- Konu Sahibi nehirinannesi2011
Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Şu mübarak günlerde Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün,olmayanlara sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili dostlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Çalışan arkadaşlara da uzun tatil sonrası ilk çalışma gününde, hızlı adaptasyonlar dilerim.
Ben iyiyim Allah a Şükür, misafir gitgel derken koca bayram bitti.ilk gün tabiki çok zor oldu mezarlık ziyaretleri buruk üzücü anlar...ama dudağımdan hepimiz için dualar eksik olmadı.İnşaallah Allah dualarımızı kabul eder hayırlısıyla karşılığını verir.Tam 6 ayı geride bıraktım.Kuzum olmadan 6 ay...Acı aynı, gözyaşlarım hala yürekten, ama ezikliğim küskünlüğüm yerini umuda ve dik duruşa bırakıyor sanki .Daha kocaman bir 6 ay var burdan bakınca çok uzun gelsede eşim bu kadar acıya rağmen 6 ay bile çok çabuk geçti diyor.Bilmiyorum ben bu ayların her dakikasını doyasıya yaşadığım için bana uzun geldi.2010 10 kasımında doktora gitmiştik hamileliğimi kesinleştirmek için.Bu günden sonrasıda malum işte hepiniz biliyorsunuz.Bu yılı hüzün yılı ilan ettim.Umarım bir an önce biter ve bize yeni umutlar verir...Herkesi kucaklıyorum en derin sevgilerimle....
Sevgili dostlar bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Çalışan arkadaşlara da uzun tatil sonrası ilk çalışma gününde, hızlı adaptasyonlar dilerim.
Ben iyiyim Allah a Şükür, misafir gitgel derken koca bayram bitti.ilk gün tabiki çok zor oldu mezarlık ziyaretleri buruk üzücü anlar...ama dudağımdan hepimiz için dualar eksik olmadı.İnşaallah Allah dualarımızı kabul eder hayırlısıyla karşılığını verir.Tam 6 ayı geride bıraktım.Kuzum olmadan 6 ay...Acı aynı, gözyaşlarım hala yürekten, ama ezikliğim küskünlüğüm yerini umuda ve dik duruşa bırakıyor sanki .Daha kocaman bir 6 ay var burdan bakınca çok uzun gelsede eşim bu kadar acıya rağmen 6 ay bile çok çabuk geçti diyor.Bilmiyorum ben bu ayların her dakikasını doyasıya yaşadığım için bana uzun geldi.2010 10 kasımında doktora gitmiştik hamileliğimi kesinleştirmek için.Bu günden sonrasıda malum işte hepiniz biliyorsunuz.Bu yılı hüzün yılı ilan ettim.Umarım bir an önce biter ve bize yeni umutlar verir...Herkesi kucaklıyorum en derin sevgilerimle....
canım arkadaşım zaman öyle çabuk geçiyorki bazen hızına ayak bile uyduramıyoruz seni kararlı gördüm öyle olmak zorundayız canım 2011 yılı hepimize hüzün getirdi umarım 2012 yılında tüm güzelliklerin bizlerle olması dileğiyle geçmiş bayramın kutlu olsun
Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Şu mübarak günlerde Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün,olmayanlara sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah...
canlarım nasılsınız?geçmiş bayramınız kutlu olsun..hep aklımdasınız ama yazamıyorum bir türlü.Esra ve Nehirinannesi biliyorum kasım ayı en zor aylardan biri sizin için,İnşallah bir dahaki yıla kucağınızda bebeklerinizle girersiniz canlarım.2011 pek Hayırlı olmadı ama ben gelecekten çok umutluyum..güzel haberlerinizi buradan alacağız,az kaldııııı:)
kızlar nerelerdesiniz ya kimseler uğramıyor artık hamilelerimiz ve anne adaylarımız nasıl gidiyor
akimera nasılsın nasıl gidiyor başka yerde okudum tansiyonun yükselmeye başlamış galiba umarım kontrol altına alınır ve vaktinde tosununu kucağına alırsın
terken sen nasılsın epeydir girmiyorsun merak ediyorum umarım problem yoktur
nehirinannesi sen neler yapıyorsun doktora gittin mi ne zama başlıyorsun çalışmalara
esracım ara ara senle ikimiz giriyoruz iyisindir umarım senin daha var galiba çalışmalara
firdos sende girmiyorsun ikizler nasıl iyilerdir umarım
ve diğer arkadaşlar umarım herkes iyidir
kızlar biraz önce okuduğum bir haberde preeklemsiyle ilgili çalışmalar yapılıyormuş preeklemsinin basit bir idrar testiyle öngörülebileceği yazıyor umarım biran önce sonuçlanırda bizlerde rahat bir hamilelik geçiririz
ALLAH RAZI OLSUN TATLIM BENİM EVDE İKİ HAYLAZ ERKEK ÇOCUĞUYLA Bİ İNSANIN TANSİYONU NE KADAR DÜŞÜK KALABİLİRSE BENİMKİDE ÖLE İŞTE.İDARE EDİYORUM ŞİMDİLİK.İNŞALLAH ARTIŞ GÖSTERMEZ..merhaba canlarım..uğrayamadım ne zamandır..
