Predictor testim 5. dk da silik çizgi oldu

Şuan yazdıklarını okurken midemde kelebekler uçtu desem🦋 evet eczaneden aldım testi, bugün de ovu ğstünden geçen 10 veya 11 gün. Ama o kadar zorlayarak ışıklara denk getirerek görebildim ki ne hissetmeliyim şaşkınım. İnşallah dediğin gibi olur inşallah bu karmaşalarla geçen son ay olur🩷
Yaa bende çok heyecanlandım şimdi predictor olunca test çünkü yanılması çok düşük yüzde 1 şuan çok erken yapmışsın ondandır o bende erken dönemde başka testle yaptığım da pozitif olan çizgi kaybolmuştu hayret etmiştim sonra tam regl günü predictor ile tamamladım sen tam 12 yada 14 gün olunca yunurtlama üstünden bunu alıp bir daha yapsana imkanın varsa ama var gibi ya🥹amin amin canım

Yaa bende çok heyecanlandım şimdi predictor olunca test çünkü yanılması çok düşük yüzde 1 şuan çok erken yapmışsın ondandır o bende erken dönemde başka testle yaptığım da pozitif olan çizgi kaybolmuştu hayret etmiştim sonra tam regl günü predictor ile tamamladım sen tam 14 gün olunca yunurtlama üstünden bunu alıp bir daha yapsana imkanın varsa ama var gibi ya🥹amin amin canım
O zamana kadar regl olmazsam inşallah yaprım tabi🥰 aylık döngümüze göre mi regl oluyoruz, yoksa yumurta çatlamamızdan tam 14 gün sonra mı oluyoruz bundan emin değilim detaylı bilgim yok. Ama seni tabi ki dinleyeceğim inşallah dediğin gibi çıkar, heyecanlandım çok. Bu kadar zoru zoruna görünce pek takmamıştım yine negatif demiltim ama yine de bir umut sizlere sormak istemiştim yorumunuzu

O zamana kadar regl olmazsam inşallah yaprım tabi🥰 aylık döngümüze göre mi regl oluyoruz, yoksa yumurta çatlamamızdan tam 14 gün sonra mı oluyoruz bundan emin değilim detaylı bilgim yok. Ama seni tabi ki dinleyeceğim inşallah dediğin gibi çıkar, heyecanlandım çok. Bu kadar zoru zoruna görünce pek takmamıştım yine negatif demiltim ama yine de bir umut sizlere sormak istemiştim yorumunuzu
Yumurtlama regl tarihine yakın olursa regl tarihi atıyor otomatikmen geç döllenme oluyor benimde öyle oldu reglden 10 gün önce yumurtlamaşim
Yumurtlamadan 12 veya 14 gün sayılıyor gebeliğin çıkması için
Ah inşallah vardır kuzum benim dualarım seninle olsun 🥰

Yumurtlama regl tarihine yakın olursa regl tarihi atıyor otomatikmen geç döllenme oluyor benimde öyle oldu reglden 10 gün önce yumurtlamaşim
Canım çok teşekkür ederim hem güzel dileklerin için, hem de vakit ayırdığın için🥰 umarım güzel haberi yine bu başlık altında yazarım, o kadar istiyorum ki🩷

Canım çok teşekkür ederim hem güzel dileklerin için, hem de vakit ayırdığın için🥰 umarım güzel haberi yine bu başlık altında yazarım, o kadar istiyorum ki🩷
Rica ederim kuzum benim amin amin güzel haberlerini aldığını nasip etsin rabbim bekliyoruz 🥹❤️

