- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #3.021
Canım benimde aynı senin gibi içim çok rahattı ve nasıl hissedersen öyle gidiyor. stres zaten preklampsiyi tetikliyor.Nasıl hissedersen öyle gelişiyor. Bebişimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah..Garip bi şekilde içim çok ferah .allah o ferahlığı veriyor sanırım.hiç bireyden korkmuyorum.tabii arada Söylenen olumsuzluklar üzüyor ama.hakkımızda hayırlısı.allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...
Merhabalar.kızlar hamileyimmmm.5 haftalık.iğneye başladm.aspirin de kullanıyorum.bulantılarım erken başlandı.sua ed in lütfen.selamlar
Garip bi şekilde içim çok ferah .allah o ferahlığı veriyor sanırım.hiç bireyden korkmuyorum.tabii arada Söylenen olumsuzluklar üzüyor ama.hakkımızda hayırlısı.allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...
Merhabalar.kızlar hamileyimmmm.5 haftalık.iğneye başladm.aspirin de kullanıyorum.bulantılarım erken başlandı.sua ed in lütfen.selamlar
Burada her yeniden anne olan umut bize tabiki düşünceleriniz benim için çok önemli.gebeliğin Devamında çok sorum olacak :))Canım benimde aynı senin gibi içim çok rahattı ve nasıl hissedersen öyle gidiyor. stres zaten preklampsiyi tetikliyor.Nasıl hissedersen öyle gelişiyor. Bebişimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah..
canım çok iyiyim merak etme herşeye rağmen ayaktayım:))dualarım sizlerle..çok öpüyorumZeynep'ten haberi olan var mıÇok merak ediyorum nasıl iyi mi.
canım çok iyiyim merak etme herşeye rağmen ayaktayım:))dualarım sizlerle..çok öpüyorum[/QUOTE
Allah daha da iyi etsin inşallah. Bizi habersiz bırakma. Merak ediyorum nasıl olduğunu :)
O kadar çok ihtiyacım var ki duaya anlatamam. Doktorum hadi artık doğur bir tane diyor ama cesaretim yok daha
Yeni yeni hamile haberleri,sağlıklı geçen hamilelikler cesaretlendiriyor beni ancak yeterli gelmiyor :)
Allah herkese güç kuvvet sağlık versin.
Arkadaşım merak etme.Rabbim hayırlı zamanda nasip eder.Sen üzme kendini.Ben burdaki yazılanları okuyunca daha da umutlanlanıyorum.Çarşamba günü gidicem bende doktora ne testler isticek benden bakalım.6 Ay oldum bebeğimi kaybedeli.5 yaşında kızım var.Kızımda olmadı bu preeklampside oğlumda oldu.Bende ona hayret ediyorum.Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla tekrardan sağlıklı,sıhhatli evlat nasip etsin.
Üzme kendini arkadaşım.Vardır bundada bi hayır.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin.Slm.kızlar.maalesef düşük yapıyorum.kese gelişmedi.kanamam oldu hafta sonu.iğneyle önlenmeye çalışldı ama olmadı.pzartesiye kadar kese kendiliğinden düşmezse kürtaj yapılacak.kaderde preklamsiden sonra bunu da yaşamak varmş.HAYIRLISI olsun
Canım , çok geçmiş olsunSlm.kızlar.maalesef düşük yapıyorum.kese gelişmedi.kanamam oldu hafta sonu.iğneyle önlenmeye çalışldı ama olmadı.pzartesiye kadar kese kendiliğinden düşmezse kürtaj yapılacak.kaderde preklamsiden sonra bunu da yaşamak varmş.HAYIRLISI olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?