- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #2.301
kızlar yine hüsran kan testi negatif doktor beni ümitlendirdi kan testiyle emin olalım deyince(perşembe günü doktoruma gidicem inşallah adet olurum hemen yoksa daha çok gerilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yine hüsran kan testi negatif doktor beni ümitlendirdi kan testiyle emin olalım deyince(perşembe günü doktoruma gidicem inşallah adet olurum hemen yoksa daha çok gerilirim
canım benim evde vınn'la bağlanıyorum ben nete.pc bozuktu cepten giriyorum yazdıklarını okudum ama cepten de aynı üye adı ve şifresiyle giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor.aynı durumlardayız işte arkadaşım ne denilebilir ki...benimki geçince ümidimi sana bağlıyorum resmen.sanki sen hamile kalsan arkandan bende kalacakmışım gibime geliyor.Allahım inş. bizi daha da çok bekletmez...
Canim lutfen uzulme mutlaka hamile kalacaksin .ama akisina birak ama bir gun olacak bende biraz kilo verdikten sonra dusuncem artik
canım benim evde vınn'la bağlanıyorum ben nete.pc bozuktu cepten giriyorum yazdıklarını okudum ama cepten de aynı üye adı ve şifresiyle giriş yapmaya çalışıyorum olmuyor.aynı durumlardayız işte arkadaşım ne denilebilir ki...benimki geçince ümidimi sana bağlıyorum resmen.sanki sen hamile kalsan arkandan bende kalacakmışım gibime geliyor.Allahım inş. bizi daha da çok bekletmez...
merhaba arkadaşlar.. ben de preeaklampsi sorunu yaşayanlardanım.. hem de kan pıhtılaşmam var. ilk gebeliğimde kan pıhtılaşması yüzünden kızımın kalbi durduğu için almışlardı. sonraki gebelikte hep iğne asprin kullandım. he dedim 7.aya geldik. bu seferde tansiyon illeti çıktı. protein atılımım vardı.. 3 defa hastaneye yattım bu yüzden. neyseki erkende olsa 36.haftada oğlumu kucağıma aldım. şimdi 3 yaşına girdi kuzum.. ve ben tekrar hamileyim. ve korkuyorum.. kan pıhtılaşmasını iğne ile falan biraz kontrol altına alabiliyoruz ama ya yine bu tansiyon sorunu çıkarsa diye ödüm kopuyor. acaba her hamilelikte bir kere preeaklampsi olan tekrar preeaklampsi olur mu ki..daha çok var tabi ama şimdiden derdi sardı beni. o zaman iş yerimde dr vardı da her gün ölçtürüyordum , şimdiki işyerimde öyle bir imkanımda yok.. iyice strese girdim.. neyse sizlerinde kafasını şişirdim.. çeken bilir deyip size bir yazayım istedim sadece.. Yüce Rabbim den dilerimki Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsin evlat sahibi olmayı..
günaydın arkadaşlar.
dün akşamdan beri tansiyonum 13 den aşağı düşmüyor. 15 -8 olduğu anlarda oldu..sanırım tansiyon ilacı kullanmam gerekecek. yarın doktorumla görüşücem.ilk haftalardan tansiyonum yükselirse işim çok zor(
Canim bu gecici biseydir yuksek diye sitres yapma zaten preeklemsi 20 haftadan once olmazmis o zamna kadar icin rahst olsun 20 haftadan sonra siki kontrellerle atlatirsin yemene dikkat et hic yorulma preeklemsi olmamak icin dinlenmk onemli zaten o yuzden calisan kadinlarda goruluyo.simdi hamilemisn kesin
canım sağol.. bugün doktoruma ulaşamayınca başka bir hastaneye gittim. bhcg baktılar yeniden. 52 olan değer 129 olmuş yani hamileyim..preeklampsi değilim şuan ama tansiyonum erken dönemde yükselebilirmiş.. salı günü kardiyolojiye ve nefrolojiye gidicem.. inan ki mutlu olamıyorum. sadece korkuyorum. bugün doğumhanede tahlil sonuçlarını beklerken 2 gebe geldi yüksek tansiyonla. sanki preeklampsi salgın gibi olmuş.. allah yardımcımız olsun..
