• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

sağol arkadaşım..çok iyiyiz haftaya kontrolüm var sanırım son haftam :)) inşallah sağ salim alırım kızımı kucağıma.. darısı bütün bebiş isteyen kadınlara.. allah kimseyi ne evladıyla sınasın ne de evlatsız bıraksın..

Ohh Zeynepcim vallahi yüzümü güldürüyorsun Allahta seni güldürsün. Çok seviniyorum adına. Bitti artık yolun sonuna geldin hayırlısıyla. Allah tamamnına erdirsin inşallah. Sen ve S sny16 sayesinde sanırım bende yavaş yavaş tekrar hamile kalma konusuna sıcak bakmaya başladım. Şubat'ta gideceğim doktoruma. Bakalım ne diyecek :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum. Hep dualarımdasınız :)
Bu arada sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun?

Canım cevabın için sağol. Allah sabır versin sana da :KK43:
Ben de araştırmalarımda Arda Lembet ve Hakan beyi bulmuştum, Cem beyin de ismini duyduğumu hatırlıyorum. Özellikle Arda beye gitmeyi düşünmüştüm ama hakikaten ona nasıl para yetiştirebilirim bilmiyorum, Delta Hospital evime oldukça yakın, Hakan beye gitmeyi düşünebilirim, çok teşekkür ederim.
Fırsat buldukça Çapa'ya da gitmeyi düşünüyorum, 1-2 ayda bir Arda beye görünebilirsem o da süper olur herhalde. Yani aslında Arda beye devamlı kontrol olabilirim belki ama doğumu asla karşılayamam, o yüzden ona düzenli gitmek pek anlamlı gelmiyor bana ama bilmiyorum. Bakalım herşey yolunda gider inşallah.
Allah sabır versin canım, bir daha yaşatmasın inşallah. Sen hamile değilsin sanırım şu anda, umarım tez zamanda kalırsın :)
Görüşmek üzere..

Hamilelik için kendimi toplamayı bekliyorum Tansiyon kelimesi bile tansiyonumu çıkartıyor :( Holter taktırdım doktor tansiyon hastası değilsin seninki psikolojik dedi. Psikoloğa gidiyorum :) Herşeyin bir zamanı var diye düşünyorum Allah bize ve isteyen herkese hayırlı zamanda hamile kalıp hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hakan bey'i ebe bir tanıdığımız söylemişti. Onunda bilgisi çok iyi. Biraz suratsızdır ama :) Eğer biraz imkanın varsa Arda bey'e git derim. Yanlış hatırlamıyorsam Central hospital da da doğum yaptırıyor. En azından şunu söyleyebilirim para göz bir adam değil. İlk Memorial'a gittim muayeneye. benden tahlil istemişti. ama burda yaptırma çok pahalı tutar devlet hastanesinde yaptır bana sonuç getir dedi.
Ayrıca benden sana tavsiye seçeceğin doktorun sana yakın bir yerlerde olması çok öenmli. hamileyken karşılara gidip gelmen çok zor olur. En kötü 7-8. aya kadar gidersin Arda bey'e sonra başka yerde doğum yaparsın.

