- Konu Sahibi Senelvolkan
Selam kızları nasilsiniz nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim canım cok sukur 14 haftalık olduk hıc bı sorunumuz yok her sey yolunda sen nasılsın nasıl gıdıyorSelam kızları nasilsiniz nasıl gidiyor
Bende iyiyim cok sukur 20.haftalik olduk ayrıntılı ultrosona giricez 30 nisanda insallah sorunsuz onuda atlatırızBen iyiyim canım cok sukur 14 haftalık olduk hıc bı sorunumuz yok her sey yolunda sen nasılsın nasıl gıdıyor
İnşallah canım tansıyon her sey yolundamı cinsiyet belli mi belkıde aynıdırlar cok sevındım sorun olnamasına ozellıkle dıkkat ettıgın bısey varmı bu surecte doktorunun soyledıgı benımle paylaşmak istediğinBende iyiyim cok sukur 20.haftalik olduk ayrıntılı ultrosona giricez 30 nisanda insallah sorunsuz onuda atlatırız
Tansiyonum hic cikmadi ve cok sukur aksine düşük gidiyor ayakta duramicak kadar dusuyor ve ben buna sukur ediyorum yatiyorum dusuk olsa bile tuzlu biseyle cikarmaya calismiyorum cinsiyetimiz erkek doktorum ozellikle yap dedigi hic birsey yok gercekten tedbirli ama panik yapmadan ilerleyecegiz demisti o sekildede gidiyoruz cok sukur tuzu tamamen kesmene gerek yok demisti ben normaldede tuzsuza yakin yiyen biriydim oyuzden zorlanmadim kesmedim tuzu ama tussuz sayilur cogu kisiye gore 6 tane ilac kullaniyorum coraprin progestan ve 4 tane vitamin demir ilaclari 20 haftaya guzel geldik insallah 30 lari da saglikla aşariz stres etkili deniyor genelde ya ben stres yapmadan yasamaya calisiyorum olabildigince hayati nornal akisinda yasiyorum oruc tutamiyorim bu arada hem doktor istemedi hemde ben acliga dayanamiyorum bu defaİnşallah canım tansıyon her sey yolundamı cinsiyet belli mi belkıde aynıdırlar cok sevındım sorun olnamasına ozellıkle dıkkat ettıgın bısey varmı bu surecte doktorunun soyledıgı benımle paylaşmak istediğin
Bende tutamıyorum canım doktorlar genelde sakıncalı dıyor bızde erkek cınsıyetımız benımde düşük en fazla gordugum 12.7 oldu ınsallah ikimiz içinde boylede gıder canım seninde iyi oldugunu duyunca bana moral oluyorTansiyonum hic cikmadi ve cok sukur aksine düşük gidiyor ayakta duramicak kadar dusuyor ve ben buna sukur ediyorum yatiyorum dusuk olsa bile tuzlu biseyle cikarmaya calismiyorum cinsiyetimiz erkek doktorum ozellikle yap dedigi hic birsey yok gercekten tedbirli ama panik yapmadan ilerleyecegiz demisti o sekildede gidiyoruz cok sukur tuzu tamamen kesmene gerek yok demisti ben normaldede tuzsuza yakin yiyen biriydim oyuzden zorlanmadim kesmedim tuzu ama tussuz sayilur cogu kisiye gore 6 tane ilac kullaniyorum coraprin progestan ve 4 tane vitamin demir ilaclari 20 haftaya guzel geldik insallah 30 lari da saglikla aşariz stres etkili deniyor genelde ya ben stres yapmadan yasamaya calisiyorum olabildigince hayati nornal akisinda yasiyorum oruc tutamiyorim bu arada hem doktor istemedi hemde ben acliga dayanamiyorum bu defa
8 5 leri görüyorum tanisyonda ben ama duzelsin diye hic birset yapmiyorum mutlu oluyorum gercekten gorunce bebekte hareketlendi cok sukur belki isin zor kisimi bundan sonrasidir ama genede yarisini gectim diyorum bazen cok karamsarda olabiliyorim ama napayim insallah cok cok guzel haberlerimiz bu sekilde devam eder hep ayrıntılı ya girecekmisin sendeBende tutamıyorum canım doktorlar genelde sakıncalı dıyor bızde erkek cınsıyetımız benımde düşük en fazla gordugum 12.7 oldu ınsallah ikimiz içinde boylede gıder canım seninde iyi oldugunu duyunca bana moral oluyor
Ben ikili taramalara girmedim onun yerıne fetal dna diye bir test var duymuşsundur onu yaptırdım sukur genetık bır hastalık taşımıyor dna testi verdiğim için 20 haftaya kadar başka bişeye girmeme gerek yokmuş8 5 leri görüyorum tanisyonda ben ama duzelsin diye hic birset yapmiyorum mutlu oluyorum gercekten gorunce bebekte hareketlendi cok sukur belki isin zor kisimi bundan sonrasidir ama genede yarisini gectim diyorum bazen cok karamsarda olabiliyorim ama napayim insallah cok cok guzel haberlerimiz bu sekilde devam eder hep ayrıntılı ya girecekmisin sende
