predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Çok stres yapıyorsun gibime geliyor ama. Bu kadar sıkma kendini. Hem belkide geç döllenmedir. İdrarda çıkmamışta olabilir. Biraz daha temkinli davran sen.

Bende 22 sinde sonucumu yazıcam sana.
nasıl sıkmaz insan kendini canım yaaa iki tane pozitiften sonra negatif. önce umutlanıp sonra umudun kırılması. aman ne biliyim içim buruldu yine bu ay.

nasıl sıkmaz insan kendini canım yaaa iki tane pozitiften sonra negatif. önce umutlanıp sonra umudun kırılması. aman ne biliyim içim buruldu yine bu ay.

Aynı şeyi geçen ay ben yaşadım işte o testte önce pozitif çıktı. Sonra hemen adet oldum. Üzülme buda Allahtan sonuçta . Bir zamanı var belliki o tarihten ne öncesi nede sonrası olur. Böyle düşünmeye çalış için ferahlar.

Sen ne kadarlık evlisin ve ne zamandır deneme yapıyorsunuz?

Şimdi doktordan geldim bebeğimde hiç bir sorun yokmuş , ilaçlar verdi onları felan aldım hayırlısıyla kucagma almak nasıp etsin inşallah... :)

canım bu çok güzel haber. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Amin canımmm..

Bugun baya bi heyecan ile bekledim doktorun söyleyeceklerini , Evet hamilesiniz dediği anda çok heyecandım bizim ufaklıgın kesesi daha ufakmış ama kese gözüktü... Değerlerimde normal çıktı.... 1 hafta sonra kontrolüm var yine. Allah Bebek İsteyen Herkese nasip etsin inşallah..

gözün aydın canım umarım sağ salim kucağına alırsın miniğini

Saol cnm Tesekkur ederm. Amin insallah sende sag salim al kucagina melegini.. Benim melegin kesesi azck belli oldu :)

Maşallah ay Kıyamam ya :)
Inşallah Rabbim biz olmayanlara nasip eder..
Canım belirtilerin neydi.
Benim şu 3 gündür aşırı bel ağrım ve şeffaf tarzı akıntı mevcut ama 27 eylül de regl oldum 13.gun bugün ben erken yumurtladigimi düşünüyorum...

Canım benim belrtilerim bel ağrıısı asırı derecede , gögüslerimde şişlik acıyorlardı bunlar adet olmama 2 hafta kala başladı belirtileri ve sürekli uyku .. bunun yanında seffaf akıntı vardı.

Rabbim herkese versin evlat....

Amin gülüm 11.Ayımız bu ay bakalım inşallah benimde meleğim beni çok bekletmez gelir hemen :)

İnşaallah cnm benm ya , allah herkese o duyguyu tattırsın .
Bizimki planlı bi gebelik değildi yeni evliyiz bizde 3 ay oldu :)

Olsun ne güzel sürpriz olmuş size Rabbim tamamini erdirsin inşallah sağlık sıhhatli bir hamilelik geçirirsin.
Ben 13 aylık evliyim 11.ayimiz 4 gözle beklioruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…