Hamilelik için kendimi toplamayı bekliyorum Tansiyon kelimesi bile tansiyonumu çıkartıyor :KK43: Holter taktırdım doktor tansiyon hastası değilsin seninki psikolojik dedi. Psikoloğa gidiyorum :) Herşeyin bir zamanı var diye düşünyorum Allah bize ve isteyen herkese hayırlı zamanda hamile kalıp hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hakan bey'i ebe bir tanıdığımız söylemişti. Onunda bilgisi çok iyi. Biraz suratsızdır ama :) Eğer biraz imkanın varsa Arda bey'e git derim. Yanlış hatırlamıyorsam Central hospital da da doğum yaptırıyor. En azından şunu söyleyebilirim para göz bir adam değil. İlk Memorial'a gittim muayeneye. benden tahlil istemişti. ama burda yaptırma çok pahalı tutar devlet hastanesinde yaptır bana sonuç getir dedi.
Ayrıca benden sana tavsiye seçeceğin doktorun sana yakın bir yerlerde olması çok öenmli. hamileyken karşılara gidip gelmen çok zor olur. En kötü 7-8. aya kadar gidersin Arda bey'e sonra başka yerde doğum yaparsın.
Çok sağol canım, tansiyon deyince benim de tansiyonum yükseliyor, hele bir protein kaçağı filan olsun azıcık ödüm kopuyor. Allah şifa versin canım, kolay bir şey yaşamadık, atlatması çok zor oluyor tabi.
Central denince geriliyorum elimde olmadan, orada takip ediliyordum ve doktorum anlamadı preeklampsi geçirdiğimi :( O yüzden doktorlara karşı güvenim hiç yok. Kesinlikle birden fazla yerde takip edilmeyi planlıyorum zaten. Bakalım biraz süreç ilerlesin bakalım, inşallah Arda beye de elimden geldiğince gitmeyi planlıyorum, Maltepedeyim, Hakan bey bana çok yakın dediğim gibi, ama suratsız doktorları da hiç sevmiyorum :( elimden geldiğince ikisine de gitmeye çalışırım. Çok teşekkür ederim ilgine..

Çok sağol canım, tansiyon deyince benim de tansiyonum yükseliyor, hele bir protein kaçağı filan olsun azıcık ödüm kopuyor. Allah şifa versin canım, kolay bir şey yaşamadık, atlatması çok zor oluyor tabi.
Central denince geriliyorum elimde olmadan, orada takip ediliyordum ve doktorum anlamadı preeklampsi geçirdiğimi :KK43: O yüzden doktorlara karşı güvenim hiç yok. Kesinlikle birden fazla yerde takip edilmeyi planlıyorum zaten. Bakalım biraz süreç ilerlesin bakalım, inşallah Arda beye de elimden geldiğince gitmeyi planlıyorum, Maltepedeyim, Hakan bey bana çok yakın dediğim gibi, ama suratsız doktorları da hiç sevmiyorum :KK43: elimden geldiğince ikisine de gitmeye çalışırım. Çok teşekkür ederim ilgine..

Valla Arda Bey'e bir gitsen güven duygun tavan yapar ben söyliyim. Arda bey'in reklamını yapıyor gibi oldum ama cidden öyle. Gerçi Allah ol dedikten sonra doktorun çok önemi de yok :) İnşallah bizim ve tüm isteyenler için hayırlı olur herşey.

• Beğen
Reactions: 2k1
Valla Arda Bey'e bir gitsen güven duygun tavan yapar ben söyliyim. Arda bey'in reklamını yapıyor gibi oldum ama cidden öyle. Gerçi Allah ol dedikten sonra doktorun çok önemi de yok :) İnşallah bizim ve tüm isteyenler için hayırlı olur herşey.
Amin inşallah öyle olur. Bakalım tavsiyeni dinlicem :) Zaten bu zamana kadar hakkında olumsuz bir şey okumadım hiç, tek sıkıntı maddiyat işte, inşallah onun da bir kolayını verir Allahım.

Ohh Zeynepcim vallahi yüzümü güldürüyorsun Allahta seni güldürsün. Çok seviniyorum adına. Bitti artık yolun sonuna geldin hayırlısıyla. Allah tamamnına erdirsin inşallah. Sen ve S sny16 sayesinde sanırım bende yavaş yavaş tekrar hamile kalma konusuna sıcak bakmaya başladım. Şubat'ta gideceğim doktoruma. Bakalım ne diyecek :)
Hayırlı haberlerini bekliyorum. Hep dualarımdasınız :)
Bu arada sen hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun?
canım çok sağol duaların için...inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alırsın..ben kocaelideyim.Kocaeli üniverstesinde Emek Doğer e gidiyorum..2 yıldır tüm takiplerimi o yapıyor..durumumu çok iyi biliyor..çok memnunum kendisinden...

Nasil mutluyum sizin adiniza szeynepcim ozellille sen zor gunler gecirdin allah guzel gunler yasatacak inslh bundan sonra kizinla evlat cok farkli bisey bende preklemsi yasadim ama 1 bucuk kilo dogan kizim yasadi.simdi 3 bucuk yasinda.ben hala cesaret edemiyorum aslinda kilo veremedim ondan bu yil saldim gecen yil ocak ayinda bile bundan 5 kilo azdim.o yuzden erteleyip duruyorum bide oncesinde genetik tahlilmi yaptirmak gerek onada gitmeyi erteliyorum hakkimda hayirlisi.

