- 19 Ekim 2024
- 861
- 265
- 18
İnşallah vardır seninde canım gönlüm istiyor herkes hamile olsun rabbim kulaklarımizi boş bırakmasınEvet kasette neredeyse hiç çıkmamış, demek geç döllenme olunca böyle oluyor. İnşallah beni umutlandırdı senin durumun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır seninde canım gönlüm istiyor herkes hamile olsun rabbim kulaklarımizi boş bırakmasınEvet kasette neredeyse hiç çıkmamış, demek geç döllenme olunca böyle oluyor. İnşallah beni umutlandırdı senin durumun
Aminnn isteyen herkese inşallahhhİnşallah vardır seninde canım gönlüm istiyor herkes hamile olsun rabbim kulaklarımizi boş bırakmasın
Başka bir konuyu okurken sizin yorumunuza denk geldim. Hamileymişsiniz çok sevindim sizin adınıza, test çok silik de olsa doğruymuş demek ki sağlıkla kavuşun inşallahCanım seni üzmek istemem ama Predictor ile ben 2 gün önce çok üzüldüm. Bildiğin pembe çıkardı en güvenilir 2 test vardı elimde 1. Roll gebelik , 2. Predictor ikisi de pozitif verdi daha sonra gidip kan verdim ve negatifti. Umarım sende vardır
Ama canım o zaman benim 1.20 çıktı kanBaşka bir konuyu okurken sizin yorumunuza denk geldim. Hamileymişsiniz çok sevindim sizin adınıza, test çok silik de olsa doğruymuş demek ki sağlıkla kavuşun inşallah
Merhaba nasılsın bugün hala regl olmadım ve dediğin testi alıp yaptım. İlk 30 sn -1 dk içinde bu hafif çizgi belirdi ama kurudukça kayboldu sonra bir de kaset test yaptım onda hiçbir şey yok, ikisini de ekledimİnşallah vardır seninde canım gönlüm istiyor herkes hamile olsun rabbim kulaklarımizi boş bırakmasın
Merhaba idare eder canım sen nasılsınMerhaba nasılsın bugün hala regl olmadım ve dediğin testi alıp yaptım. İlk 30 sn -1 dk içinde bu hafif çizgi belirdi ama kurudukça kayboldu sonra bir de kaset test yaptım onda hiçbir şey yok, ikisini de ekledim
Merhaba idare eder canım sen nasılsın
Regl günün geçti senin değil mi ?
Çift çizgi çıkmış evet predictorta kurudukça kayıp mi oldu kaset testlerine güvenmiyorum fazla markası çoğu yalan çıkarıyor
Şuan en mantıklısı senin gidip kan vermen reglin geçti mi geçtiyse kan ver hemen kuzum çift çizgi boşuna çıkmış olamaz herhalde ama kayıp neden oldu kaset testte olsa anlayacam ama bu testte garip geldi işin açığ
Sağol canım bende iyiyim, bu mevzu dışında programa göre 2 gün gecikti reblim ama ovulasyona bakarsak 12. Günümdeyim , ve 25 inde regl olmam gerek. Geçen ay 21 de olmuştum, benim genelde döngüm 30-31 gün. Predictordeki çizgi yaapar yapmaz belirdi fakart kuruyunca kayboldu vende anlamadımMerhaba idare eder canım sen nasılsın
Çift çizgi çıkmış evet predictorta kurudukça kayıp mi oldu kaset testlerine güvenmiyorum fazla markası çoğu yalan çıkarıyor
Şuan en mantıklısı senin gidip kan vermen reglin geçti mi geçtiyse kan ver hemen kuzum çift çizgi boşuna çıkmış olamaz herhalde ama kayıp neden oldu kaset testte olsa anlayacam ama bu testte garip geldi işin açığı
