Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Zeynepcim tahlil sonuçları çıktı mı 8inde yaptırmıştın 2 haftada çıkacak demiştin bugün 22si takipteyim :)

dün akşam çıktı canım geç saatte aradı doktorum o heyecanla yazamadım..sonuç normal çıktı. o kadar mutluyum ki anlatamam..son bir aydır ilk kez rahat uyudum..
ilgin için teşekkür ederim canım..sen nasılsın canım nasıl gidiyor..bu arada isim buldun mu biz hala kararsızız.benim aklımda PERİ var ama iki isim olsun istiyorum uygun bir isim bulamadım...

Zeynepcim tahlil sonuçları çıktı mı 8inde yaptırmıştın 2 haftada çıkacak demiştin bugün 22si takipteyim :)

sağol canım benim. dün akşam geç saatte aradı doktorum.sonuç normalmiş çok mutluyum..son bir aydır ilk kez dün gece rahat uyudum.. rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder..sen nasılsın herşey yolundadır inşallah..
canım ya isim buldun mu kızına .. biz hala karar veremedik..benim aklımda PERİ var. ama iki isim olsun istiyoruz PERİ ye uygun isim bulamadık:))

sağol canım benim. dün akşam geç saatte aradı doktorum.sonuç normalmiş çok mutluyum..son bir aydır ilk kez dün gece rahat uyudum.. rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder..sen nasılsın herşey yolundadır inşallah..
canım ya isim buldun mu kızına .. biz hala kar veremedik..benim aklımda PERİ var. ama iki isim olsun istiyoruz..ikinci ismi bulamadık..

Cnm bnm 2 ismim var ve her yerde artı zorluk çekiyorum ondan tek isim koymak istiyorum..ilk kızımda ismini ben koymuştum çok beğenerek ve severek..ama nasip olmadı..bu sefer sen koy karışmayacagm demiştim eşime.o da bu medcezir dizisi fln yoktu daha mira restaurant adında bir yer görmüş kızımız olursa mira koyalım mı demişti bnmde hoşuma gitmişti ama netten baktığım kadarıyla farklı dillerde farklı anlamlara geliyor mira olacağına bari hira olsun en azından bizim dinimizde anlamı var başkada anlama gelmiyor dedim ve eşime de mantıklı geldi hira koycaz kısmetse yani :) yani karışmıcam dedim ama 1 harfe bile olsa karışmış oldum :) ilk kızımın adı da mislina'ydı...

Peri ismini bnde seviyorum ayrıca :)

[
QUOTE="sny16, post: 37053103, member: 601756"]Peri ismini bnde seviyorum ayrıca :)[/QUOTE]

merhaba canım.. bugün kontrolümüz vardı..herşey yolunda dedi doktorum..kızımın yüzünü yakından gördüm aynı babası:)) 1 ekimde 24 saatlik idrar tahlilim var. sonuç iyi çıkarsa rahatlıycam dedi doktorum..tansiyonum iyi gidiyor ama yinede riskler var biliyosun...rabbim yardımcımız olsun..sen nasılsın nasıl bebişimz

merhaba canım.. bugün kontrolümüz vardı..herşey yolunda dedi doktorum..kızımın yüzünü yakından gördüm aynı babası:)) 1 ekimde 24 saatlik idrar tahlilim var. sonuç iyi çıkarsa rahatlıycam dedi doktorum..tansiyonum iyi gidiyor ama yinede riskler var biliyosun...rabbim yardımcımız olsun..sen nasılsın nasıl bebişimz[/QUOTE]

Hiç sorma cnm bnmkide aynı babası :) bizim çarşamba ve perşembe 2 gün kontrolümüz vsr bu hafta 2 doktor kesişti..bugün 32+0.. yeni haftaya pazartesiyle başlıyrz biz çok güzel denk gelmiş :) tansiyonumda hafif oynamalar olmaya başladı ama yine de çok yüksek değil..genelde 11-7.idrarda protein çıkmıyor ama hamileliğin başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonm var.her tahlilde çıkıyor dr. bu sekilde giderse kanama ya da diğer aksilikler olmazsa dogum tarihi 14 kasımı verdi.kızım gecen hafta ortalama 200 gram alması gerekirken 87 gram almıştı.bu hafta inşallah alması gereken kadar almıştır (kordonda tek damar eksikti ya)karın çevresi de 9 gün gerideydi ama gelişme geriliği diyemeyiz dedi yine boyu da 2 hafta ileride.. en son 1683 gramdı kuzucum minyon bir bebek olacak dedi..bu hafta da iyi haberler veririm inşallah..bu arada bnm kontrollerim artık biraz da benim sıkıştırmamla haftada 1