Nasil mutluyum sizin adiniza szeynepcim ozellille sen zor gunler gecirdin allah guzel gunler yasatacak inslh bundan sonra kizinla evlat cok farkli bisey bende preklemsi yasadim ama 1 bucuk kilo dogan kizim yasadi.simdi 3 bucuk yasinda.ben hala cesaret edemiyorum aslinda kilo veremedim ondan bu yil saldim gecen yil ocak ayinda bile bundan 5 kilo azdim.o yuzden erteleyip duruyorum bide oncesinde genetik tahlilmi yaptirmak gerek onada gitmeyi erteliyorum hakkimda hayirlisi.

sağol canım..yarın kontrolüm var ne zaman doğum yapacağım belli olacak..artık iyice ağırlaştım.çok kilo almadım ama nefesim çok daralıyor artık doğum yapmak istiyorum inanırmısın:)) genetik tahlilleri ikinci kaybımdan sonra yapmışlardı bana..önce onu hallet bence uzun sürüyor çıkması çünkü.. kaç kilosun şuan bende çok düşük kiloda gebe kalamadım ama sonrasında dikkat ettim bebeğimin kilosu iyi ama ben kilo almadım..66 kg la gebe kaldım şuan 72 kiloyum..hakkımızda hayırlısı canım ya..doğru zaman gelince olur herşey merak etme..

