Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

31.07.2013te preeklampsi nedeniyle 27. Haftamda doğurdum oğlumu gelişme geriliği de vardı preeklampsı yuzunden. Dogdugunde 24 haftalık gıbıylı 610 gram dogdu ve 5 gun yasadı hala cesaretım yok yenıden bır hamılelıge ama buradakı arkadasları okudukca moral doluyorum umutlanıyorum. Kader kısmet Allah bır daha kımseye yasatmasın bu hastalıgıda bu acıyı da
Az evvel farklı bır forum sıtesınde okudugum bır yazıyı söylemek ıstıyorum. Bır kadın 2004 yılında ılk bebegını preeklamsı yuzunden kaybetmış bızım gıbı. Ikıncı hamılelıgı dogumundan 6 ay sonra olmuş ve preklampsı tekrarlamamaış. Hatta cok sık doktora gıtmedım bıle yazmış. Bebegını dogurmuş ondan bır yıl sonra tekrar hamıle kalmıs ve oda normal sürecınde dogmus. Yanı tekrarlamamış. İnşallah bızde aynı kaderı paylasırız bu arkadasla. Sımı allah bagıslasın ıkı evladı varmıs. Darısı basımıza :)
Zeynep şubatın ılk haftası dogum yapacaktı sanki. Bende merak ettım şimdi. İnşallah hersey yolundadır hep dua edıyorum

Kardeşim Başın Sağolsun.Allah oğlunun toprağınca sana,eşine ve yeni doğacak bebeklerine Sağlıklı,uzun ömürler versin.Sölediğin gibi çoğu kişide preeklampsi olmamış.Biz gerçekten seçilmiş insanlarız.Rabbim bizi sevdiği için Meleklerimizi yanına aldı.Bizde sabırla Beklicez.Ben inanıyorum yeniden deneycek kadar güçlüyüz.İnşaallah Rabbim hayırlı zamanda tekrardan bize evlat nasip eder.Öncelikle biz sağlığımıza kavuşalım inş.
Zeynep hayırlı haberlerini bekliyoruz.Hepimiz meraklardayız.

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Allah isteyen herkese versin :)

Zeynep Çok sevindirdin bizi.Allahım sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.Senin günlerin yoğun geçiyordur şimdi.Ama ayrıntıları merak ediyoruz.Sevgilerimle

merhaba arkadaşlar..hepinize teşekkür ederim...kızım çok iyi teyzeleri..adını GÖKÇE ZÜBEYDE koyduk.. dün rahatsızlandım..şuan nörolojide yatıyorum..beynime pıhtı attığını düşünüyorlar..bilincim biraz bulanık.kızıma abimler bakıyor..dua edin benim için..rabbim kızımı bensiz bırakmasın..ilk kez ölümden korkuyorum..sabah abim getirdi emzirdim gidince çok huzursuzlanmış.

Canım çok geçmiş olsun. Preeklemsi geçirmedin dimi pıhtı nasıl oluştu.Sen çok güçlü biannesin .Allahın izniyle sana bişey olmucak.Dualarım seninle.

Zeynep'im güzel arkadaşım çok sevindim..sağlıklı sıhhatlı büyüt bebeğini inşallah..ölüm fln yok nasıl konuşmalar onlar öyle..her şey yoluna girer neler atlattık biz..sadece her şeyimiz zor oluyor işte kaderimiz midir nedir...gelişmeleri yaz lütfen..ya da özelden bana telefon numaranı atabilirsen ulaşmak isterim sana..çocukla uğraşmaktan buraya girmeye fırsat olmuyor resmen

merhaba arkadaşlar...hala hastanede yatıyorum..MR sonucum iyi çıkmadı..beynimde 2 yerde yaygın pıhtı var..kan sulandırıcılarla pıhtıyı eritmeye çalışıyorlar..verilen ilaçlar yüzünden kızımı emzimem yasaklandı dün. günde 2 kere abim getiriyor görüyorum kuzumu..bugün hava çok soğuk o yüzden getirmeyin dedim kıyamadım.akşam gelecek .emzirmeyince çok ağladı bende onunla ağladım..yanaklarımı yalıyor resmen kokluyor beni..çok kötüyüm kızlar..kuzuma dayanamıyorum.sürekli ağlıyorum doktor kızıyor beyin içi basınç artıyormuş ağlayınca..dua edin bizimiçin..rabbim kızımı bensiz bırakmasın

Her şey yoluna girecek insallah..dua edicem hep senin icin..Rabbim sizi hic ayırmasın..bu kadar zamandan sonra kavuşmuşuz yavrularımıza bırakır myz hiç dimi zeynepcim..moralini yüksek tut..bnde kardeşimde mamayla büyümüşüz ve bir sürü arkaşımın bebekleri de mamayla büyüyor napalım o da kısmet..bende yarim süt yarım mama veriyorum..hiç onu dert etme kendine lütfen..

Allah acil şifalar versin canım. Seni yavruna bağışlasın inşallah. Çok üzüldüm inan ki

Zeynepcim , Canımmmm.. haberlerini okudum çok şükür ki kızını almışsın kucağına hesapsız şükür .. yanında olduğu için şükür et bir tanem emzirmeyiverirsin , mama ile büyüsün ,tek Allahım sizi ayırmasın ,bir ömür birlikte olun inşallah. Geçecek bu günler de , ağlama lütfen sen dayanıklı bir annesin neler atlattın. Dua ediyorum senin için. keşke sana ulaşabilsem ! öpüyorum mis kokulunu ve seni ..

Zeynep ! Ne olur üzülme,hayırlısıyla iyileşip hastaneden çıkacaksın.Bebeğinle doyasıya vakit geçireceksin.Dualarımm seninle.Arkadaşlar bu zor günleri kolaylıkla,sağlıcakla atlatması için.Zeynebe 41 yasin okuyalım.Ben şimdilik 10 tane alıyorum.sizler de yardım ederseniz hayırlısıyla tamamlayalım inş.

merhaba arkadaşlar...kendimi iyi hissettikçe size yazmaya çalışıyorum..2 gündür daha iyiyim.çok şükür pıhtı fiziksel sorun yaratmadı..burada yatan ve benim durumumda olan insanlar var hepsi felç geçirmiş..halime şükrediyorum.dualarınızla iyileşip kızıma kavuşucam inşallah..doktorum durumumum iyi olduğunu söylüyor..ama risk her zaman varmış bazen hasta birden fenalaşabiliyormuş..çok korkuyorum kızıma bakamayacak duruma düşersem diye..rabbim kızıma bağışlasın beni..doyamadık birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…