- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.961
İnşaallah bende çok merak ediyorumm.Rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla,hayırlısıylaArkadaslar zeynep dogum ysptimi bilen varmi inslh almistir bebegini kucagina
Allah razı olsun canım.Allah hepimize sabır versin.Gerçekten acımız tarifsiz.Bunu yaşayan biliyor ve anlıyor.Arkadaşım senin hikayeni bilmiyorum.Senin nasıl oldu.Rabbim hayırlıısıyla tez zamanda kucağını dolu etsin.Sevgilerimle
Kardeşim Başın Sağolsun.Allah oğlunun toprağınca sana,eşine ve yeni doğacak bebeklerine Sağlıklı,uzun ömürler versin.Sölediğin gibi çoğu kişide preeklampsi olmamış.Biz gerçekten seçilmiş insanlarız.Rabbim bizi sevdiği için Meleklerimizi yanına aldı.Bizde sabırla Beklicez.Ben inanıyorum yeniden deneycek kadar güçlüyüz.İnşaallah Rabbim hayırlı zamanda tekrardan bize evlat nasip eder.Öncelikle biz sağlığımıza kavuşalım inş.
Zeynep hayırlı haberlerini bekliyoruz.Hepimiz meraklardayız.
selam kızlar..kızımla kavuştuk sonunda..herşey yolunda merak etmeyin.dün evimize geldik..şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar..hepinize teşekkür ederim...kızım çok iyi teyzeleri..adını GÖKÇE ZÜBEYDE koyduk.. dün rahatsızlandım..şuan nörolojide yatıyorum..beynime pıhtı attığını düşünüyorlar..bilincim biraz bulanık.kızıma abimler bakıyor..dua edin benim için..rabbim kızımı bensiz bırakmasın..ilk kez ölümden korkuyorum..sabah abim getirdi emzirdim gidince çok huzursuzlanmış.
merhaba arkadaşlar...hala hastanede yatıyorum..MR sonucum iyi çıkmadı..beynimde 2 yerde yaygın pıhtı var..kan sulandırıcılarla pıhtıyı eritmeye çalışıyorlar..verilen ilaçlar yüzünden kızımı emzimem yasaklandı dün. günde 2 kere abim getiriyor görüyorum kuzumu..bugün hava çok soğuk o yüzden getirmeyin dedim kıyamadım.akşam gelecek .emzirmeyince çok ağladı bende onunla ağladım..yanaklarımı yalıyor resmen kokluyor beni..çok kötüyüm kızlar..kuzuma dayanamıyorum.sürekli ağlıyorum doktor kızıyor beyin içi basınç artıyormuş ağlayınca..dua edin bizimiçin..rabbim kızımı bensiz bırakmasın
Allah acil şifalar versin canım. Seni yavruna bağışlasın inşallah. Çok üzüldüm inan kimerhaba arkadaşlar...hala hastanede yatıyorum..MR sonucum iyi çıkmadı..beynimde 2 yerde yaygın pıhtı var..kan sulandırıcılarla pıhtıyı eritmeye çalışıyorlar..verilen ilaçlar yüzünden kızımı emzimem yasaklandı dün. günde 2 kere abim getiriyor görüyorum kuzumu..bugün hava çok soğuk o yüzden getirmeyin dedim kıyamadım.akşam gelecek .emzirmeyince çok ağladı bende onunla ağladım..yanaklarımı yalıyor resmen kokluyor beni..çok kötüyüm kızlar..kuzuma dayanamıyorum.sürekli ağlıyorum doktor kızıyor beyin içi basınç artıyormuş ağlayınca..dua edin bizimiçin..rabbim kızımı bensiz bırakmasın
Zeynepcim , Canımmmm.. haberlerini okudum çok şükür ki kızını almışsın kucağına hesapsız şükür .. yanında olduğu için şükür et bir tanem emzirmeyiverirsin , mama ile büyüsün ,tek Allahım sizi ayırmasın ,bir ömür birlikte olun inşallah. Geçecek bu günler de , ağlama lütfen sen dayanıklı bir annesin neler atlattın. Dua ediyorum senin için. keşke sana ulaşabilsem ! öpüyorum mis kokulunu ve seni ..merhaba arkadaşlar...hala hastanede yatıyorum..MR sonucum iyi çıkmadı..beynimde 2 yerde yaygın pıhtı var..kan sulandırıcılarla pıhtıyı eritmeye çalışıyorlar..verilen ilaçlar yüzünden kızımı emzimem yasaklandı dün. günde 2 kere abim getiriyor görüyorum kuzumu..bugün hava çok soğuk o yüzden getirmeyin dedim kıyamadım.akşam gelecek .emzirmeyince çok ağladı bende onunla ağladım..yanaklarımı yalıyor resmen kokluyor beni..çok kötüyüm kızlar..kuzuma dayanamıyorum.sürekli ağlıyorum doktor kızıyor beyin içi basınç artıyormuş ağlayınca..dua edin bizimiçin..rabbim kızımı bensiz bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?