Bide çok korkma artık doğum olsa bile iyi bir yoğun bakımı olan hastanede (ki acıbademe gidiyorum ben ama tabi ki yine de Allah bilir) bebeğin yaşama şansı yüksek dedi hatta yaşar dedi..korkulu zamanlar hiç bitmeyecek bence..bi kucağımıza alabilseydik önce..

canım korkma artık bencede en riskli dönemi atlattın rahatla artık lütfen..tabiki hepimizin tek isteği yoğun bakım süreci yaşamamak karnımızda kaldıkları her gün bebişlerimiz için iyi..inşallah vakitlice doğum yaparız..bende dün 24 saatlik idrar verdim protein kaçağı yok.doktorum çok ümitli hiç bir şey olmayacak diyor. ama yinede korkuyor insan..inanırmısın bu haftaya kadar preeaklamsi hiç aklıma gelmiyordu ilk haftalarda düşük riski sonrasında bebeğim sağlıklı mı endişesi vardı..şimdi artık hiç bir şey düşünmek istemiyorum..annemler hastane çıkışı falan almışlar ben hala bir mendil bile alamadım korkuyorum almaya( rabbim yardımcımız olsun..

günaydın arkadaşlar..kimseden ses çıkmıyor günlerdir umarım herkes iyidir..biz iyiyiz kızımla 24. haftamıza ulaştık mutluyuz..

Nice nice haftalara inşallah cnm bnm...bizde 34+0 olduk bugün..plasenta yaşlanmaya (kireçlenmeye) başlamış.bebeğin suyu ve bebeğe giden oksijenle besin yeterli olduğu sürece direneceğiz..kontrollerimiz haftada 1 artık.ilk nst'me de geçen hafta girdim her hafta girecekmişim..bnde haberler böyle..sende neler var...

sağol canım.inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..plasenta neden yaşlanıyormuş ki .. gerçi tehlikeli dönem bitti bebişini kucağına alabilirsin artık:))

sağol canım.inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..plasenta neden yaşlanıyormuş ki .. gerçi tehlikeli dönem bitti bebişini kucağına alabilirsin artık:))

Dogal süreçte zaten yaşlanırmış cnm sanki azcık erken başlamış okuduğum kadarıyla ama bugün kontrolüm vardı sorun yokmuş..kordonda kan akışı normal,kilosu iyi,suyu iyi..gidebildiğimiz kadar gidicez.haftada 2 oldu kontrollerim bu drda her hafta görmem lazım dedi...daha sıkı kontrolde olacagm için mutluyum yine de :))

zeynepberay , sny16 uzun zamandır yazamadım sizeeeeee , pc den girip yazma fırsatım olmadı , kk ya cepten girmeyi de beceremedim bir türlü ..
sizin adınıza çok mutluyum , Rabbim bebeklerinize sağ salim kavuştursun , anne olmak dünyanın en güzel duygusu .. çok az kaldı siz de tadacak ve hayırlısı ile sıkıntıları geride bırakacaksınız.
dualarım sizinle kızlar , sizleri unuttuğumu zannetmeyin sakın . bebişlerinizle sizi kocaman kucaklıyorummm..

sağol canım benim..inşallah herşey dediğin gibi olur...bende kuzucuğu öpüyorum.. kendine iyi bak

az kaldı canım dayan biraz daha:) bende salı günü gidicem bakalım nasıl durum..doktorumla konuşucam celestone yapılsın diye.. bu defa riske atmak istemiyorum..

Canlarım zeynepberay ve sny16 çookk sevındım sızın adınıza :) uzun süredir giremiyordum. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Bayağı zaman olmuş artık mutlu sona yaklaşmışsınız. Allahım inşallah saglıkla sıhhatle yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp eder. İnşallah darısı basımıza. Yazdıklarınız hep benı umutlandırıyor. Allah razı olsun sizden. Mutlu ve iyi haberlerınızı beklıyorum takipteyim :) dualarımdasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…