Nigarcım biz iyiyiz canım,okul çok yoğun bugünlerde.pek bir şeye vaktim olmuyor.sen nasılsın canım?
Nehirinannesi,yazını okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım..tüylerim diken diken oldu..canım arkadaşım bebekler melekleri görürmüş,biliyorsun..onlara güler,onlarla konuşurmuş melekler,onları korurmuş...senin kızın da şu anda bir melek ve demek ki komşunun çocuğu onu görmüş.ben eminim bundan..Nehir'in hep yanında ve öyle de olacak..sizi izliyor ve üzülmeni istemiyor.
Akimera tansiyonun yükselmeye devam etmez İnşallah,Dualarım seninle.
Esracım sen nerelerdesin??
canım iyiyim teşekkür ederim.gerçekten kimseler uğramıyor artık .ara ara girip bakıyorum ama bu aralar topiğimiz sessiz kaldı . iş yoğunluğum halaa devam ediyor .Allah tan işim varda yoksa hayat bizler için gerçekten çok zor.bazen ölümün dayanılmaz ağırlığını omuzlarımda hissediyorum..
Bakın size ne anlatacağım , çok garip gelebilir anlatacaklarım..
Bundan bir ay evvel kayınvalidem ve annemle bir pazar günü annemlerin sitesinde bahçe var orada oturuyoruz.binalarına yeni bir komşu gelmiş o kadında var tanıştık falan yanında da 2,5 yaşında bir kızı var..sohbet esnasında çocuk anlamsız bişeyler söyledi önce anlamadık, tam konuşmayı beceremiyor bir kaç defa tekrarlattık ne diyorsun diye '' bebek bizi görüyor '' diyormuş meğer, tekrarlattım ne diyorsun diye ''bebek bizi görüyor '' dedi hani nerede dedim yanımdaki boş bir alanı gösterdi.annesi de hani kızım bebek falan yok burda dedi çocuk güldü ve el salladı .ne düşüneceğimi, ne diyeceğimi bilemedim.kadını tanımıyorum,hikayemi bilmiyor ,hatta bana sordu sizin de var mı diye, yok dedim sadece ..anlatmadım bile.annemler hiç birşey demediler , hemen lafı değiştirdiler.tüylerim diken diken oldu ve bir o kadar da mutlu oldum sanki..bebeğim benimle nereye gidersem gideyim..
belki bu anlattıklarım size de garip gelebilir ama ne bileyim ,herşeyde bir umut arıyorum işte...
akimera nın tansiyonu mu çıkmış dedin, merak ettim bak şimdi hangi topiğe takılıyor o ? bu arada terken den hiç çıt yok..
benim çalışmalar başlamadı daha , sanırım psikolojik olarak da hazır olmak lazım herşey den önce ... bir de ben hamile kalır kalmaz rapor almayı düşünüyorum ..işlerim o yüzden bu kadar yoğun , hepsini toparlamam lazım anlayacağın .yani biraz daha zaman var..
bu preklampsi denen şey idrarda tespit edilse ne olacak,,tespit önemli değil ki tespit olduktan sonra tedavisi yok meretin ..asıl önemli olan tedavi edilebilmesi ..belki birgün tıp buna da çare olur kimbilir..
kendine iyi bak canım,çok yazdım çok kafa şişirdim.
canım iyiyim teşekkür ederim.gerçekten kimseler uğramıyor artık .ara ara girip bakıyorum ama bu aralar topiğimiz sessiz kaldı . iş yoğunluğum halaa devam ediyor .Allah tan işim varda yoksa hayat bizler için gerçekten çok zor.bazen ölümün dayanılmaz ağırlığını omuzlarımda hissediyorum..
Bundan bir ay evvel kayınvalidem ve annemle bir pazar günü annemlerin sitesinde bahçe var orada oturuyoruz.binalarına yeni bir komşu gelmiş o kadında var tanıştık falan yanında da 2,5 yaşında bir kızı var..sohbet esnasında çocuk anlamsız bişeyler söyledi önce anlamadık, tam konuşmayı beceremiyor bir kaç defa tekrarlattık ne diyorsun diye '' bebek bizi görüyor '' diyormuş meğer, tekrarlattım ne diyorsun diye ''bebek bizi görüyor '' dedi hani nerede dedim yanımdaki boş bir alanı gösterdi.annesi de hani kızım bebek falan yok burda dedi çocuk güldü ve el salladı .ne düşüneceğimi, ne diyeceğimi bilemedim.kadını tanımıyorum,hikayemi bilmiyor ,hatta bana sordu sizin de var mı diye, yok dedim sadece ..anlatmadım bile.annemler hiç birşey demediler , hemen lafı değiştirdiler.tüylerim diken diken oldu ve bir o kadar da mutlu oldum sanki..bebeğim benimle nereye gidersem gideyim..
