Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

mrb arkadaslar zeynep dogum yspinca burasi bos kaldi o her gelismeden bahsederdi.yeni hamilele r hayirli olsun saglikla alin kucaga gelismelerii yazin .bende hamilelik dusunuyorum kizim 3.5 yasinda oldu kardes lazim ama hic doktora falan gitmedim ankarada olan varmi bu arada

Canım benimde aynı senin gibi içim çok rahattı ve nasıl hissedersen öyle gidiyor. stres zaten preklampsiyi tetikliyor.Nasıl hissedersen öyle gelişiyor. Bebişimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah..

Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :) Kulaklarını herşeye kapa bebeğini ve kendini düşün artık. Gerisi yalan. Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhabalar.kızlar hamileyimmmm.5 haftalık.iğneye başladm.aspirin de kullanıyorum.bulantılarım erken başlandı.sua ed in lütfen.selamlar

Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat versin. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. darısı başımıza :)

Sağolun kızlar"şükür kalp ayrımlarını aldık.10 gün sonra eray beye gideceğim.bende preeklampsinin yanı sıra servikal yetmezlikte var.serklaj olmam gerekecek sanırım"hepimizin hakkında hayırlısı.bebeğim dua ile geldi dua ile doğacak inşallah ..sağlıkla alacağımız gebeliklerimiz olsun inşallah ....

Slm kızlar perşembe kontrol vardı kese net değil bulank dedi.beta hcg istedi.1150 çıktı iyi dedi.6. Haftadyz.bugün kan geldi.düşük önleyici iğne yaptır dedi doktor.yaptrdım ama karnım ağryor.pazartesi gidecez tekrar.korkuyorum.sürekli yatyorum.clexan ile aspirin de kullanyom.dua edin lütfen

Burada her yeniden anne olan umut bize tabiki düşünceleriniz benim için çok önemli.gebeliğin Devamında çok sorum olacak :))

merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim hep aklımdasınız ama yazamadım..evi taşıyoruz...annemlerin binaya taşınıyoruz annemler hep istiyordu ama eşimle ben istemedik ama şimdi durum farklı:=) eşim vardiyalı çalışıyor gece yalnız kalıyorum ve şimdi gökçeyle çok zor oldu..evde kiracı vardı o çıkınca biz tadilata başladık bitmek üzere ..bikaç güne taşınıcaz.inşallah hayırlısı olur..abimler ve annemler çok mutlu aynı binada oturacağımız için inşallah herşey güzel olur ...annemlerde kalıyoruz hala..kızım çok huysuz tek başıma yetişemiyorum..birde sürekli hastane işlerimiz oluyor haftada bir kere nöroloji kontrolüm var kan tahlili yapılıyor INR bakılıyor ve ilaç dozum düzenleniyor.. bu ilacı kullanmak çok zor dikkatli olmak gerekiyor dün elimi kestim salata yaparken küçücük bir kesikti ama saatlerce kanadı ..yanımda Coumadine kullandığıma dair kart taşıyorum.. 4 ay daha kullanıcam..her şer bir yana kızımı emziremediğim için bu ilaçtan nefret ediyorum.. herşeye rağmen anne olmak muhteşem bir duygu rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...yeni hamilelerimize bol şans diliyorum..

Arkadaslar iğne ve asprinden başka kullandiginiz ilaç var mı. Bi de diyet verdi mi yasaklı yiyecekler varmı. Bende 8 haftalik gebeyim elhamdulillah. Inşallah bu sefer hepimiz sağ saglim kucağımiza alırız. Şimdiden hafif şişme hissettim. Bu kadar erken baslamamasi gerekmiyor mu.

Arkadaşım merak etme.Rabbim hayırlı zamanda nasip eder.Sen üzme kendini.Ben burdaki yazılanları okuyunca daha da umutlanlanıyorum.Çarşamba günü gidicem bende doktora ne testler isticek benden bakalım.6 Ay oldum bebeğimi kaybedeli.5 yaşında kızım var.Kızımda olmadı bu preeklampside oğlumda oldu.Bende ona hayret ediyorum.Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla tekrardan sağlıklı,sıhhatli evlat nasip etsin.

Bende okudukça seviniyorum çok şükür kucağına alan çok. Ben geçen sene ocak ayında kaybettim oğlumu. Şimdide 8 haftalik hamileyim. Bir sene sonra hamile.kaldim. Mthfr 1298 heterezigot ve protein s düşük cikti. Bazı arkadaslara doktorları diyet vermiş yasaklı yiyecekler var. Bana doktorum. Hiç birşey vermedi. Herşey serbest dedi. Ama içim rahat degil. Korku.hep.var

Allahım sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Canım diyet konusunda huzursuzsan doktorunla konuş.O seni rahatlatıcı açıklamasını yapsın ki sende rahat ol.Bizim başımızdan geçtiği için en ufak detayı gözardı edemeyiz.

Slm.kızlar.maalesef düşük yapıyorum.kese gelişmedi.kanamam oldu hafta sonu.iğneyle önlenmeye çalışldı ama olmadı.pzartesiye kadar kese kendiliğinden düşmezse kürtaj yapılacak.kaderde preklamsiden sonra bunu da yaşamak varmş.HAYIRLISI olsun

Üzme kendini arkadaşım.Vardır bundada bi hayır.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin.

gecmis olsun allah tez zamanda tekrar hamile kalirsin ins.khamile arkadaslar guzel saglikli bir surecle bebisinizi slin kollariniza.bence dikkatli beslenmekte fayda var yohurt yesillik protein agirlikli tuz seker ve hamurisinden uzak kalip az kilo alinmali nehirin annesi ve zeynep cok az kilo almislardi.kilonuz nasil fazla olmamasi avantaj bence hersey gonlununzce olsn

Canım , çok geçmiş olsun ama dediğin gibi her şeyin hayırlısı olsun diyoruz ya hep. Rabbim isteyen herkese sağlıklı , sıhhatli hamilelikler , bebişler nasip etsin. seni ve kızını öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…