burada ilk kez konu açıyorum, kafam çok karıştı, yorumlarınız değerli. Yumurtlama takibimi innovita ile yaptım, sabah akşam çok net kırmızı gördüm ve 2 gün birlikteliğimiz oldu. Yumurtlamadan beri sol kasığımdaki ağrı hiç geçmedi, ara ara girdi ve yorulduğumda yoğun şekilde ağrı oldu. Bu ay geç yumurtladım, programların gösterdiğinden 3 gün sonra lh yükseldi, yarın bat günüm fakat yumurtlamamı esas alırsak 3 gün ileri atıyor sanırım bat ı. Predictor testi akşamüstü yaptım, ilk 1-2 dakika gölge gibi gördüm 2. Çizgiyi , 5-6 dakika olduğunda da fotoğrafını koyduğum şekildeydi gakat kolay gözle görülür değildi. Görünür halini yakalamak için doğru ışığı bulmam gerekti, ve belli açılarda görünebiliyordu. Belirti olarak 2-3 gündür yoğun bel ağrım var fakat bu her refl öncesi biraz oluyor sadece bu sefer daha fazla. Bu forumda predictorun silik çizgisi ile alakalı çok yorum okudum ama kafam çok karıştı. Sizin de değerlendirmenizi çok merak ediyorum. Bu testle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Canım seni üzmek istemem ama Predictor ile ben 2 gün önce çok üzüldüm. Bildiğin pembe çıkardı en güvenilir 2 test vardı elimde 1. Roll gebelik , 2. Predictor ikisi de pozitif verdi daha sonra gidip kan verdim ve negatifti. Umarım sende vardır 🫶

Eklentiler

• IMG_8995.jpeg
    IMG_8995.jpeg
    168,2 KB · Görüntüleme: 24
Canım ben de 9 aralıkta yumurtladım -11 aralıkta çatlası şimdi benim 2 gün sürdüğü için geç mi regli olucam ?

Canım seni üzmek istemem ama Predictor ile ben 2 gün önce çok üzüldüm. Bildiğin pembe çıkardı en güvenilir 2 test vardı elimde 1. Roll gebelik , 2. Predictor ikisi de pozitif verdi daha sonra gidip kan verdim ve negatifti. Umarım sende vardır 🫶
Roll ü ilk defa duyuyorum , o da predictor gibi güvenli bir test mi? Yani her ay üzülüyoruz zaten olmadıkça, alıştım gibi galiba. Önümüzdeki ay çatlatma iğnesi olmak istiyorum, çok uzun süredir deneyenlere ayıp olmasın ama 6 ay bile yıprattı beni. Bu ay da çok unutlu değildim, ta ki predictorde bu öizgiye kadar. Ama bence şu var; bu çizgi asla pembe değildi, ışımta zorla bulduğum bir gölgeydi

Canım ben de 9 aralıkta yumurtladım -11 aralıkta çatlası şimdi benim 2 gün sürdüğü için geç mi regli olucam ?
Ben de merak ediyorum bunu, 31-32 günde bir düzenli regl döngüm var. Daha önce hiç ovulasyon testiyle takip etmemiştim, bu ay ilk kez takip ettim ve çatlamam kullandığım takip programlarından 3 gün sonra gerçekleşti. Daha doğrusu, Lh seviye en pik 10 unda gördüm , 11 inde çatladı. Şimdi regl olmam gerek bugün ama çatlamam 4 gün uzadı diye reglim de 4 gün mü uzayacak onu bilemedim ki belki de 6 aydır hep yanlış tarihleri değerlendirmişimdir

Canım şimdi dikkatli baktım tekrar, bizim silik çizgilerimiz farklı yerlerde belirmiş🧐

Eklentiler

• IMG_1621.jpeg
    IMG_1621.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 16
Ben de merak ediyorum bunu, 31-32 günde bir düzenli regl döngüm var. Daha önce hiç ovulasyon testiyle takip etmemiştim, bu ay ilk kez takip ettim ve çatlamam kullandığım takip programlarından 3 gün sonra gerçekleşti. Daha doğrusu, Lh seviye en pik 10 unda gördüm , 11 inde çatladı. Şimdi regl olmam gerek bugün ama çatlamam 4 gün uzadı diye reglim de 4 gün mü uzayacak onu bilemedim ki belki de 6 aydır hep yanlış tarihleri değerlendirmişimdir
Canım telefondaki yumurtlama günleri yalan zaten çoğu kişi o yüzden hamile kalmıyor ona güvenip lh testleri gösteriyor yumurtlama günlerini ama onlarda bazen testten kaynaklı sıkıntı çıkıyor ama senin var gibi ya çünkü 5 dakika içinde çıkmış üstteki atan bayanın diğer çizgisi bozuk gibi duruyor sen 2 gün sonra bir daha tekrar eder misin turuncu olanı alıp yapsana ben onunla yapmıştım regl günün geçiyor bugün itibariyle turuncu olanı alıp yap kesinlikle

