Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Allah kızınıza ve size sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah...

Söylemeden edemicem oğlumu izleyince kendimi gerçekten iyi hissettim.

Ne guzel siz sansli olanlardanmissnz kizinizi saglikli bi sekilde kucaginiza almssnz ins rabbm ikinciyide nasip edr saglikli bi sekilde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel siz sansli olanlardanmissnz kizinizi saglikli bi sekilde kucaginiza almssnz ins rabbm ikinciyide nasip edr saglikli bi sekilde..

Rabbım ilk önce olmayanlara nasip etain canım ben o duyguyu tattım çok zor olsada başardım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbım ilk önce olmayanlara nasip etain canım ben o duyguyu tattım çok zor olsada başardım.

Rabbim isteyn herkese nasip etsn.. burda yazilanlari okuyrmda ne kadr cok cocuk isteyn ne sikintilarla hamilelk gecirip cocugunu kucagina alan var bide oylelerine denk geliyrz ki dogurupta cocugu istemeyn suratina bile bakmaynlar var..
Ins rabbim sanada iknci cocugu nasip edr saglikli bi seklde ..

İnşallah canım benim kızımda 4yıl sonra tedavıyle geldi dünyaya

anladım arkadaşım..emek hoca tüp bebekte çok iyi hastalarından biliyorum ..ama sürekli burada olmadığı için burada tüp bebek yapıyormu bilmiyorum..birde Eray hoca var o da Kocaeli üniversitesinden ayrıldı muayenehanesi var ve haftanın belli günleri özel hastanelerde hasta bakıyor.oda tüp bebekte çok iyidir.

sağol canım iyiyim çok şükür.. hayırlısı diyorum canım ya..sende durumlar nasıl düşünüyomusun gebelik..

İnşallah Allah'ın izniyle çok iyi olacak herşey. Hep iyi düşün. olumsuz birşey düşünme.
Şu aralar bir cesaret geldi ama bilmiyorum hala tedirginim PKO çıktı birde malum. ekim'de doktora gideceğim kontrole. bakalım ne diyecek. kısmet nasip. sizlerin iyi haberlerini okudukça daha da cesaretleniyorum. hep dua ediyorum evlatlarınıza sorunsuz kavuşun diye. darısı bana ve benim gibilere inşallah :)

cesaretini kırma sakın..bak bana 4. gebeliğim ama elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum.çöktüğüm anlar olmuyormu tabiki oluyor..ama herşey nasip kısmet.. rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..inşallah herşey istediğin gibi olur..

Benimle aynı dönemdeki gebeleri görünce üzülüyorum (( oğlumun daha benimle birlikte olması gerekti ((Allah kötü düşünceleri uzak tutsun benden yarabbimm((hiç isyan etmedim ama bu üzüntüyü de al kalbimden ((kimseye fesatlar etmiş olmak istemem (

Merhaba..Aynı şeyleri bende ve burdaki herkes hissetti merak etme arkadaşım..Hamile kadın görsem kıskanırdım benim yaşayamadıgım mutlulugu yaşayacak koynuna alıp uyutacak,koklayıp öpecek..ben 3 arkadasımla beraber hamile kalmıstım simdi üçününde cocukları kucagında..orda burda resimlerini gördükçe artık kıskanmıyorum ama içim acıyor ne yalan söyleyeyim benim kızımda bu kadar olacaktı diye..simdi yine hamileyim preeklampsiden başka bir sürü sorunum var ve yine 3 arkadaşımla beraber hamileyim planlıyormuş gibi...ve korkuyorum...Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden malesef..bana söyleyince buna da alışacaksın diye çok kızıyordum ama şimdi ben söylüuorum o acıyla yaşamaya alışıyorsun cnm..

Kur-an'ı Kerim'in indirildiği, kulun rabbine en yakın olduğu,bin aydan daha hayırlı,bir ömre bedel olan Kadir Gecemiz mübarek olsun..Bu gecede ettiğiniz tüm duaların kabul olması ve dualarınızda bulunma dileklerimle..Ve unutmayın peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) demis ki :"Dua etiiğinizde çok isteyin.Çünkü vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez."

seninde mübarek olsun arkadaşım.bu akşam her akşam olduğu gibi dualarımda olacaksınız ....bu gebeliğin hayırlısıyla sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde devam eder ve kucağına alırsın inşallah bebeğini...

Kızlar beyincik ve mide problemimiz artık yok şükür..gayet güzel gelişimi her şey haftasıyla uyumlu sadece fazla kilo alma dedi :) toplamda 3 kilo aldım..23 haftadır ilk defa doktordan mutlu çıktım sizlerle paylaşmak istedim...inşallah hepimiz hep böyle güzel haberler veririz burdan artık..

canım gözümüz aydın..herşey iyi olacak lütfen artık stres yapma..benim de bayramın 3. günü kontrolüm var ense kalınlığı ölçümü yapılacak inşallah bizde hayırlısıyla atlatırız bunuda..dikkat et yediklerine sık sık ama az ye..benimde bugün 13. hafta başladı 4 kilo vermişim artık kilo almaya başlamam lazımmış( ama açım nasıl alıcam kilo bilmiyorum...mesela şuan çok acıktım ve saat 16:23 saat 6 ya kadar hiç bir şey yiyemiycem:))insülinimi yapıncada tüm açlığım gdiyor menüde hep diyet şeyler var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…