Kan vermeye de kararsız kaldım, ovulasyon üzerinden 12 gün geçtiği için. Göğüs hassasiyetim olmuştu o da geçti. Kasık ağrım da baya azaldı, değişik bir durumdayımMerhaba idare eder canım sen nasılsın
Şuan en mantıklısı senin gidip kan vermen reglin geçti mi geçtiyse kan ver hemen kuzum çift çizgi boşuna çıkmış olamaz herhalde ama kayıp neden oldu kaset testte olsa anlayacam ama bu testte garip geldi işin açığı
O zaman gebelik olabilir canım büyük ihtimalle canım regl döneminde regl olmadın tarihini ileri attı otomatikmen sen hemen kan testi verya idrar testlerini artık bırak regl geçmiş reglin o kaybolmayi ben araştırmıştim gebelik yeni olduğu zaman diyorlardı kaybolma oluyormuş ilginç amaSağol canım bende iyiyim, bu mevzu dışında programa göre 2 gün gecikti reblim ama ovulasyona bakarsak 12. Günümdeyim , ve 25 inde regl olmam gerek. Geçen ay 21 de olmuştum, benim genelde döngüm 30-31 gün. Predictordeki çizgi yaapar yapmaz belirdi fakart kuruyunca kayboldu vende anlamadım
Sen ver canım kan yumurtlamadan 12 ile 14 günde çıkıyor zaten reglinden geçmiş betanda sayirlarda oynama olurKan vermeye de kararsız kaldım, ovulasyon üzerinden 12 gün geçtiği için. Göğüs hassasiyetim olmuştu o da geçti. Kasık ağrım da baya azaldı, değişik bir durumdayım
Evet ya gerçekten çok ilginç, herkes 100 ayrı belirti bildiriyor, kafa yakıcı oldu bu hamilelik işi o kadar stres yapmışım ki büyün gece test yaptım rüyamda, hepsi de pozitif çıkıyordu ama testlere inanmıyordum. Psikolojimi bozdu resmen bu süreç. Artık yarın da son gün bekleyeyim, zaten en en geç olmam gereken ayın 25i. Yarın da olmazsam çarşamba gidip kan vereyim, çünkü belki de bu kadar strese regl olamıyorum. Birsürü test yaptım ve hep negatif sonuç olarak.O zaman gebelik olabilir canım büyük ihtimalle canım regl döneminde regl olmadın tarihini ileri attı otomatikmen sen hemen kan testi verya idrar testlerini artık bırak regl geçmiş reglin o kaybolmayi ben araştırmıştim gebelik yeni olduğu zaman diyorlardı kaybolma oluyormuş ilginç ama
Of evet ya stres çok etkiliyor bazen insanları benide tam tersi ben stres olduğum zaman 10 günümde olsa erkenden olurum 10 gün önce bende stres geciktirme yapmıyor ama çoğu insanı yapıyor maalesef ya kıyamam o kadar stres yapma kafana takma herşey olacağına varıyor çok iyi anlıyorum seni anne olmak istiyorsun inşallah ki hamilesindir bebişin vardır göbüşündeyoksada sakın stres yapma güzel düşün güzel olsun sen kesin bak kan ver bu hafta içi muhakkak verEvet ya gerçekten çok ilginç, herkes 100 ayrı belirti bildiriyor, kafa yakıcı oldu bu hamilelik işi o kadar stres yapmışım ki büyün gece test yaptım rüyamda, hepsi de pozitif çıkıyordu ama testlere inanmıyordum. Psikolojimi bozdu resmen bu süreç. Artık yarın da son gün bekleyeyim, zaten en en geç olmam gereken ayın 25i. Yarın da olmazsam çarşamba gidip kan vereyim, çünkü belki de bu kadar strese regl olamıyorum. Birsürü test yaptım ve hep negatif sonuç olarak.
