Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Kuzummm , Zeynebim ohh çok şükür dün geceden beri sürekli aklımdasın hep dua ettim . Hayırlısı ile her şey geçecek inanıyorum ben, gör bak hiç yaşamamış gibi olacaksın bu günleri hele o pıtırcığı kokladıkça Allahım hiç biri anneyi evladından hiç bir evladı da annesinden ayırmasın. sütünü sağsaydın keşke ilaçları uzun süremi kullanacaksın bu arada sağıp atardın bu günler geçene kadar ne bilim hiç veremeyeceksen de dünyanın sonu değil ben de hiç emmemişim annemi .
Habersiz bırakma bizi .. Allah korusun her ikiniz de.

Zeynepcm cok cok gecmis olsun inan aklimuz hep sende alismisiz senden haberler duymaya 2 gundur bisey yazmayinca telaslandim bugun gorunce derin bir oh cektim sen zoru basardin bununda ustesinden gelirsin neden boyle bisey oldu dogumdan kaynaklimi neden pihti atmis onceden baska bir rahatsizliginmi vardi cok gecmis olsn kizina kavusman icin dus dxiyorum cunku onu cok bekledin

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.hepinize tek tek yazmak istiyorum ama yoruluyorum kusura bakmayın lütfen..bugün kuzum hep yanımdaydı az önce gitti bana ilaç gibi geldi..
arkadaşlar geçirdiğim hastalığın adı Derin ven trombozu..beyinde oluşan yada vücudun başka bir yerinden giden bir pıhtının oluştuğu bölgeye zarar vermesi.yüksek dozda kan sulandırıcıyla pıhtıyı dağıtmaya çalışıyorlar..bu durum doğum sonrası tüm kadınlarda olabiliyormuş. birde pıhtılaşma sorunu varsa risk artıyormuş..benim kalp yetmezliğimde var buda riskimi artırıyor..rabbim kimseye yaşatmasın..dün akşam tansiyonum 8-5 e düştü çok kötü oldum..ve çok korktum eşim annemler herkes çok korkuyor bana belli etmiyorlar güya:)) azıcık uyusam eşim uyandırıyor ölmemden korkuyor sanırım..rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın..bu kötü rüya bitecek dualarınızla hepinizi çok seviyorum..

Cok zor bi durum allah yardimciniz olsun benimde ilk gebeligimde vardi simdi ikinciye hamileyim arada yukselio gibi suan pek bi sorun yok insallh tansiyonum cikmqz simdilik iyi insallah buaydan.snrada ckmaz kİzlar allah saglikla kucagikiza alamayi nasip etsin.ins

zeynepcim canım benim hep aklımdaydın doğum yapmışsın gözün aydın olsun sen çok güçlü bir kadınsın bu durumuda atlatacaksın allahın izniyle dualarım seninle

Zeynepcim,her gün aklımdasın.Hayırlısıyla sağlıcakla evine döneceksin.Bütün sıkıntılar geçecek.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

merhaba arkadaşlar..az önce kuzum geldi ayrılmak çok zor geliyor..allah kimseyi evladından ayırmasın..bugün daha iyiyim.bazen çok halsiz oluyorum.doktorum lohusalıktan diyor..her gün INR değeri bakılıyor bugün 1.87 olmuştu 2 nin üzerine çıkınca taburcu edecekler..durumum iyiymiş..inşallah pıhtıda kısa sürede dağılır kurtulurum..

merhaba kızlar..bugün daha iyiyim..kan değerim istenişen seviyeye gelmiş bu gece MR çekilecek yeniden açılma varsa pıhtıda taburcu edecekler..dua edin lütfen

merhaba kızlar..bugün daha iyiyim..kan değerim istenişen seviyeye gelmiş bu gece MR çekilecek yeniden açılma varsa pıhtıda taburcu edecekler..dua edin lütfen

