Predictor testim 5. dk da silik çizgi oldu

Ovülasyon pik yaptıysa tekrar yumurtluyor olabilir misin acaba
Yani şaşkınım gerçekten, çünkü önceki regl tarihimi baz alırsak 34. Günümdeyim ve en max gecikme tarihimdeyim şuan, şimdiye kadar 2 günden fazla gecikmedi. Düzenli bir döngüm var, yarın regl olurum sanırım ama olursam da ovü testiyle ilgili ne sonuç çıkarmalıyız bilemedim🙄

burada ilk kez konu açıyorum, kafam çok karıştı, yorumlarınız değerli. Yumurtlama takibimi innovita ile yaptım, sabah akşam çok net kırmızı gördüm ve 2 gün birlikteliğimiz oldu. Yumurtlamadan beri sol kasığımdaki ağrı hiç geçmedi, ara ara girdi ve yorulduğumda yoğun şekilde ağrı oldu. Bu ay geç yumurtladım, programların gösterdiğinden 3 gün sonra lh yükseldi, yarın bat günüm fakat yumurtlamamı esas alırsak 3 gün ileri atıyor sanırım bat ı. Predictor testi akşamüstü yaptım, ilk 1-2 dakika gölge gibi gördüm 2. Çizgiyi , 5-6 dakika olduğunda da fotoğrafını koyduğum şekildeydi gakat kolay gözle görülür değildi. Görünür halini yakalamak için doğru ışığı bulmam gerekti, ve belli açılarda görünebiliyordu. Belirti olarak 2-3 gündür yoğun bel ağrım var fakat bu her refl öncesi biraz oluyor sadece bu sefer daha fazla. Bu forumda predictorun silik çizgisi ile alakalı çok yorum okudum ama kafam çok karıştı. Sizin de değerlendirmenizi çok merak ediyorum. Bu testle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Bence var çünkü benim de belim çok ağrıdı hamile kaldığım ay. Testte de var gözüküyor ilk idrar daha net çıkarır

Bende hiç anlamış değilim, herşeyi okumaktan beynim yandı akşamdan beri🙈 regl olsam da kurtulsam şu döngüden. Yarın 14. Gün ovuden sonra, benim gibi düzenli olan birinin 14. Gün regl olması gerekir. Kandaki değerrim 5 civarı olsa yine de acaba mı diyecektim ama 0,1 hiç ihtimalli durmuyor maalesef😬 ama idrar testlerinde çıkan o silik çizgilere de itibar etmemek gerekiyormuş demek ki. İşte böyle yaşadıkça, birbirimizle paylaştıkça detaylar da çoğalıyor, deneyimler çok fazla çok çeşitli. Yaşadıkça bu durumu çok şey öğrendim, farkında olmadığım çok şeyin farkına vardım, birçok farklı psikolojiyi deneyimledim. Vardır bir hayrı diyorum. Ama bir yandan da diyorum ki regl olsam da bitse bu sancı🙈
O zaman büyük ihtimalle bugün regl olacaksın 14 gün oluyor hayırlısı olsun canım hakkında ya inşallah diğer aya testlerini vs yapmış bitirmiş olursun güzel haberlerini alırız evet bebek yoksa da regl olsanda kafan rahat etse en azından bu stres insanı yoruyor

Yani şaşkınım gerçekten, çünkü önceki regl tarihimi baz alırsak 34. Günümdeyim ve en max gecikme tarihimdeyim şuan, şimdiye kadar 2 günden fazla gecikmedi. Düzenli bir döngüm var, yarın regl olurum sanırım ama olursam da ovü testiyle ilgili ne sonuç çıkarmalıyız bilemedim🙄
Çok fazla düşünüp stres yapmaktan vücudu yanıltıyoruz bence. Kan sonucu olmasa umutlanın diyicem ama bir dahaki aya inşallah 🙏

O zaman büyük ihtimalle bugün regl olacaksın 14 gün oluyor hayırlısı olsun canım hakkında ya inşallah diğer aya testlerini vs yapmış bitirmiş olursun güzel haberlerini alırız evet bebek yoksa da regl olsanda kafan rahat etse en azından bu stres insanı yoruyor
Evet canım regl olsam da şu bel ağrılarım bitse şuan onu istiyorum😬 kan testinden sonra netleşti bende. Ovülasyon testinin bebek göstermediğini de öğrenmiş olduk😅 ve de silik çizgilerin🙈

X