- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
nöörüyonuz bacılarr nehirinannesi saçların çok güzel olmuş çok yakışmış bu aradaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarımmmm işte test sonuçlarım ;
istemli Test
ANTİ KARDİOLİPİN IGG sonuç: Negatif GPL (10-0)
ANTİ KARDİOLİPİN IGM sonuç: Negatif MPL (10-0)
ANTİ TROMBİN III sonuç: 95.30 % (79,4-112)
LUPUS ANTİKOAGÜLAN (LA1) sonuç : 32.3 sn (31-44)
Doğrulama Testi sonuç: Negatif (0-0)
PROTEİN C sonuç: 157.8 % (70-140)
PROTEİN S sonuç: 93.8 % (60-130)
AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI (APC) sonuç: .98 NR (0,8-2)
MTHFR A1298C NORMAL (0-0)
FV LEIDEN NORMAL
PROTROMBIN 20210 NORMAL
nöörüyonuz bacılarr nehirinannesi saçların çok güzel olmuş çok yakışmış bu aradaa
canım tahlillerin çok güzel çıkmış birşey gözükmüyor pıhtılaşma problemin yok doktoruna gittinmi ne dedi
Kızıma 6 aylık hamileyim , akşam uzanmış tv seyrediyorum ...televizyonda beyaz show..ebru gündeş 4 aylık hamile imiş ,programa çıkacakmış neyse çıktı şarkısını söyledi sonra beyaz nazar boncuğu ve altın emzik hediye etti ebru gündeş e ve sonra dediki ekranlardan doğacak kızına birşeyler söylemek istermisin ? ebru gündeş kameralara döndü ve dediki daha bugün gibi aklımda '' seni çok sevecekmişim öyle diyorlar , şuan birşey bilmiyorum....!'' buz etkisi yaptı o an bende söyledikleri o kadar soğuk bir şekilde hitap ettiki eğildim kendi karnıma anneciğim dedim ben seni çok seviyorum , karnıma düştüğün ilk günden beri ! ve okşadım karnımı ...
Bugün ebru gündeş doğum yapmış , sabah gazetelerde...Allah analı babalı büyütsün ,Rabbim uzun ömür ve sağlık versin inşallah...
Şimdi bunları niyemi yazdım ? bilmem... bilmiyorum... yazdım işte .....
Hiç yaşamamış gibi canlıyım,
Bir tomurcuk dallarımda.
Sessiz sedasız,
Bir lütuf tam şuramda.
Geçiyor günler,
ayların en güzeli yılların en güzeli,
Bir umut yüreğimde geleceğe dair.
Hayaller,sıcacık herşey tamam şimdi.
Tam vuslata gelirken zaman
Mutluluğun en sonunda
Bir karanlık bir sızı tam şuramda.
Ayların en acısı,yılların en hüzünlüsü,
Bir karanlık geleceğe dair.
Hayaller kırık umutlar bitmiş.
Herşey,herşey yarım şimdi.
Yergök TOPRAK,
Yergök EVLAT,
Gülüşler yalan şimdi.
ne 3 keremi arkadaşındaki iyi ceseretmiş valla biz bir kere yaşadık ikinciyi zor düşünüyoruz preeklemsi şiddetinine göre değişebiliyor hafif orta ağır benimki ağır seyretmişti yinede arkadaşınız tebrik ederim sende kan pıhtılaşma problemi var mı clexan kullandığına göre neye göre verildi
öncelikle hoşgeldin gözün aydın canım biraz anlatırmısın ilk gebeliğinde kaç haftalık doğum yaptın ikinci gebeliğinde nasıl bir tedavi uygulandı bence yaşla ilgisi yok diye düşünüyorum bu durumun ben hastanede yatarken aynı odada 18 yaşında biri vardı aynı benimki gibi seyrediyordu
evet canım araştırmalarım tekrar bebek düşüncesinde olduğum için oğluşların çok tatlı firdos isimleri ne
Merhaba nigar50,hoşbulduk arkadaşım teşekkür ederim allah herkese nasip etsin.ilk gebeliğim daha sorunluydu benim 33 haftalıkken yüksek tansiyondan dolayı 2 hafta hastanede yattım benim preklemsi ağır değildi hafifi bazen orta oluyordu.36. hafta kontol için hastaneye gititğimde artık doğum yapabilirsin dedi doktorum ve suni sancıyla doğum yaptım kızım oldu adı irem şimdi 34 aylık oldu:)
2. gebeliğimde süpriz oldu planlamamıştık yoksa bukadar erken düşünmemiştik.
ilkinden tecrübeli olduğumdan ikincide hemen diyete başladım tuzu tamamen kestim hamur işi de pek yemedim nolur nolmaz diye sorun yaşamadım 39.haftada sezaryen oldum şimdi 2,5 aylık oldu sağlıklı çok şükür ALLAH'ıma hoşçakalın sevgiler.
kızlarrrr nerelerdesiniz kimse uğramıyor topiğe umarım herkes iyidir hamilelerimiz nasıl nasıl gidiyor
merhabalar ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı
merhabalar ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı