Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Zeynepcim sürekli girip okuyorum yazdıklarını ama yazmaya vaktim olmuyor Herşey çok iyi olacak sen gönlünü ferah tut. Allah yardımcın olsun. Dualarım senin ve kızınla. Çok merak ediyorum durumunuzu . Fırsat buldukça yaz lütfen. İyi haberlerini almak dileğiyle. Allah'a emanet olun

Ayy Allahım çok şükür, yazdıklarını okudum ama girip yazamamıştım. Hiç bişey olmayacak Allahın izniyle , bu yaşadıkların nazarlığı olsun bebeğimizin. öp onu benim için .. Allah korusun ikinizi de..

Sny16 ve Zeynep iyi olmanıza çok sevindim.şükür ki bende mucizeme kavuşacağım.içim o kadar rahat ki İnşallah sonuna kadar devam eder bu Rahatlık.....
Hayırlı uğurlu olsun.Sağlıklı,sıhhatli hamilelik geçirip sağlıklı bi şekilde evladını kucağına alırsın inş.Siz kaç ay sonra hamile kaldınız.
Zeynep iyi haberlerini bekliyoruz.Herşey yolundadır inş.

merhaba arkadaşlar..merak ediyosunuz biliyorum kusura bakmayın yazamadım...kızım gayet iyi..sadece çok huysuz akşam 6 da başlıyor ağlamaya gece 3 e kadar ağlıyor..dün anasonlu bir gaz ilacı aldık bitkisel onunla rahatladı..hala annemlerdeyiz henüz eve geçecek gücü bulamıyorum kendimde...şükürler olsun geçti kötü günler..rabbim kimseye yaşatmasın..
kızım hastayken ne anladım biliyomusunuz..belki bana kızacaksınız böyle hissettiğim için...hepimiz evlat acısı yaşadık ve hiçbirimizin bebeği eve gelmedi..eğer bebeklerimizi evimize geldikten sonra kaybetseydik bunun acısına asla dayanamazdık..yani ben dayanamazdım kızıma bişey olsaydı ölürdüm..onu bir daha koklayamamak onu öpememek dayanılmaz bir şey..belki kızıyorsunuz bana okurken ama böyle hissettim evlat ayrımı yapmıyorum yanlış anlamayın..kızımın ölüm yıldönümünde hastanede yatıyordum ilk kez mezarına gidemedim ve kahroldum bütün gün ağladım bana kızıyormu diye..duygularım böyle işte
Özgecan olayı içimi yaktı rabbim ailesine sanırlar versin dayanılacak bir acı değil..

Zeynepcim senin ve bebeğinin iyi olmasına çook sevindim Allah bozmasın. Dedim sana herşey çok güzel olacak diye. Allah daha iyi olmanızı nasip etsin. hep dualarımdasınız. bizi habersiz bırakma merak ediyoruz.
Allah inşallah bize de o günleri nasip eder. Hamile arkadaşlar için evlatlarını kucaklarına almayı, benim gibi cesaretsizlere de cesaret verir inşallah :)

Ben 8 ay sonra hamile kaldım.ben oğlumu 21 Haziran'da doğurdum ama 28 Haziran da kaybettim.((.Allah hepimize sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Slm kızlar bende geçen sene oğlumu ağır preeklemsiden kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim çok şükür. Siz hamile kaldığınız da nasıl bi tedavi uygulandı. Bende genetik testlerde pıhtılaşma çıktı. Bazılarına doktor diyet vermiş yasaklı yiyecekler vermiş sizler neler yaptınız. Yardımcı okur musunuz. Kafam çok karisik

Canım senin adına çok sevindim.Geçti bitti artık güzel,uzun,sağlıklı,huzurlu günler siizi bekliyor.Dualarında bizleride unutma.
Ben 8 ay sonra hamile kaldım.ben oğlumu 21 Haziran'da doğurdum ama 28 Haziran da kaybettim.((.Allah hepimize sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım bende 5 ay oldu.Oğlumu kaybedeli.Farkettiğim şu var bu preeklampsi erkek bebeklerde oluyor.Hayırlısı Allahtan demekten başka bişey yapamıyoruz.( Ama hamile olanları burda görünce hepimiz bi umut oluyorsunuz.Tekrardan hayırlı olsunAnın tadını çıkar.İçin hep huzurlu olsun.

Sny16 ve Zeynep iyi olmanıza çok sevindim.şükür ki bende mucizeme kavuşacağım.içim o kadar rahat ki İnşallah sonuna kadar devam eder bu Rahatlık.....
Canım , hayırlı uğurlu olsun hamileliğin , çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucaklarsın inşallah. Rabbim onu korusun..

canım benim , erkek kız farketmiyor hepsinde olabiliyor maalesef. yeni umutların hep olsun. umut olmazsa yaşamda olmuyor, insanın ihtiyacı olan tek şey zaman.

canım başın sağolsun , pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlarımız vardı bu sayfa da gerilerde ve tekrardan hamile kalıp bebeğini kucaklarına alanlar da var. Bir perinatolog kontrolünde hamilelikleri boyunca iğne oldular . Sana tavsiyem gebelik takibini (şayet gitmiyorsan) bir perinatoloji uzmanına yaptırmalısın.. sadece diyetle olacak iş değil.. hamileliğin hayırlı olsun , Rabbim sağ salim kavuşmanızı nasip etsin..

Allah razı olsun canim. Perinatologa gidiyorum ama beni memnun etmedi. Ben kayserideyim güya kanserinin en iyi doktoru buymus ama bana normal hasta gibi davrandı bilgi vermedi. Bende iğne kullanıyorum. Doktor bana hiç diyet vermedi ama okuduğum kadarıyla kısıtlı olmadı gereken yiyecekler var. Bu hiç birşey demedi. Kafam daha çok karisti

ikinci gebeliğimde ki dr um da sanki olağan bir hastaymışım gibi davranmıştı bana ve benim de aynı senin gibi kafam karışmıştı. Ama öngördüğü tüm şeyler tamamen gerçekleşti , onların gözü farklı bakıyor haliyle ve neticede sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldım. benimkisi tuzu kesme demişti ama ben kendi kendime azaltmıştım ona bile kızdı , kendi kendinize tedavi uygulayacaksanız sonunu nasıl getireceğiz diye. ilk gebeliğimdeki dr çok ilgiliydi de ne oldu sonuç bebeğimi kaybettim. ne yaptığını bilen bir dr olsun da gerisi önemli değil.eğer referansları iyiyse doktoruna güven yine de için rahat değilse başka bir perinatologa da git ..

Kayserideki bildiğim iki iyi perinatologa da gitrim birinci daha iyiydi yine ona gidecem büyük ihtimalle. Bende kendi kafama göre diyet uyguluyorum. Tedbiri mi alayım onlar çöl onemsemiyir cunku

Garip bi şekilde içim çok ferah .allah o ferahlığı veriyor sanırım.hiç bireyden korkmuyorum.tabii arada Söylenen olumsuzluklar üzüyor ama.hakkımızda hayırlısı.allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…