Günlerdir yazılanları okuyorum.Kimisine ağladım,kimisine çok sevindim.Hepsini içimde yüreğimde hissettim.Bende preaklampsi yüzünden oğlumu kaybettim.01.10.2014 tarihinde :(( Benim hikayemi anlatayım.Bu arada 5 yaşında bi kızım var Allah bağışlarsa inş.Onda preaklampsi yaşamadım hiç bi sorun yaşamadım.14.09.2014 tarihinde gördüğüm rüyayla başladı olumsuzluklar:(( Rüyamda oğlumu gördümm çok tatlıydı ablamın kucağında ablam ağlıyordu.Sonra ben oğluma bakıp gülümsüyorum.Ama beni oğlumdan başkası görmüyor.Meger ölmüşüm ben.Uyandım bebeğimin çok sert tekmeleriyle.Ogün öle geçti ertesi gün sağlık ocağında rutin kontrolüm vardı.Eşimle kızımızı kreşe bıraktık ordan sağlık ocağına gittik.Tansiyonum 14-9 çıktı.Kilomda iki haftada 6 kilo almışım.Ebe bana bi hafta kontrol et haber ver tansiyonunu bana dedi.Bilmiyorum hiç önemsemedim.Ve öncesinde tabi ayaklarım şişti.Onuda hamileliktendir dedim kıızımdada şişmiştim.İşe gittim işlerim yoğundu ama bebeğin hareketlerini önceki günlere göre daha az duydum.Sonra eve gittim tekrar tansiyonumu ölçtüm gene aynı..Çikolaata yedim.hemen hareket etmedi.Ertesi gün sabah hemen hastaneye gittim.Doktorum ebeye kızdı neden seni hemen göndermedi diye.ve tansiyonum sürekli yükseldi.idrarda protein.bebeğimin kalp atışları zayıflamış.Acilen sezaryena alındım. 27+3 günlük 950 gr oğlum.15 gün yaşadı.1 Ekim'de kaybettik.Soğuk küçücük bedenini elime verdiler.Kızım Ceylinime ne dicektim.Yanıp tuutuşuyordu kardeş diye.Çok zor günlerdi.Rabbim hikmetin sual olunmaz.Emanetini aldı.Kızım için tekrardan Allahın izniyle istiyoruz.Zeynep Maşallah senin adına çok sevindim ne çok sınavlar verdin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Sizler hep umudum oldunuz.Nisan gibi kontrole gitcem Afyondayım ben.Burda AKÜ de prf.Mehmet Yılmazer var.Gittiğimde doktorumdan neler isteyeceğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Günlerdir yazılanları okuyorum.Kimisine ağladım,kimisine çok sevindim.Hepsini içimde yüreğimde hissettim.Bende preaklampsi yüzünden oğlumu kaybettim.01.10.2014 tarihinde :KK43:( Benim hikayemi anlatayım.Bu arada 5 yaşında bi kızım var Allah bağışlarsa inş.Onda preaklampsi yaşamadım hiç bi sorun yaşamadım.14.09.2014 tarihinde gördüğüm rüyayla başladı olumsuzluklar:KK43:( Rüyamda oğlumu gördümm çok tatlıydı ablamın kucağında ablam ağlıyordu.Sonra ben oğluma bakıp gülümsüyorum.Ama beni oğlumdan başkası görmüyor.Meger ölmüşüm ben.Uyandım bebeğimin çok sert tekmeleriyle.Ogün öle geçti ertesi gün sağlık ocağında rutin kontrolüm vardı.Eşimle kızımızı kreşe bıraktık ordan sağlık ocağına gittik.Tansiyonum 14-9 çıktı.Kilomda iki haftada 6 kilo almışım.Ebe bana bi hafta kontrol et haber ver tansiyonunu bana dedi.Bilmiyorum hiç önemsemedim.Ve öncesinde tabi ayaklarım şişti.Onuda hamileliktendir dedim kıızımdada şişmiştim.İşe gittim işlerim yoğundu ama bebeğin hareketlerini önceki günlere göre daha az duydum.Sonra eve gittim tekrar tansiyonumu ölçtüm gene aynı..Çikolaata yedim.hemen hareket etmedi.Ertesi gün sabah hemen hastaneye gittim.Doktorum ebeye kızdı neden seni hemen göndermedi diye.ve tansiyonum sürekli yükseldi.idrarda protein.bebeğimin kalp atışları zayıflamış.Acilen sezaryena alındım. 27+3 günlük 950 gr oğlum.15 gün yaşadı.1 Ekim'de kaybettik.Soğuk küçücük bedenini elime verdiler.Kızım Ceylinime ne dicektim.Yanıp tuutuşuyordu kardeş diye.Çok zor günlerdi.Rabbim hikmetin sual olunmaz.Emanetini aldı.Kızım için tekrardan Allahın izniyle istiyoruz.Zeynep Maşallah senin adına çok sevindim ne çok sınavlar verdin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Sizler hep umudum oldunuz.Nisan gibi kontrole gitcem Afyondayım ben.Burda AKÜ de prf.Mehmet Yılmazer var.Gittiğimde doktorumdan neler isteyeceğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

sağol arkadaşım..başın sağolsun.rabbim bir daha göstermesin inşallah..

