa ozaman oluyo.keske rabbim sanada meleğini kollarına alıpta evine götürmeyi nasip etseydi ama bundada bi hayır vardır evladına sağlıklı uzun ömürler versin sanada büyük büyük sabırlar diliyorum.bende birdaha yapamam diye tüplerimi bağlattım.gerçekten çok sıkıntılı bi rahatsızlık preeklemsi ama bende bikere daha düzenli kontrol altında dene derim.diğer kızlarda korkmasın allah inşallah birdaha hiçbirinize yaşatmaz hemencecik sağsalim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder

seninde başın saolsun allah sabırlar versin
canım hiç bişey vermediler bu gibi durumlarda kalsiyum ve magnezyum takviyeleri felan yapılıyormuş ben çok iyi takip olmadım memenun kalmadım doktor ihmali var diye düşünüyorum ama ben uzun sürede düşünmüyorum en azından kızım 8 yaşına kadfar gelene kadar bekleyeceğim vucudum dinlensin

aminnnnnnnnnnn çok teşekkürlerrr

canım hoşgeldin aramıza,başın sağ olsun arkadaşım.bende bir preeklampsi maduru olarak yaşadıklarına çok üzüldüm..

masalcım aramıza üzülerek hoşgeldin diyorum allahım sabır versin 2. gebeliğin daha kötü geçmiş canım birde genetik tahlillerini yaptırmışmıydın kan sulandırıcı falan kullanmadınmı? profilinde kayseri diyor doktorun kim öğrenebilirmiyim bende uzun uzun düşünmelerden sonra tekrar hamileyim ilk kızımı 26 haftalık 780 gr ağırlığında doğum yapmıştım çok şükür kızım hayatta kızıma kardeş çok istiyoruz tekrar bir yola girdik allahım sonumuzu hayır etsin bende kayseride doktora gidiyorum

akimera ben birkaç gündür sana ulaşmaya çalışıyorum.özel mesaj gönderemiyorum daha yeniyim buralarda.bende ilk gebeliğimde preeklemsi geçirdim 16-10 tansiyonla hastaneye yattım ve düşüremediler 34 haftada doğdu oğlum.1 hafta yoğunbakımda kaldı.medicalparkta yaptım doğumu ama yoğunbakımı çok kötüydü doktor çok tecrübesizdi yanlış tedavi uygulandı oğluma.sen medipolde doğum yapmışsın ordan memnun kaldın mı yoğun bakımı nasıldı.bir de senin doktorun kimdi acaba.yanıtlarsan çok sevinirim.sevgiler.

hülyacım hoşgeldin rabbim bu sefer vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doktor konusunda akimera yardımcı olur bu aralar pek uğrayamıyor malum yeni doğum yaptı iyi bir doktorla devam etmeni öneririm ilaç ne kullanıyorsun paylaşırsan birbirimize destek oluruz sen benden öndesin yediklerine dikkat ediyormusun?

cnm ben 2 yaşindaki oglumu medipolf dogurdum cok memnun kaldim yogunbakim doktoru enver beydi kendisi doct.ve anadolu yakasinin en iyi yogunbakim unitesine sahip cok memnun kaldim kadim dogum doktoruda sule selviydi ikinci dogumumda memnumdum ama 3.dogumumda ilgisizdi pek memnun kalmadim ama orada baska doktorlarda var bahar hanim sema hanim gurkan bey var super ama erkek oldugu icin esim beni yollamami 3.dogumum erdemde oldu tam amlamiyla berbatti yogunbakimi cok kotuydu

ben bu 3 numarali oglumu 34 haftalik dogurdum erdemden taburcu olduk medipole getirdim enver bey bizi tanidigi icin bu oglumun takibinide bundan snr ona yaptiricam ikinci oglum 30 haftalik 1180 gr.dogdu 45 gun kuvezde kaldi onun takibini enver bey yapti cok memnun kaldim tavsiye ederim.bu arada sen ikinciye hamilesin sanirim bak medipolde ya hakan bey yada gurkan bey ikisinden biri riskli gebelik takibi yapiyo ama hangisiydi hatirlayamadin internetten bakarsin sen

ayy canım çok teşekkürler ulaştım sonunda sana.sence yine preeklampsi geçirme riskim olduğu için medipolde tavsiye edebileceğin en iyi doktor kim olur?prof muayenede ve doğumda ekstra fark alır mı acaba?bi de ben ilk doğumumda pazar günü hastaneye yatmıştım ve doktorum hemen gelmişti bu hastanenin doktorları da gelir mi?birde medipol için yoğunbakım durumu ollunca zeynep kamile gönderiyorlar yazıyor birçok yerde açıkçası korktum ben.biz ilk bebeğimde 2 hastane dolaştık çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…