belki bu anlattıklarım size de garip gelebilir ama ne bileyim ,herşeyde bir umut arıyorum işte...
akimera nın tansiyonu mu çıkmış dedin, merak ettim bak şimdi hangi topiğe takılıyor o ? bu arada terken den hiç çıt yok..
benim çalışmalar başlamadı daha , sanırım psikolojik olarak da hazır olmak lazım herşey den önce ... bir de ben hamile kalır kalmaz rapor almayı düşünüyorum ..işlerim o yüzden bu kadar yoğun , hepsini toparlamam lazım anlayacağın .yani biraz daha zaman var..
bu preklampsi denen şey idrarda tespit edilse ne olacak,,tespit önemli değil ki tespit olduktan sonra tedavisi yok meretin ..asıl önemli olan tedavi edilebilmesi ..belki birgün tıp buna da çare olur kimbilir..
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.ben bu aralar biraz yoğundum çocuklar hasta oldu ben çok yoruldum gecem gündüzüm birbirine girince tabi tansiyonumda yine yükselmeye başladı.doktor bir hafta takibe aldı yüksek çıkınca değerlerim tansiyon hapına ve kalsiyum ilacına başladık.zaten aspirinde alıyorum.o günden beride ölçmüyorum tansiynumu.çünkü yüksek çıktığını görünce psikolojim bozuluyo ve akşama kadar hiç düşmüyo tansiyonum.o yüzdende hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum.bebeişte 6 gün geriden gelmeye başladı haftasına göre.canım sıkılıyo o yüzdene.küçük oğlumda doğduğunda 30 haftalıktı ama gelişimi 27 haftalık gibiydi.şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorm.o yüzden keyfim yok kızlar.başka topiklere gelince zaten benim 3 sene önce açtığım ve çok samimi dostluklar edindiğim bi topiğim ve arkadaş grubum var oradan zaten hiç ayrılamam.birde şimdi 3. veya 4.çocuğuna hamile annelerin açtığı bi topik var ara ra oraya bakıyorum.ama sizin yeriniz ayrı
geçmiş olsun nehirinannesi bendede o skıntı var ama bitkisel şeylerle atlatmaya çalışıyorum.bende çocuklar hasta onlarla uğraşıp duruyorum.küçük oğlum hem grip oldu hem faranjit oldu hemde sol kulağında kızarıklık varmnış.ilaçlar antibiyotikler ev hastaneye döndü.bide huy değüiştirdi.çok sinirli oldu.kucağımdan saniye inmiyo sürekli ağlama modunda çok yoruldum vallahi.4 yaşındaki büyük oğlumda hasta ağız yoluyla enfeksiyon kapmış dedi doktor hafif faranjitide var ama asıl ateş sorunumuz var 40 kadar çıktı 2 gün önce nasiıl hstnye yetiştim bilmiyorum.serumlarla falan düşürdüler ateşini.birde karnım agrıyo deyişp duruyo ama sürekli deil.doktor apandisatten şüphelendi.takibe aldı ama ben öle olduğunu sanmıyorum.çünkü benim eşimde annemde apantist ameliyatı oldu.ağrısa hiç duramaz yerinde diyorum.bence gıda zehirlenmesi olabilir falan diyorum çünkü serumdan snr ayaklandı şimdi iyi allaha şükür ama ara ara karnım ağrıyo demeye devam ediyo.bu arada tabi ben onlarla uğraşmaktan kucağımda hstnelrde taşımaktan o kadar yorulmuşumki.3 gündür şiddetli bi kasık ağrısı problemi yaşıyorum.korktum acaba bebeğe bişeymi oldu diye.hareketleride hala pek hissedemiyorum o yüzden sağ olup olmadığından emin deilim ama çok korkuyorum.bugün annemi çağırdım çocukları ona bırakıp kontrole gididcem bakalım doktor ne diycek..gerçi anneme bırakmayada korkuyorum çünkü hem tnsiyonu hem şekeri hem kolestrolü hemde migreni var azcık yorulsa hem migreni tutuyo tansiyonu fırlıyo hastanelik oluyo.öle bi durumda çocuklarda ortad kalır.aklım hep onlarad olcak.ben kaç sefer geçen hamieliğimde hstnde yattım.bazen annem refakatçi olarak kalıyodu.ama ona refakat eden hep ben oluyodum.çünkü tansiyonu ve migrene çıkıp acile kaldırıyolardı ben başında hasta halimde duruyodum bide:)) bırakacak kimsede yok.eşimde geçen hafata hstne işelri için 4 gün boyunca işi bırakıp bırakıp geldi artık o lüksüde kalmadı.napıcam bilmiyorum yani.hakkımda hayırlısı.sizler nasılsınız bakalım.topik iyce boş kaldı herkes çok yoğun anlaşılan..