Canım telefondaki yumurtlama günleri yalan zaten çoğu kişi o yüzden hamile kalmıyor ona güvenip lh testleri gösteriyor yumurtlama günlerini ama onlarda bazen testten kaynaklı sıkıntı çıkıyor ama senin var gibi ya çünkü 5 dakika içinde çıkmış üstteki atan bayanın diğer çizgisi bozuk gibi duruyor sen 2 gün sonra bir daha tekrar eder misin turuncu olanı alıp yapsana ben onunla yapmıştım regl günün geçiyor bugün itibariyle turuncu olanı alıp yap kesinlikle
Bugün yumurtlamanın 11. Günü Lh testine göre, ama uygulamalara göre bugün bat günüm ama bende bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında başka bir durum yok, göğüs hassasiyeti şişkinliği gibi. Eczanelerde genelde pembe olanı gördüm ama turuncu olanını bulup alırım, pazartesi günü🥰

IMG_1614.jpeg

Bunu eklemeyi unutmuşum, bu 2. Dakikada çektiğim foto, ama çizgi hayalet gibi çok çok zor görülüyordu

Bugün yumurtlamanın 11. Günü Lh testine göre, ama uygulamalara göre bugün bat günüm ama bende bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında başka bir durum yok, göğüs hassasiyeti şişkinliği gibi. Eczanelerde genelde pembe olanı gördüm ama turuncu olanını bulup alırım, pazartesi günü🥰
Canım bendede göğüs hasasiyeti olmadı herkeste belirtiler olmuyor her zaman turuncu olanı muhakkak al regl olmazsan direk yap diğer attığın fotoda da hayalet çizgi görünüyor inşallah testin azizliği ne uğramazsin da vardır dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🥰

Eki Görüntüle 3524112
Bunu eklemeyi unutmuşum, bu 2. Dakikada çektiğim foto, ama çizgi hayalet gibi çok çok zor görülüyordu
Bak buda benim turuncusu durdu diye koyulaşti tabi 7 aralıkta yapmıştım regl günü
Bide kaset test yapmıştım aynı gün kaset test ile predictor ekledim

Eklentiler

• 1000007761.jpg
    1000007761.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000005003.jpg
    1000005003.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 11
Canım bendede göğüs hasasiyeti olmadı herkeste belirtiler olmuyor her zaman turuncu olanı muhakkak al regl olmazsan direk yap diğer attığın fotoda da hayalet çizgi görünüyor inşallah testin azizliği ne uğramazsin da vardır dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🥰
Evet inşallah testte görmek istediklerimi görmeye çalışmıyorumdur😂 umarım güzel haberle gelirim pazartesi🫶

Bak buda benim turuncusu durdu diye koyulaşti tabi 7 aralıkta yapmıştım regl günü
Bide kaset test yapmıştım aynı gün kaset test ile predictor ekledim
Ama sizin daha pembe gibi görünüyor, benimli daha gölge gibiydi sanki. Ama regl günü için bile çok az çizgi çıkmış sizde de, şalırdım açıkçası. Daha koyu pembe olur gibi düşünmüştüm hamilelikle beraber regl günü bakıldığında

Ama sizin daha pembe gibi görünüyor, benimli daha gölge gibiydi sanki. Ama regl günü için bile çok az çizgi çıkmış sizde de, şalırdım açıkçası. Daha koyu pembe olur gibi düşünmüştüm hamilelikle beraber regl günü bakıldığında
Benim kaset testi gördün mü gözükmüyor bile 2 tane yapmıştım kaset test birisi yapınca kayboldu birisi az duruyordu en son predictor yaptım herkeste iki çizgi tam belirgin çıkmaz canım gebelik yeni olunca ve geç döllenme olduysa az çıkar benimde geç döllenme inşallah güzel haberlerini alırız ya 🥹

Benim kaset testi gördün mü gözükmüyor bile 2 tane yapmıştım kaset test birisi yapınca kayboldu birisi az duruyordu en son predictor yaptım herkeste iki çizgi tam belirgin çıkmaz canım gebelik yeni olunca ve geç döllenme olduysa az çıkar benimde geç döllenme inşallah güzel haberlerini alırız ya 🥹
Evet kasette neredeyse hiç çıkmamış, demek geç döllenme olunca böyle oluyor. İnşallah beni umutlandırdı senin durumun 🥰

X