- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
ben hamileyim ya...
ama korkularım çook ; bana dua edin arkadaşlar
ikinci gebelikte preeklampsi yaşamam inş
çok sevindim nigarcım fm kara....inşallah hayırlı olur.bilinçli takiplerle aşılacak inşallah...dualarım sizinle...fm kara facedede görüşelim benim face
ilkadimhamilebebe@hotmail.com
selam canlarım nasılsınız ben iyiyim adetime 2 gün var dün idrar tahlili yaptım 2. çizgi silik çıktı sabahda kan verdim şimdi aldım değerim 244 iyimi 2 gün sonra tekrarlayacağım düzenli yükselirse ona göre doktora gideceğim dualarınızı esirgemeyin canlarım
Nigaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ay içim bi çoşkuyla doldu ya,çok mutlu oldum.değerin çok iyi canım,İnşallah ikiyede katlayacak.Nigar çok mutlu oldum,yanımda olsanda sarılsam sana şöyle
YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
AY NİGARIM SEN NAPTIN YA:)) Valla çok sevindimcanım benim hadi bakalım bi ablalık yap bizede çocuk nası doğurulur görek...Şaka bi yana çok sevindim inşaallah Rabbim yardım edecek inanıyorum.Seni çok ama çok seviyorum.
FMKara cım hayırlı uğurlu olsun inşaallah senin hamileliğinde dualarımız sizinle artık bundan sonra hiç korkma ,gelişmeleri bize de yaz.öptüm
canım bende şoktayım hala inanamıyorum maşallah diyelim topiğimiz coştu seninde az kaldı 1 ay sonra sendende güzel haberler bekliyoruz değerim 815 olmuş gitsem kese gözükürmü acabayaaaaaaaaaaaa ben doğrumu görüyorum, nigar bu ne hız maşallah .aman yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...çok mutlu oldum canım benimm...
ne güzel haberler var böyle...
fmkara kaç haftalık hamilesin , ay dur ne oluyor topik şenlendi aman ne güzel , hiç bozmasın Allahım ...
:18::18::18: sıra bende mayıs a şurda ne kaldı , hadi bismillahhh ..
saçmaladım , bir tuhaf oldum ..
dur bir kendime geleyim....
kızlaarrr çok seviyorum sizi. hadi inşallah sırada ben ve esra var hadi esra bizde başlayalım.......
ikinize de mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum rabbimden . hep yanınızdayız unutmayın sakın..
bu arada akimera gelmiş , canım sen dert etme buraları iyi haberlerini ver arada sırada yeter bizim için. iyi olmanıza sevindim.öpüyorum kocaman..
Çelikprenses , canım çok çok geçmiş olsun..Güzel günler çok yakında hepimizin kapısını çalacak inşallah teker teker.e hazirana da pek bişey kalmadı.bende mayıs ayında düşünüyorum kısmet olursa.
Nigarcım taze hamişimiz, nasılsın iyimisin canım arkadaşım..doktora gittin mi , sana neler tavsiye etti teker teker yazmanı rica ediyorum, unutma misyonun topiğe karşı büyük şuanda.d ikkat et kendine , öpüyorum kocaman..
Esra nerelerde yahuu , görünmüyor pek
hoşgeldin tatlım epeydir yoktun ameliyat olmuşsun artık rahat bir nefes alırsın senide bekliyorum arkamdamKızlar, kızlar, kızlarrrr ben yokken neler neler olmuş öyleee.. Nigarcımm, hızlı çıktın, hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah moralini hiç bozma, tadını çıkar hayatım. Ben de benim için büyükkkk problem olan şu burun ameliyatnı oldum Kuşadası'nda. O yüzden topikte yoktum o gündür. Doktorcum bana ve olacak bebeğime güzel sağlıklı nefesler hediye etti, Allah ondan razı olsun. Tekrar hamile kalırsam bu kez burnum tıkanmayacak, bunu bilmek çok güzel.. Hep bebeğim içn diye motive ettim kendimi o ağrıları çekerken. Hayırlısıyla da aranıza tekrar döndüm :))) Şimdi sıra Haziranı beklemekte, biliyorsunuz, Haziran benim içn büyük ay
canım çok iyiyiyim şimdilik iyi gidiyor bir sorunum yok mayısta güzel haberlerini bekliyoruzÇelikprenses , canım çok çok geçmiş olsun..Güzel günler çok yakında hepimizin kapısını çalacak inşallah teker teker.e hazirana da pek bişey kalmadı.bende mayıs ayında düşünüyorum kısmet olursa.
Nigarcım taze hamişimiz, nasılsın iyimisin canım arkadaşım..doktora gittin mi , sana neler tavsiye etti teker teker yazmanı rica ediyorum, unutma misyonun topiğe karşı büyük şuanda.d ikkat et kendine , öpüyorum kocaman..
Esra nerelerde yahuu , görünmüyor pek
:
Nigar bunlar senin ve bebişin için.ona iyi bak annesi
canım ben iyiyim,aynı bildiğin gibi.çocuklar-ev-okul
Sevgili dostum burdayım takılıyorum aslında ama çok fazla değil geçen hafta babam bypass oldu 2 damarı değişti o yüzden çok giremedim,bugünde malesef işteyim 23 nisan falan hikaye çalışıyorum.Babam şimdi iyi ama geçen hafta hastane ev arası mekik dokudum işten yıllık izin aldım.
Benim Mayısta doluyo sürem biliyosun.Allah hayırlısını versin.Bilmiyorum sanada oluyomu bazen çok isteksiz oluyorum yeni bir bebek için.Ya olmazsa ya çok beklersem.Bazen hevesim kırılıyor bazende hayata meydan okuyorum.Galiba hamile kalana kadar bitmeyecek bu işkence.Çok ama çok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?