Doktorlar preeklampsi gecırmış annede kıloya dıkkat edıyor degılmı benim doktorum cok dıkkat ediyor sızınkıde oylemi bende dikkat edıyorum kılo konusunda henuz almadım ama daha erken sanırım benım için kılo alımı inşallah sizin haftalara geldıgımde cok almamış olurum inşallah hepımız burdan başardıgımız müjdesini bibirimize verelim kızlar ben inanıyorum o gunleri görecegız hayırlısıyla sizinde sorunsuz devam etmeniz beni mutlu ettıBenim de güzel gidiyor kızlar. 24 haftaya girdik. Tansiyonlarım iyi çok şükür. Çok az kilo almaya gayret ettim. Ona rağmen 5 kilo aldım. Ödem vs pek yok. 3.5 lt su içiyorum. Hayırlısıyla tamamlayacağız inşallah
Benim tek sorunum cok fazla baş agrım oluyor norolojıye gittim oda sinüzitim varmiş ondan cok cekıyorum hemen hemen her gun baş agrım oluyor8 5 leri görüyorum tanisyonda ben ama duzelsin diye hic birset yapmiyorum mutlu oluyorum gercekten gorunce bebekte hareketlendi cok sukur belki isin zor kisimi bundan sonrasidir ama genede yarisini gectim diyorum bazen cok karamsarda olabiliyorim ama napayim insallah cok cok guzel haberlerimiz bu sekilde devam eder hep ayrıntılı ya girecekmisin sende
Evet şu centık olayını bende cok okuyorum o grupta ayrıntılıdamı bakılıyor onaBenimde en buyuk sorunum burun tikanikligim istisnasiz 2 3 aydir burnum tikali gebelikte burun eti sisebiliyomus bundan kaynakliymis beni cok zorluyor gercekten
30 nisanda ayrıntılı usltoson istedi doktorum ona girceez insallah damarlarda çentik cikmaz benim doktorumda kilo ile ilgili birsey demedi hic hatta hamilelik. Omcesinden gitmeye basladim sorun olmayacağını soyledi size bahsettigim facedeki grupta 145 kilolik bir arkadasimiz 2. Hamileliginde sag saglim ve hic sikintisiz 38 haftada dogum yapti galiba hersey nasip
Evet şu centık olayını bende cok okuyorum o grupta ayrıntılıdamı bakılıyor ona
Siz oksapar kullanıyormusunuzBenim de güzel gidiyor kızlar. 24 haftaya girdik. Tansiyonlarım iyi çok şükür. Çok az kilo almaya gayret ettim. Ona rağmen 5 kilo aldım. Ödem vs pek yok. 3.5 lt su içiyorum. Hayırlısıyla tamamlayacağız inşallah
Evet ayrintilida gorunuyor benim ikinci hamileligimde tek tarafli vardi bunda yoktur insallah sende girecekmisin doktorun istedimiEvet şu centık olayını bende cok okuyorum o grupta ayrıntılıdamı bakılıyor ona
İlk haftalarda kilo bakımından kontrollü ilerlemek çok önemli. Kilo ödemi ödem de tansiyonu tetikliyor. Son haftalarda ister istemez daha fazla alınıyor. Doktorum trimesterlere göre 2+5+5 şeklinde böldü. Ama o kadarını da almamaya gayret ediyorum.Doktorlar preeklampsi gecırmış annede kıloya dıkkat edıyor degılmı benim doktorum cok dıkkat ediyor sızınkıde oylemi bende dikkat edıyorum kılo konusunda henuz almadım ama daha erken sanırım benım için kılo alımı inşallah sizin haftalara geldıgımde cok almamış olurum inşallah hepımız burdan başardıgımız müjdesini bibirimize verelim kızlar ben inanıyorum o gunleri görecegız hayırlısıyla sizinde sorunsuz devam etmeniz beni mutlu ettı
İnşallah almayız ben odem olmam diye düşünüyorum hiç tuz yemiyorum inşallah olmaz ilk gebelıgımde tuzu cok yıyordum ödemim cok fazlaydı ellerım cok şişti bılmedıgım için bunda sadece salcada olan tuz neyse o kadar oluyor yemeklerde cok cok az kullanmaya çalışıyorum umarım olmazİlk haftalarda kilo bakımından kontrollü ilerlemek çok önemli. Kilo ödemi ödem de tansiyonu tetikliyor. Son haftalarda ister istemez daha fazla alınıyor. Doktorum trimesterlere göre 2+5+5 şeklinde böldü. Ama o kadarını da almamaya gayret ediyorum.