Her mesajıma sabırla uzun uzun cevaplar verdin, çok teşekkür ederim çok duamı aldın inşallah vardır ama bugünkü testlerden sonra hiç umudum kalmadı, bakalım yarında olmazsa kan veririm. Bir dahaki ay da çatlatma iğnesi yapmasını isteyeceğim doktorumdan, tabi öncesi hormonlara baktıracağım. Vajinal ultrasonda baktığında hiçbir problem görmemişti ama hormonlara bakmadı, 6 ay olmazsa dedi. Bakalım sonuçlar nasıl olurOf evet ya stres çok etkiliyor bazen insanları benide tam tersi ben stres olduğum zaman 10 günümde olsa erkenden olurum 10 gün önce bende stres geciktirme yapmıyor ama çoğu insanı yapıyor maalesef ya kıyamam o kadar stres yapma kafana takma herşey olacağına varıyor çok iyi anlıyorum seni anne olmak istiyorsun inşallah ki hamilesindir bebişin vardır göbüşündeyoksada sakın stres yapma güzel düşün güzel olsun sen kesin bak kan ver bu hafta içi muhakkak ver
Rica ederim canım ne demek taş mı taşıyorum ilk sohbet muhabbet ediyoruz umudunu yitirme en umutsuz olduğun anda çiçekler açar şayet ki regl olursan bütün herşeyini yaptır herşeyinden emin ol başla kafan rahat bı şekilde başla ama bu şekilde stres yapıp kendini bitirme sabırlı ol kafanı dağıt çok güzel anne olucaksin kesinlikle güzel haberlerini bekliyorum en kısa sürede beni unutmaHer mesajıma sabırla uzun uzun cevaplar verdin, çok teşekkür ederim çok duamı aldın inşallah vardır ama bugünkü testlerden sonra hiç umudum kalmadı, bakalım yarında olmazsa kan veririm. Bir dahaki ay da çatlatma iğnesi yapmasını isteyeceğim doktorumdan, tabi öncesi hormonlara baktıracağım. Vajinal ultrasonda baktığında hiçbir problem görmemişti ama hormonlara bakmadı, 6 ay olmazsa dedi. Bakalım sonuçlar nasıl olur
Evet sayende rahatladım şuan biraz hayır asla unutmam , ilk bebek haberi verdiklerimden olacaksın kesinlikle bakalım regl olursam da vardır hayır deyip devam edeceğiz artık, rabbim en iyisini bilir bence sen de çok güzel bir anne olacaksın, sağlıkla kavuşunRica ederim canım ne demek taş mı taşıyorum ilk sohbet muhabbet ediyoruz umudunu yitirme en umutsuz olduğun anda çiçekler açar şayet ki regl olursan bütün herşeyini yaptır herşeyinden emin ol başla kafan rahat bı şekilde başla ama bu şekilde stres yapıp kendini bitirme sabırlı ol kafanı dağıt çok güzel anne olucaksin kesinlikle güzel haberlerini bekliyorum en kısa sürede beni unutma
Oh ne güzel rahatladiysan birazda olsa yaaa bekliyorum o haberi amin amin aminEvet sayende rahatladım şuan biraz hayır asla unutmam , ilk bebek haberi verdiklerimden olacaksın kesinlikle bakalım regl olursam da vardır hayır deyip devam edeceğiz artık, rabbim en iyisini bilir bence sen de çok güzel bir anne olacaksın, sağlıkla kavuşun
Oh ne güzel rahatladiysan birazda olsa yaaa bekliyorum o haberi amin amin amin
Evet herşeyde bir hayır vardır muhakkak
Allah razı olsun çok teşekkür ederim kuzum
Merhaba ilk dakikalarında çıktıysa pozitiftir bu markanın çok güvenirliği olduğunu biliyordum ben ama yinede tereddütte kaldım bende onunla öğrendim gebeliğimi eczaneden aldım internet sitelerindeki sanırım sahte şuan sizinde var gözüküyor inşallah doğrudur kan verin testte çıktıysa kanda da çıkması lazımMerhaba arkadaşlar benimde predictor silik çıkardı yalancı pozitif mi bakar mısınız lütfen ilk 5 dk da çıktı regl tarihime 6 gün var
Pazar-pazartesi günü adet olmam gerekiyor bende cuma günü kan vereyim dedim hem beta yükselmiş olmuş inşallah vardır çok istiyorduk 10 aydır 100 defa doktorada gittim bişey çıkmadı hatta 7 ocak için randevu aldım rahim filmi çektirecektim inşallah vardır da gerek kalmaz. Regl tarihime daha var olması beni korkuttu ama yumurtlamanın üstünden 11 gün falan geçti 10-13 arası yumurtladım ben akıntıdan anladım elimde comfort test var sabah ilk idrarla onu yapmayı düşünüyorumMerhaba ilk dakikalarında çıktıysa pozitiftir bu markanın çok güvenirliği olduğunu biliyordum ben ama yinede tereddütte kaldım bende onunla öğrendim gebeliğimi eczaneden aldım internet sitelerindeki sanırım sahte şuan sizinde var gözüküyor inşallah doğrudur kan verin testte çıktıysa kanda da çıkması lazım
Merhaba ilk dakikalarında çıktıysa pozitiftir bu markanın çok güvenirliği olduğunu biliyordum ben ama yinede tereddütte kaldım bende onunla öğrendim gebeliğimi eczaneden aldım internet sitelerindeki sanırım sahte şuan sizinde var gözüküyor inşallah doğrudur kan verin testte çıktıysa kanda da çıkması lazım