- 22 Temmuz 2014
- 198
- 35
canım o kullandığın ilaçların 3 ay vücutta etkisi devam ediyor.
Teşşekürederm canım..haklısın ilaçlarında etkisi olabilir bu biraz daha bekleyim en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o kullandığın ilaçların 3 ay vücutta etkisi devam ediyor.
sen yinede tedbirli ol. muhtemelen 2-3 ay düzenli yumurtlamışsındır.Teşşekürederm canım..haklısın ilaçlarında etkisi olabilir bu biraz daha bekleyim en iyisi
yeni hamiş seniiiiii. acemiiiiiiBen yarın kesın haber ederm sizi doktordan dönüünce bakalım ne diyecek benm günüm tam 5 gün geçti , daha demnde bir gözüm karardı düşyorum sandım, yaptıgım testleride görmüştünüz benim hayırlısı diyelim artık...
Rabbim herkese bebiş verir inşallah...
sen yinede tedbirli ol. muhtemelen 2-3 ay düzenli yumurtlamışsındır.
inşallah hadi bakalım canım. Rabbim gönlündekini en yakın zamanda kucağına versininşallh vardırda tüp bebeğe gerek kalmaz..sağol canım
yeni hamiş seniiiiii. acemiiiiii
Şunu söylemek isterim ki aynı çsresizliği ve hayal kırıklığını ben de yaşadım aylarca. Eğer gebelik yoksa mümkün değil çıkmıyor o çizgi, silik de olsa var ise kanda baktırmaya değer, güven banaidrarda görene kadar kan testi yaptırmak istemiyorum. Artık sağlık ocağında ki dr. da sıkıldı benden henüz kırmızıları görmedim. adetim gelene kadar ümit etmeye devam. yarın test tekrarlıyacağım sabah ilk idrarla. Görelim Rabbim ne eyler, ne eylerse güzel eyler.
evet canlarım sabah ilk idrar ile yine bi predictor test yaptım. olsaydı artık mutlaka çıkardı. sanırım kimyasal gebelik falan oldu. sonuç NEGATİFFFFFŞunu söylemek isterim ki aynı çsresizliği ve hayal kırıklığını ben de yaşadım aylarca. Eğer gebelik yoksa mümkün değil çıkmıyor o çizgi, silik de olsa var ise kanda baktırmaya değer, güven bana
Allah gönlüne göre versin
Ayy tüh! Üzüldüm canım be,evet canlarım sabah ilk idrar ile yine bi predictor test yaptım. olsaydı artık mutlaka çıkardı. sanırım kimyasal gebelik falan oldu. sonuç NEGATİFFFFF
Ayy tüh! Üzüldüm canım be,
ümitliydim senden ,
Allah hayırlısını versin, dur bakalım,
Sonradan renk değişimi olursa diye sen yine de sakla.
Bu arada predictor - early değil mi ?
Erken gebelik testi yani?
merhabalar,
Ben geçen ay predictor early aldım. Bana sanki daha çok güven veriyor. Aklımda test yanlış mı sorusu kalmıyor.
Gözle görülür biçimde silik çizgi çıktı. Aynı gündede 1-2 saat sonra adet oldum. Bu ay kontrol için dr. gittim. smear testi yaptırdım genel kontrol.
Anlattım durumu çoğu bayan kimyasal gebelik yaşadığı halde bu durumu fark etmez çünkü adet ile birlikte düşük gerçekleşiyor fakat biz bunu düşükten bile saymıyoruz dedi. Olağan birşey yani. O yüzden bu ay yumurtlama döneminde çok çalışmama ramen günümü bekliycem baktım gelen giden yok. o zaman testi yapacağım Allah kısmet ederse.
İnşallah pozitif sonuçları alırız. Amin..
Denemeye devam o haldeEvet canım predictor early yaptım diğer iki testim silik çizgi çıktı bugün yaptığım negatif. sanırım bende kimyasal gebelik geçirdim ama henüz adet olmadım. testin rengi değişmedi canım. ama t çizgisinin yerini görebiliyorum ama silik çizgi değil sanırım. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. verende vermeyende Allah.
Evet canım predictor early yaptım diğer iki testim silik çizgi çıktı bugün yaptığım negatif. sanırım bende kimyasal gebelik geçirdim ama henüz adet olmadım. testin rengi değişmedi canım. ama t çizgisinin yerini görebiliyorum ama silik çizgi değil sanırım. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. verende vermeyende Allah.
Kesecik henüz oluşmadığı için öyle şakır şakır düşük yapmıyorsun. normal düzeyde adet oluyorsun. Ve birdahaki ay daha çok şansın oluyor diye duyuyorum hep. Birdahaki ay günlerini takip edip, çalışmaya bakın
Allahım hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere.
Bende 20 Ekim i iple çekiyorum.
hadi senin hayırlı haberlerini bekliyoruz. ben henüz hiç 1 damla dahi adet olmadım