Zeynepcim canım benim. Hayıtlı uğurlu olsun Allah önce sana ve yavruna sonra tüm sevdiklerine uzun ömürler versin. Hiç kötü düşünme herşey güzel olacak ben senin adına eminim. Yavrunda yanında artık. Allahım seninde şifanı verecek güzel günlerin olacak kızınla inşallah. Dualarımdadınız Allah daha iyi haberlerinizi almayı nasip etsin. Bizi habersiz bırakma. Allaha emanetsiniz

Zeynepcim , çok şükür geçmiş olsun bir tanem.. İnşallah taburcu olmuşsundur ve kuzucuğunla hasret gideriyorsundur.
bizi habersiz bırakma ikinizi de öpüyorum, Allah nazardan saklasın sizi aminn..

merhaba kızlar..aksilikler bitmiyor.. dün gece 11 de MR çekildi.sonra abim aradı kızımı hastaneye getirmişler..hemen gittik acile.uyurken nefes alamamış bir süre.. poposuna falan vurmuşlar düzelmiş hemen hastaneye getirmişler..dün gece acilde müşahadede kaldı..bugün prof. e götürdük oda yatıralım bir gece dedi..genel durumu kan tahlilleri röngeni herşey normal.bu gece saturasyonları takip ediliyor.yarın kalp ekosu yapılacak sonra aksilik olmazsa taburcuyuz..ben taburcu oldum..durumum iyi ..kontrollere gidicem..biraz halsizim.. eve çıkınca bir süre annemlerde kalıcaz..evde yalnız yapamam bebeğimle..çabuk yoruluyorum.kızım için dualarınızı bekliyorum..

Allah Allah, ne oldu ki kuzucuğumuza yaaa (( çok büyük geçmiş olsun canım benim .. İnşallah taburcu olmuşsunuzdur. dua etmezmiyim hep dua ediyorum .. Allahım ikinizi de korusun ...

Çok geçmiş olsun Zeynep'cim.inşallah Kızın kısa sürede toparlar ve annesine gelir,Rabbim sağlıkla beraber büyümeyi nasip etsin kuzuma ...

kızlar merhaba..evimizdeyiz çok şükür..yani annemlerdeyiz :)) bilaç gün burada kalıcaz..kuzumun herşeyi normal çıktı ikimizde iyiyiz..pazartesi günü hematoloji ve nöroloji kontrolüm var..inşallah herşey yolunda gider...

Ben artık dayanamıyorum yaşadıklarıma..isyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum..dün kuzucum çok huzursuzdu biazda ateşi vardı doktora gittik gaz ilacı verdiler.sabah yine huysuzdu tekrar hastaneye geldik yatırdılar.ateşi hala var.doktorlar belinden su almak istediler izin vermedim.1aydan küçük bebeklerde menenjit belirtisi olabiliyormuş ateş..enfeksiyonuda yok.antibiyotik veriyorlar..kızıma bişey olursa ölürüm ben.dua edin kuzuma lütfen...

Canım nasıl oldunuz, merak ettim düştümü bebişin ateşi .. tam çok şükür çektim alttaki yazını gördüm . Allahım korusun kuzucuğumuzu.. haberdar et bizi.

Canım nasıl oldunuz, merak ettim düştümü bebişin ateşi .. tam çok şükür çektim alttaki yazını gördüm . Allahım korusun kuzucuğumuzu.. haberdar et bizi.
Canım çok sağol.bugün ateşi yok.sabah yeniden kan tahlili yapıldı enfeksiyonu yok idrar kültürü temiz gelmiş şimdi kan kültürünü bekliyoruz..genel durumu çok iyi.çok korkutuyor beni. Rabbim kızımı bana bağışlasın.çok yorgunum sağolsun abimin eşide bizimle hastanede kalıyor yoksa yapamam tek başıma.hala kendimi toparlayamadım.ameliyat yerim ağrımaya başladı..

Zeynepcim cok gecmis olsun girip girip baktim yeni birseyler yazmis misin diye..Allah sizi birbirinize bagıslasın insallah..dualarımız kuzugunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…