- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
KIZLAR NASIL GİDİYO HAYAT....İlkbahar geldi sonunda ,arkasından yağmurlar,sonra yaz...hepimize hayırlı olsun bakalım.
Çelikprenses ,sevgili arkadaşım ,Canım kardeşim Nehirinannesinin söylediği gibi 1 sene böle saat tarih ve bugibi şeylerin üstünden çift dikiş atarak geçiyor.Hepimiz bu evrelerden geçtik ve geçiyoruz.Ama ben artık anladım ki bunlar artık geçmiş ve bir daha asla aynı dakikaları yaşayamıyacağız,bende kuzumu 24 Mayısta kaybetmiştim. Şimdiden kendimi hazırlamaya çalışıyorum.Bir yandanda olsaydı şöyle olcaktı böyle olcaktı deyip duruyorum.Kendimi hazırlamak ve atlatmak zorundayım.O acı inşaallah hiç uğramaz birdaha ve burdan sevinçlerimizi paylaşırız.En kocaman sevgilerimle...,
günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara topiğimizi boş bırakmayalım hepiniz iyisinizdir umarım
ben iyiyim çok şükür biraz kendimden bahsedeyim 4 kilo verdim ve istediğim kiloya düştüm hergün yürüyüş yapıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bu arada korunmayı bıraktık hadi beni yalnız bırakmayın arkamdan gelin kızlar sırada nehirinannesi esra gökçe bu sene bizim senemiz olacak inşallah birbirimize destek olup hep birlikte aşacağız inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
Nigar hadi hayırlısı bakalım, güzel haberlerini alırız inşallah 1.5 ayım kaldı kısa zamanda, benim de 1.5 ayım kaldı korunmayı bırakmaya. Bu sene bizler için güzel bir sene olacak inşallah.
inaşallah canım bakalım iyimi ettik kötümü bilemiyorum daha fazla ertelemek istemedik bir anda bir cesaret geldi bana eşimide ikna ettim allahım utandırmasın hiçbirimizi seninde az kalmış hep beraber geçiririz inşallah hamileliklerimizi sen nasılsın canım pek uğramıyordun toparlanabildinmi biraz
nigarcım neler duyuyorum sen de karar verdin demek hayırlısı bakalım...bi de bana eşime gelse o cesaret.rabbim hepimizi doğru yöne götürecek inşallah buna inanıyorum...topikteki bütün arkadaşlara kocamannnn sevgiler....
günaydın kızlar nasılsınız kimse uğramıyor artık buralara topiğimizi boş bırakmayalım hepiniz iyisinizdir umarım
ben iyiyim çok şükür biraz kendimden bahsedeyim 4 kilo verdim ve istediğim kiloya düştüm hergün yürüyüş yapıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum bu arada korunmayı bıraktık hadi beni yalnız bırakmayın arkamdan gelin kızlar sırada nehirinannesi esra gökçe bu sene bizim senemiz olacak inşallah birbirimize destek olup hep birlikte aşacağız inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
Ayyy yaşasın ne kadar güzel, bugün sabah serviste gelirken sen aklıma geldin bugün gireyim topiğede Nigarıma çalışmalar başladımı diye soriyim o hep bana soruyo bu seferdee ben yoklayayım diye geçirdim,bak düşündüğüm gibi olmuş.Hadi hayırlısı inşaallah. Şu kilo verme işini bana öğret ya ne yapsam olmuyo.vücut çalışmaya alışkın olduğu için biraz daha sıkı spor gerekiyo sanırım sadece 1 kilo verebildim.3 kilo verir ve bu kiloda uzun kalabilirsem süper olur.bakalım.
Herkesin keyfi iyidir umarım ben iyiyim Allah' çok şükür
kızlarrrr nasılsınız?kimseler yoktu buralarda,gelmişsiniz çok sevindim.Nigarcım müjdeli haberi yakında alırız İnşallah.belkide sırayla hepinizden alacağız o haberleri,süper olur o zaman.belki bende bir delilik yaparım ya da yapmışımdır bilinmez ki
kilo vermeden bahsetmişsiniz,ben çok kilolu değilim ama yakın bir arkadaşım dukan diyeti yapıyor.4 ayda baya kilo verdi,incecik oldu.ama zor bir diyet,benim asla yapamayacağım birşey.gerçi bence kadın dediğin biraz balık etli olmalı.
Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, naber nasılsınız. ben yokken ne gelişmeler olmuş öyle aman da aman..
Nigarım hayırlısı olsun inşallah birtanem tez vakitte güzel haberlerini bekliyorum...
bende çok mutluyum bu aralar ... tam 8 günde 6 kilo verdim.. şimdi diyete ara verdim 1 on gün sonra tekrar başlayacağım.. şimdi meraklandınız ne ile bu kadar çok verdin diye :51valla bende itibar etmezdim bu tarz beslenme şekillerine ama ne yapalım mecburen yapmak zorunda kaldım ve işe yaradı .müthiş birşey.
Kızlarr ben lahana çorbası diyeti ile kilo verdim ..internette tarifi ve uygulama şekilleri var. beni gören herkes şimdi bu diyete başladı.şaka gibi ben bile inanamıyorum.
Nigarın da dediği gibi ne kadar az kilo ile hamile kalırsak o kadar iyi bizim için.Hadi hayırlısı Allahım utandırmasın.amiiinnn.
öpüyorum hepinizi..
inaşallah canım bakalım iyimi ettik kötümü bilemiyorum daha fazla ertelemek istemedik bir anda bir cesaret geldi bana eşimide ikna ettim allahım utandırmasın hiçbirimizi seninde az kalmış hep beraber geçiririz inşallah hamileliklerimizi sen nasılsın canım pek uğramıyordun toparlanabildinmi biraz
Bu arada Nigar Nisan'da, Nehirin annesi Mayıs'ta ben de Haziran'da... Tam sırayla olmuşş bu bırakma işi.
ne güzel canım ailenin yanına gidiyorsun senin için çok iyi olur ailenle özlem giderirsin inşallah canım hep beraber güzel günler göreceğizİyiyim canım , iyiyim, malum günler geride kalınca normale döndüm. Yarın haftasonu için Kuşadası'na , memleketime gidiyorum, o yüzden çok mutluyum. Şu bir iki ay da geçse herşey daha güzel olacak. Sırasıyla sevinçli haberlerimizi birbirimize vereceğiz Allah'ın izniyle.
Bu arada Nigar Nisan'da, Nehirin annesi Mayıs'ta ben de Haziran'da... Tam sırayla olmuşş bu bırakma işi.
desene güzel haberleri sırasıyla alıcaz(İnşallah).bende temmuzu almak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?