Ben de ilk hamileligimde preeklamsi gecirdim son anda farkedildi tansiyorum 20.4 e cikmis bebek 34 haftalikken 1700 gr dogdu. Biri ameliyat oncesi digeri de sonrasi olmak uzere 2 eklampsi krizi gecirdim. Bebek enfeksiyonlu dogdu 15 gun kuvozde kaldi, Cok sikintilar atlattik 2 yil her gun kustu ancak 3 yasindan sonra normal yemeye basladi. Simdi ise 2.ye hamileyim 5 haftalik, ayni seyleri yasamaktan korkuyorum, icinizde ikinciyi saglikla doguran var mi?
canım sağol.. bugün doktoruma ulaşamayınca başka bir hastaneye gittim. bhcg baktılar yeniden. 52 olan değer 129 olmuş yani hamileyim..preeklampsi değilim şuan ama tansiyonum erken dönemde yükselebilirmiş.. salı günü kardiyolojiye ve nefrolojiye gidicem.. inan ki mutlu olamıyorum. sadece korkuyorum. bugün doğumhanede tahlil sonuçlarını beklerken 2 gebe geldi yüksek tansiyonla. sanki preeklampsi salgın gibi olmuş.. allah yardımcımız olsun..
zeynepcim çok sevindim inşallah hiç sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın aklına kötü şeyler getirme hep iyi olacağın kendine telkin et iğnelerin şifa olsun hiç korkma iğnelerden kaçlık kullanıyorsun?canım nasılsın..adet düzenim o kadar çok değiştiki bu gebe kalma stresiyle. 23 günde bir olurdum şimdi 25 günde oluyorum..bu sabah yeniden test yaptım çok silik çizgi çıktı yine. doktoruma gittim kan testi yapıldı bgcg 52 çıktı .1 aralıkta bikaç damla kanamam olmuştu sonra 3 aralıkta adetim başladı tam olarak. ben de adet günümü 1 aralık olarak hesaplıyodum. ama 3 aralık oluyormuş doktorum öyle dedi. kafam karıştı inanırmısın. hamileyim kan testine göre ama sevinemiyorum. daha önceki gibi kimyasal olabilir çünkü pazartesi günü tekrar bakılacak eğer 100 ün üzerinde çıkarsa gebelik devam ediyormuş.. hayırlısı artık canım.. bugün kan sulandırıcı iğnemi yapmaya başladım...inşallah herşey yolunda gider bebişimi kucağıma alırım. dua ediiyorum rabbim beni artık evladımla sınama diye..inşallah sıra senindir canım aynı anda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canım bendede kan pıhtılaşması var tüm gebeliğim boyunca iğne kullandım ve 2. gebeliğimde hiç sorun yaşamadım inşallah sende sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın bebeğini eski yazışmalarımızı okursan ben ve birçok arkadaşımız bebeğini kucağına aldımerhaba arkadaşlar.. ben de preeaklampsi sorunu yaşayanlardanım.. hem de kan pıhtılaşmam var. ilk gebeliğimde kan pıhtılaşması yüzünden kızımın kalbi durduğu için almışlardı. sonraki gebelikte hep iğne asprin kullandım. he dedim 7.aya geldik. bu seferde tansiyon illeti çıktı. protein atılımım vardı.. 3 defa hastaneye yattım bu yüzden. neyseki erkende olsa 36.haftada oğlumu kucağıma aldım. şimdi 3 yaşına girdi kuzum.. ve ben tekrar hamileyim. ve korkuyorum.. kan pıhtılaşmasını iğne ile falan biraz kontrol altına alabiliyoruz ama ya yine bu tansiyon sorunu çıkarsa diye ödüm kopuyor. acaba her hamilelikte bir kere preeaklampsi olan tekrar preeaklampsi olur mu ki..daha çok var tabi ama şimdiden derdi sardı beni. o zaman iş yerimde dr vardı da her gün ölçtürüyordum , şimdiki işyerimde öyle bir imkanımda yok.. iyice strese girdim.. neyse sizlerinde kafasını şişirdim.. çeken bilir deyip size bir yazayım istedim sadece.. Yüce Rabbim den dilerimki Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile nasip etsin evlat sahibi olmayı..
Ben de ilk hamileligimde preeklamsi gecirdim son anda farkedildi tansiyorum 20.4 e cikmis bebek 34 haftalikken 1700 gr dogdu. Biri ameliyat oncesi digeri de sonrasi olmak uzere 2 eklampsi krizi gecirdim. Bebek enfeksiyonlu dogdu 15 gun kuvozde kaldi, Cok sikintilar atlattik 2 yil her gun kustu ancak 3 yasindan sonra normal yemeye basladi. Simdi ise 2.ye hamileyim 5 haftalik, ayni seyleri yasamaktan korkuyorum, icinizde ikinciyi saglikla doguran var mi?