Günlerdir yazılanları okuyorum.Kimisine ağladım,kimisine çok sevindim.Hepsini içimde yüreğimde hissettim.Bende preaklampsi yüzünden oğlumu kaybettim.01.10.2014 tarihinde :KK43:( Benim hikayemi anlatayım.Bu arada 5 yaşında bi kızım var Allah bağışlarsa inş.Onda preaklampsi yaşamadım hiç bi sorun yaşamadım.14.09.2014 tarihinde gördüğüm rüyayla başladı olumsuzluklar:KK43:( Rüyamda oğlumu gördümm çok tatlıydı ablamın kucağında ablam ağlıyordu.Sonra ben oğluma bakıp gülümsüyorum.Ama beni oğlumdan başkası görmüyor.Meger ölmüşüm ben.Uyandım bebeğimin çok sert tekmeleriyle.Ogün öle geçti ertesi gün sağlık ocağında rutin kontrolüm vardı.Eşimle kızımızı kreşe bıraktık ordan sağlık ocağına gittik.Tansiyonum 14-9 çıktı.Kilomda iki haftada 6 kilo almışım.Ebe bana bi hafta kontrol et haber ver tansiyonunu bana dedi.Bilmiyorum hiç önemsemedim.Ve öncesinde tabi ayaklarım şişti.Onuda hamileliktendir dedim kıızımdada şişmiştim.İşe gittim işlerim yoğundu ama bebeğin hareketlerini önceki günlere göre daha az duydum.Sonra eve gittim tekrar tansiyonumu ölçtüm gene aynı..Çikolaata yedim.hemen hareket etmedi.Ertesi gün sabah hemen hastaneye gittim.Doktorum ebeye kızdı neden seni hemen göndermedi diye.ve tansiyonum sürekli yükseldi.idrarda protein.bebeğimin kalp atışları zayıflamış.Acilen sezaryena alındım. 27+3 günlük 950 gr oğlum.15 gün yaşadı.1 Ekim'de kaybettik.Soğuk küçücük bedenini elime verdiler.Kızım Ceylinime ne dicektim.Yanıp tuutuşuyordu kardeş diye.Çok zor günlerdi.Rabbim hikmetin sual olunmaz.Emanetini aldı.Kızım için tekrardan Allahın izniyle istiyoruz.Zeynep Maşallah senin adına çok sevindim ne çok sınavlar verdin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.Sizler hep umudum oldunuz.Nisan gibi kontrole gitcem Afyondayım ben.Burda AKÜ de prf.Mehmet Yılmazer var.Gittiğimde doktorumdan neler isteyeceğim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Başın sağolsun arkadaşım. O kadar benzer hikayeler ki yaşadıklarımız ve bunca yaşayan varken sağlık ocakları, doktorlar niye önemsemiyorlar anlayamıyorum .. oysa ki tek bir belirti de bile uyarmaları gerekirdi bizi , o şişlikler hamileliktendir demişlerdi bana her defasında gidişimde. Hatırladıkça içim çekiliyor, dayanamıyorum.. Evet hayat devam ediyor ve bizler çoktan akışına bırakmış durumdayız kendimizi ama evlat acısı ölene kadar içimde benimle birlikte .. Hatırladıkça hele bir de benzer hikayeler okudukça içimdeki kor alevleniyor.. tekrar başın sağolsun Rabbim kızına uzun ömür versin..

Çok sağol Canım.Bazen insan olumsuzlukları görüyor fakat sanki gözleri kör oluyor.Gerçekten olacakla ,Öleceğe bişey yapamıyoruz.Kun Fe Ye Kün.Rabbim ol diyor ve oluyor.Bize bu nokta sabır etmek düşüyor.Gel gör ki Annelik başka bişey.Dün Akşam kızım telefondaki fotoğrafıma bakıp "Anne sen neden böle gülmüyorsun artık " dedi.Sonra o fotoğrafı öptü.Gerçek anlamda ben sizin yaşadıklarınızı okuyarak güç buldum.Elhamdülillah daha iyiyim.Zeynebi bende merak ediyorum.İnşallah herşey yolundadır.Dualarımdasın.

Allah sabır versin. Allah senini benim bizim gibilerin yardımcısı olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kimse anlamıyor anlamak istemiyor neler yaşadığını :( Allah'a sığınıp dua etmekten başka yapacağımız yok. Bize örnek S sny16 var Z zeynepberay var :) sny den sonra zeynepte sağlıklı sıhhatlı alacak bebegını kucagına :) ben onları okudukca umutlanıyorum cesaretlenıyorum :) Allah razı olsun onlardan. Allah sana ve isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

Allah sabır versin. Allah senini benim bizim gibilerin yardımcısı olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Kimse anlamıyor anlamak istemiyor neler yaşadığını :KK43: Allah'a sığınıp dua etmekten başka yapacağımız yok. Bize örnek S sny16 var Z zeynepberay var :) sny den sonra zeynepte sağlıklı sıhhatlı alacak bebegını kucagına :) ben onları okudukca umutlanıyorum cesaretlenıyorum :) Allah razı olsun onlardan. Allah sana ve isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Allah razı olsun canım.Allah hepimize sabır versin.Gerçekten acımız tarifsiz.Bunu yaşayan biliyor ve anlıyor.Arkadaşım senin hikayeni bilmiyorum.Senin nasıl oldu.Rabbim hayırlıısıyla tez zamanda kucağını dolu etsin.Sevgilerimle

Back