- 17 Şubat 2025
- 193
- 44
- 13
- 27
Çıkmadı maalesef. Normalde 1-2 saat içinde çıkıyordu sonuçlar. Yarın sabah 9’dan sonra çıkar dediler bu sefer. Sürekli eNabız’da sayfa yenileyip duruyorum.Kan sonucunuz çıktı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmadı maalesef. Normalde 1-2 saat içinde çıkıyordu sonuçlar. Yarın sabah 9’dan sonra çıkar dediler bu sefer. Sürekli eNabız’da sayfa yenileyip duruyorum.Kan sonucunuz çıktı mı
YaaÇıkmadı maalesef. Normalde 1-2 saat içinde çıkıyordu sonuçlar. Yarın sabah 9’dan sonra çıkar dediler bu sefer. Sürekli eNabız’da sayfa yenileyip duruyorum.
Zannetmiyorum,hcg sonucunuz da çıkar yüklenir e nabıza,benimde hormonlara baktırdığımda en son hcg yüklenmiştiKızlar tekrardan merhaba. Dün Beta HCG baktırmıştım. Fakat o çıkmamış. Şu an iki sonuç çıkmış. Bunlar ne demek oluyor? Doktor yanlış kan tahlili baktırmış olamaz değil mi?
Beta HCG sonucum da çıktı canım. Eklemeyi unutmuşum.Zannetmiyorum,hcg sonucunuz da çıkar yüklenir e nabıza,benimde hormonlara baktırdığımda en son hcg yüklenmişti
sizi tebrikkkk ediyorumBeta HCG sonucum da çıktı canım. Eklemeyi unutmuşum.
Çok teşekkür ederim. Umarım güzel bir artış olur da hevesim yine kursağımda kalmazsizi tebrikkkk ediyorumsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Güzel şeyler düşünün,içinizi ferah tutun,stres yapmayın,eminim sağlıklı bir şekilde artacaktır değeriniz.Bu güzel günlerde hamile kaldınız bayramınız çok güzel geçsin inşallahÇok teşekkür ederim. Umarım güzel bir artış olur da hevesim yine kursağımda kalmazRabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Allah razı olsun. Beni hiç tanımıyorsunuz. Ama nasıl güzel destek oluyorsunuz. Rabbim sizin de yüzünüzü hep güldürsünGüzel şeyler düşünün,içinizi ferah tutun,stres yapmayın,eminim sağlıklı bir şekilde artacaktır değeriniz.Bu güzel günlerde hamile kaldınız bayramınız çok güzel geçsin inşallah![]()
Amin inşallah bende bekliyorum,bu aydan pek umudum yok ama önümüzdeki ayalarda sanki olucak gibi hissediyorum…Evet kesinlikle bu platforma bence bu yüzden giriyoruz,destek almak yaşadığımız şeyleri başkaları yaşıyor mu diye,ben mental olarak faydasını çok görüyorum tanımadığımız bir çok insan birbirine destek veriyorAllah razı olsun. Beni hiç tanımıyorsunuz. Ama nasıl güzel destek oluyorsunuz. Rabbim sizin de yüzünüzü hep güldürsün![]()
Kaç gün geçmişti adetiniz yada kaç gün vardı acabaAllah razı olsun. Beni hiç tanımıyorsunuz. Ama nasıl güzel destek oluyorsunuz. Rabbim sizin de yüzünüzü hep güldürsün![]()
İnşallah siz de en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ben kimyasal gebelik yaşayınca herkes sonraki ay hamile kalırsın demişti. Uzun süre hamile kalamayınca korkmuştum. Ama Allah ol derse oluyormuş demek kiAmin inşallah bende bekliyorum,bu aydan pek umudum yok ama önümüzdeki ayalarda sanki olucak gibi hissediyorum…Evet kesinlikle bu platforma bence bu yüzden giriyoruz,destek almak yaşadığımız şeyleri başkaları yaşıyor mu diye,ben mental olarak faydasını çok görüyorum tanımadığımız bir çok insan birbirine destek veriyor![]()
Reglimden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgiyi görünce regl olmam gereken gün yani dün kan verdim. Bugün gecikmenin birinci günü yani.Kaç gün geçmişti adetiniz yada kaç gün vardı acaba
Amin inşalllah teşekkür ederimİnşallah siz de en kısa zamanda hayırlı haberi alırsınız. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Ben kimyasal gebelik yaşayınca herkes sonraki ay hamile kalırsın demişti. Uzun süre hamile kalamayınca korkmuştum. Ama Allah ol derse oluyormuş demek ki![]()
Yaa maşaAllah hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunReglimden 1 gün önce erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgiyi görünce regl olmam gereken gün yani dün kan verdim. Bugün gecikmenin birinci günü yani.
Çok teşekkür ederimYaa maşaAllah hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun![]()