- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #2.761
Kontrol Notu :IU olarak yerleşim gösteren CRL ye göre 6w5d fka + tekiz gebelik. Overler normalden iri olup kistik yapıda izlenmektedir.
Buldum böyle bir şey mi cnm ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zeynepcim bende de kist varmıs haberim bile yoktu acıbademe gidiyorum kontrole orda online işlemlerde doktorun yazdıgı notta gördüm ama sonradan gördüm birdaha da rapora onu yazmamış erimiş gitmiş demekki..moralini bozma..bak raporu bulabilirsem kopyalıcam sana ne yazdıgını...
sağol arkadaşım inşallah..korkularımı yenebilsem herşey daha kolay olacak belki ama elimde değil işte..
merhaba arkadaşlar..
bugün güzel haberlerim var..sabah hastaneye gittim kontrolüm vardı.. ense kalınlığı ölçümü yapıldı herşey yolunda :)) kıpır kıpır bebişim..rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..bu bayram kızımın mezarına gidemedim yatak istirahati yüzünden.kendimi çok kötü hissediyorum kızım bana küsmüşmüdür..
slm melek anneleri. preeklemsi geçiren anneler tekrar gebelik için ön hazırlık birşeyler yaptınızmı. ilaç falan verdimi doktorunuz. yada diyet verdimi. bende 6 ay önce kaybetmistim meleğimi. tekrar gebelik için hazırlık olarak ne yapmalıyım
merhaba arkadaşlar..
bugün güzel haberlerim var..sabah hastaneye gittim kontrolüm vardı.. ense kalınlığı ölçümü yapıldı herşey yolunda :)) kıpır kıpır bebişim..rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..bu bayram kızımın mezarına gidemedim yatak istirahati yüzünden.kendimi çok kötü hissediyorum kızım bana küsmüşmüdür..
Genetik testlerinde problem yoksa ve psikolojini toparlayabildiysen kullanılacak şey hamileliğe hazırlık için sadece folic asit..ama bana doktor 1 seneden önce izin vermemişti hatta rahim kendini 300 günde toparlıyor tam manasıyla ondan sonra düşün demişti..bir de verebilecegim kadar kilo verdim onu da öneriyorlar..başka aklına bir soru gelirse yardım edebilecegim bir sey olursa elinden geleni yaparım arkadaşım..
slm melek anneleri. preeklemsi geçiren anneler tekrar gebelik için ön hazırlık birşeyler yaptınızmı. ilaç falan verdimi doktorunuz. yada diyet verdimi. bende 6 ay önce kaybetmistim meleğimi. tekrar gebelik için hazırlık olarak ne yapmalıyım
merhaba arkadaşlar..
ben gebelikten önce bayağı kilo verdim hayatımdan tuzu çıkarmıştım folik asit kullanmıştım ve 3 ay öncede iğneye başlamıştım canım doktor kime karar verdin
maşallah zeynepcim hep böyle güzel haberler getir bize
doktor en son zeki yılmaza gittim ama sorduğum sorlara verdiği cevaplarla oda beni tatmin etmedi. iğne verdi kullanmaya başladım ama iğne kist yapıyo yumurtaların gelişimini engelliyo falan diye duydum. kafam karıştı. sen iğne kullanırken hiç kist oldumu yada adet gecikmesi
hayır adetlerimde hiç değişiklik olmadı kist de olmadı hakkında hayırlısı olsun inşallah içine sinen bir doktor bulursun
Kızlsr merhaba 23+4 teyim bugün doktora gittim minik kızım gerçekten biraz minik sanırım 543 gram dedi boyuda 30 cm..karın cevresi gelisimi 1 hafta geride dedi.onun haricinde her şeyin gelişimi normal,bundan sonra diğer değerlerle arayı açarsa gelişme geriliği başlamış diyebiliriz dedi..korkuyorum ilk kızımda 520 gramdan sonra dogru düzgün kilo alamamıştı ji 560 doğmuştu.karın çevresi (ac) küçüklügü gelişme geriliğinin ilk tanısı olarak görülüyormuş netten okuduğuma göre..o kadar da düzgün besleniyorum ki büyüsün diye
canım benim sıkma canını kızın gayet iyi bence bu haftada bu kiloda olması normal..göreceksin herşey yolunda gidecek..girdiğimiz streslerde bize dert olarak kalacak..benimde diyabet kontrolüm vardı dün..tiroid hormonum fazla düşmüş geçen ay normaldi.hormon testleri istediler 2 hafta sonra çıkacak sonuçlar..netten baktım kan sulandırıcı (heparin)türevi ilaçlar tiroid hormonunun düşük çıkmasına sebep oluyormuş..birde idrarda protein kaçağı var çok yüksek değil ama 2 hafta sonra 24 saatlik idrar istediler.preeklamsiye doğru gidiyor olabilirmişim..gerçi tansiyonum normal hatta düşük bile..bakalım neler bekliyor bizi daha..hakkımızda hayırlısı artık..inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi...
Inşallah cnm..bnde her doktor için cıktıgımızda bugün ne söyleyecekler acaba diye sinirimiz bozuk gidiyorum.bacaklarını fln her gün kontrol et veya ettir ödem var mı diye biz öyle yapıyoruz.benimde kan ve idrar tahlilim yeni yapıldı.protein ve albumin çıkmadı.biraz kan değerim düşükmüş.bide geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var her seferinde cıkıyor antibiyotik vermiyor bol su iç diyor en sonunda dedim 3 lt. su içiyorum daha da mı içeyim diye yok yeter o kadar diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?