- 14 Kasım 2021
- 92
- 12
-
- Konu Sahibi Senelvolkan
Merhaba canımm ben malesef covıd geçirdim şükür bebegımde bı gelişim gerılıgı veya başka bir sorun olmadı ama zor bı karantına zamanıydı endıselendık şükür bunuda atlattık 18 haftalık olduk her sey yolunda gıdıyor cok şükür covıd dısında bı problemımız olmadı kılo almamaya dikkat edıyorum oyle zaman gecıyor sen nasılsın nasıl gıdiyor her şey yolundamıSelam kizlar nasilsinz nasil gidiyor
Cok gecmis olsun zor geciyor. İlacta kullanilmadigi icin tabi sorunsuz atlatmissinz cok sukurMerhaba canımm ben malesef covıd geçirdim şükür bebegımde bı gelişim gerılıgı veya başka bir sorun olmadı ama zor bı karantına zamanıydı endıselendık şükür bunuda atlattık 18 haftalık olduk her sey yolunda gıdıyor cok şükür covıd dısında bı problemımız olmadı kılo almamaya dikkat edıyorum oyle zaman gecıyor sen nasılsın nasıl gıdiyor her şey yolundamı
Şükür cok sevındım inşallah sonuna kadar boyle ilerlerizCok gecmis olsun zor geciyor. İlacta kullanilmadigi icin tabi sorunsuz atlatmissinz cok sukurbende iyyim cok sukur 25 hafta dolmak uzre herhangi bi sikinti cikmadi cok sukur ayrintili ultrosona girdik centik de çıkmadı
Şeker yüklemesi yaptırdınız mıCok gecmis olsun zor geciyor. İlacta kullanilmadigi icin tabi sorunsuz atlatmissinz cok sukurbende iyyim cok sukur 25 hafta dolmak uzre herhangi bi sikinti cikmadi cok sukur ayrintili ultrosona girdik centik de çıkmadı
Ayrintiliya girdigim doktor rapora yazmis seker testi oneriliyor diye o sonuc ile kendi doktoruma gittim oda onunuzdeki hafta ici gel hem muayneni yapariz hem seker bakariz dedi yuklememi yapicak yoksa sadece ac tok sekeremi bakacak bilmiyorim tam ama senin yapildimiŞükür cok sevındım inşallah sonuna kadar boyle ilerleriz
Şeker yüklemesi yaptırdınız mı
Merhaba nasılsınız hersey yolundamıÇok şükür hersey yolunda şuansizlerden ne haber nasilsiniz nasil ilerliyor surecleriniz
Merhaba iyyim cok sukur 29 hafta icerisindeyiz cok sukur su ana kadar bi pruzle karsi karsiya gelmedik siz nasilsinz nasil gidiyorMerhaba nasılsınız hersey yolundamı
Cok sevındım bızde 22 haftalık olduk şükür bi sorun yasamadık şimdiye kadar sızınde iyi olmanıza cok sevındımMerhaba iyyim cok sukur 29 hafta icerisindeyiz cok sukur su ana kadar bi pruzle karsi karsiya gelmedik siz nasilsinz nasil gidiyor
İnsallah bu şekilde tamamlariz gunler yaklastikca stresim artiyor ister istemez ayrintili ultrosona girdinizmiCok sevındım bızde 22 haftalık olduk şükür bi sorun yasamadık şimdiye kadar sızınde iyi olmanıza cok sevındım
Evet perıtonolojı doktorunda gırdım sükür bi sorun cıkmadı 23ünde de şeker testım var sizde yaptırdınızmıİnsallah bu şekilde tamamlariz gunler yaklastikca stresim artiyor ister istemez ayrintili ultrosona girdinizmi
Evet ayrintiliya girdim bir sorun cikmadi şükür çentik de görülmediEvet perıtonolojı doktorunda gırdım sükür bi sorun cıkmadı 23ünde de şeker testım var sizde yaptırdınızmı
İnsallah hic bi sorun çıkmadan ilerleyebilirsek eger doktor en gec 37 de alacagini söyledi cok az kaldi heyecan korku endise duygular karisikBu haftalara kadar sorunsuz geldık umarım boylede sursun bıan önceee doguma gırıp yavrularımızı sag salım alalım ınsallah canım
Merhaba nasılsınız kaç haftalık oldunuz her sey yolundamı ben haftalar ilerledikce kafama takmaya başladım sanırım korku heycan cok degışık duygular içersindeyım siz nasılsınızEvet perıtonolojı doktorunda gırdım sükür bi sorun cıkmadı 23ünde de şeker testım var sizde yaptırdınızmı
Merhaba nasılsınızİnsallah hic bi sorun çıkmadan ilerleyebilirsek eger doktor en gec 37 de alacagini söyledi cok az kaldi heyecan korku endise duygular karisik
Merhaba iyyiz çok şükür yarin kontrolümüz var dogum icin gün vericek doktorumuz hayirlisi ile 34+1 iz su ana kadar cok bi problemle karsilasmadik cok sukur .Merhaba nasılsınız
Haftaya cuma 35+4 de dogum olucak insallah gunumuzu aldik bugun hayirlisi ile doktorun en fazla 37 yi bekleriz 37 yi geçmeyiz demisti hep en basindan bu yana dedigi gibide olucak sorunsuz 1 hafta daha gecirup sağlıkla kucağıma alirim inslallah dua et benim icin bol bol dogumda bende sizler icin edecegimİyi olmanıza çok sevındım bizde 28 haftalık olduk bi sıkıntı yaşamadık şükür her sey ıyı gıdıyor doktorunuz ne kadar sıklıkla cagırıyor benım doktorum 23 24 gun arayala cagırıyor r aydır sıklştıracagız dıyor ama ne zaman bılmıyorum dogumuda 39 haftaya kadar dururuz dıyor buda beni endişendiriyor şimdiden sizinde cok az kalmış maşallah sag salım kucagınıza aldıgınız gunun müjdesini heycanla beklıyorum sizden kaç kılo aldınız doktorum kılo konusunda cok sıkı dıkkat etmeye calışıyorum ama 4 kılo almışım umarım bu aylardan sonra iyce artış olmaz
Dualarım seninle canım herşey güzel olucak inşallah artık emeklerının karsılıgını almana cok az kalmış Allahın ıznıyle peki ciğer geliştirici vuracakmı kuvez durumu için ne diyor doktorun saglıklı sıhatlı dogumun olsun inşallah bebeğini sag salım al kucagına ayy ben bıle heycanlandım güzel haberlerini sabırsızlıkla beklıyorumHaftaya cuma 35+4 de dogum olucak insallah gunumuzu aldik bugun hayirlisi ile doktorun en fazla 37 yi bekleriz 37 yi geçmeyiz demisti hep en basindan bu yana dedigi gibide olucak sorunsuz 1 hafta daha gecirup sağlıkla kucağıma alirim inslallah dua et benim icin bol bol dogumda bende sizler icin edecegim10 kg aldim toplamda ben doktorum hic skmadi beni bu konuda en basindan beri kontrollerim 3 haftada 1 di son 2 aydir 2 haftada 1 e dusurduk muayneleri son 1 aydir ise 3 günde 1 nst ye girdim bi sorun olmamasina ragmen basindan beri hep sıkı tuttu şimdiye sorunsuz geldik simdiden sonrada boyle gder insallah bol bol dua edin benim icin lutfen