Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Zeynep tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bizi unutma arada bir gir böyle yaz :)
İnşallah bizde hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız :)
Mayıs'ta gidiyorum son kontrole. Sanırım artık hamile kal diyecek doktorum :) Ben hala korkuyorum Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için

Merhaba sanırım hamilelik düşünüyorsunuz bende doktora gitmiştim bana kan ve idrar tahlillri yaptirdi sonuca baktı hamile kalmana engel yok demişti zaten o sırada hamileymişim 1 yıl düsunmuyordum bebek ama oldu hayırlısı diyorum inşaallah sorun cikmadan aliriz bebegimizi kucagimiza sizden dr ne gibi testler istedi

Merhaba. Düşünüyorum ama cesaret edemiyorum uzun zamandır 4 Ağustos 2013'te kaybettim oğlumu
Doktorum zaten bayağı bir test istedi geçen sene. Herhangi bir sorun yok dedi. 1 seneden fazladır doktorum baskı yapıyor zaten :) ama cesaretim yok hala. Normal kan tahlilleri yaptıracağım ezberledim artık. Kolestrol şeker falan. Birde ben tiroid ameliyatı olmuştum onun içinde ayrıca test yaptırmam gerekiyor. hepsini toplayıp gideceğim bakalım.
Buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca umutlanıyorum heyecanlanıyorum güç alıyorum.
Allah cümlemize herşeyin hayırlısını versin. Allah'a emanetsiniz.

Cadaloz29 benim icinde umut oldu cwvremde bir çok kişi var ikincisinde yasamayan preeklampsi yi bir arkadasim var 3. Bebegini aldı 3undede tansiyonu çıktı ama kontrol altındaydı sağlıklı bir şekilde aldı kucagina umutsuz degilim ilkunde bulantı yoktu bunda çok oluyor burdan yazarım inşaallah doktorun söylediklerini

Mutlaka yaz. Merak ederim ben :)
Kısmet nasip Allah hakkımızda hayırlısını versin. Hayırlıysa bizde evlat sahibi olalım.
Bu preeklampsi işi 2. olup olmayacağı tamamen şans. Doktorum kilo ver dedi 20 kilo verdim. Birde hamileyken hamur işi pasta tatlı börek vs. yasak olacak tuz kesinlikte yasak olacak dedi. Şeker hastaları nasıl besleniyorsa öyle besleneceksin bol su içeceksin demişti haberin olsun :)
Umutsuz olacak birşey yok sakın kötü düşünme. Herşey iyi olacak. Bak Zeynep hayırlısıyla doğum yaptı. Sıra sende. Senden sonra da sıra bana gelsin :) Bol bol dua etmeni tavsiye ederim. Ayrıca dr söylemiştir ama bende söyliyim kalsiyumu bol olan şeyler yememiz gerekiyor. Bol light süt,light yoğurt,tuzsuz ayran gibi.
Allah'a emanet

Merhaba canım teşekkür ederim..hep diyorum sana artık bir adım at..korkunca yaşayacaklarımız değişmiyor biliyosun..rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş nasip eder sana..

Zeynepberay hnm atlatmişınız inşaallah bebeginizle daha iyi şeyler yaşarsiniz peki siz nelere dikkat ettiniz hamileliginiz boyunca

teşekkür ederim..hamileliğim boyunca öyle çok sıkıntım oldu ki çok şeye dikkat etmek zorunda kaldım..preklampsi için 20 günde bir 24 saatlik idrarda ve kanda protein kaçağı varmı diye bakıldı..sürekli ödem kontrolü yaptım..doktorum tuzun preeklapsiyle ilgisi yok tuzlu yiyebilirsin dedi tabii abartmamak şartıyla..26. haftaya kadar haftada bir kere ultrason yaptı doktorum sonra 15 güne çıktı bir sorun olmayınca..fazla kilo almadım sadece 6 kilo aldım..şimdilik aklıma gelenler bunlar..benim kalp kapakçık yetmezliğim var gebelik şekerimde vardı o yüzden preeklamsiyi unuttum diyebilirim:)) bol şans diliyorum sana ve bebişine

Cadaloz29 inşaallah sende hayırlısı ile hamile kalırsın ben 56 kiloyum ben normaldede hamur işi tatlı vs yemiyordum şu an tuzsuz yiyorum 1 bardak süt yumurta bir kase yogurt cevis vs yiyorum doktorumda söyledi bunları 28 inde kontrolümüz var vitamin hapı kullaniyorum inşaallah kilo aldirmaz tek korkum şu an için bu hap

Zeynepberay ne güzel çok fazla kilo almamişıniz çok seyler atlatmişınız şükür kurtuldunuz inşaallah bizde atlatiriz hayırlısı ile dua edin bebeginiz iyidir inşaallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız..kuzum beni korkuttu bugün..sabah annemle banyosunu yaptırırken memelerinin büyüdüğünü fatkettim..hemen doktora götürdük bebeklerde olabilen bişeymiş annenin hormonları yüzündenmiş..yarın üniversitenin hocasına randevu alıcam endokrinin görmesi gerekiyor dedi doktorumuz..kötü bişey değil dedi ama yinede hormonlarına bakılması gerekiyormuş..dua edin kuzuma..

Çook geçmiş olsun Zeynep Dualarımız sizinle. Haber ver mutlaka.

Zeynepcm aynisi bnm kızımda da var..hatta 1 gögsünde toplu igne ucuna yakın sivilcemsi bisi cikti..doktor sizden gecen hormonlardan ovalamayin sıkmayın yapacak bir sey yok gececektir dedi hic ciddiye almadı bile...cevremde de cok duydum geçmiş sonradan ondan paniklememiştim ama her görduğümde canım sıkılmıyor degil..bnde mi götürsem acaba?

canım bizim doktrda aynı şeyi söyledi anneden geçen hormonlardan dolayı oluyormuş ama daha erken dönemde olurmuş yani ilk 2 ayda bizim 3 ayımız bitti. bu yüzden endokrin görsün dedi hormonlarına bakmak isteyebilirlermiş..artık adet kanamasıyla doğan bebekler var hiç birşeyi ihmal etmemek lazım diyor..dün gidemedik doktor izinliymiş.pazartesi gününe randevu aldım..üniversitenin hocaları mesai saatinden sonra özel hasta bakıyor çocuk endokrinin hocası bakacak..inşallah bişey çıkmaz kuzmda..birde diş çıkarmaya başlamış çok huzursuz senin minnoşun dişler ne durumda

Dislerimiz cok zorluyor bizi..ön ve alttan cıkarmis genelde ilk disler..bizim ön dislerin 2 yan disleri cıkıyor ve yukarda. kök dişler oldugu icinde deliriyor kuzum.. her eline gelen zaten agızda ama hırsla fena saldiriyor rahatlayamıyor..cok huzursuzlandiginda dr bi krem ilac verdi onu sürüyorum..biz ayın 11inde 6 aylik olcaz bende götureyim dra o zaman gögsü icin..dr bir sey yok diyince rahatlamistim..

yerim ben onun inci dişlerini..dün gittik doktora önemsiz bişey dedi..bazı çocuklarda yalancı ergenlik olurmuş bazılarında 7-8 yaşlarında bazılarında bir kaç aylıkken olurmuş bizimkide öyleymiş korkmayın takibe bile gerek yok dedi hoca..rahatladık birde dişlerimiz çıksa dün akşam çok huysuzdu diş kremini sürdüm rahatlamadı sonra fitil verdim mecburen..doktorumuz çok ağrısı olursa fitil verebilirsin dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…