- 17 Kasım 2014
- 1.040
- 2.183
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn,
reglime daha 10 gün var ve biliyorum çok erken yaptım ama testimde hayalet gibi bir çizgi var, hatta once yataydı sonra dikey oldu
Sizce bu ufakta olsa bir umut olabilir mi kızlar?
Regl gunum her zamankinin aksine 2 gün oldu ve bitti, birkaç gün sonra yeniden tekrarlayacagım testi ama yine de merak işte birilerine sorma ihtiyacı duyuyor insan :)
Teşekkürler,
Silik çizgi genel de yanılmıyor, hamilelik oluyor ama tutunup tutunamayacağı belli olmadığı için azcık beklemek gerekiyor. insan meraktan çatlıyor tabii, umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır
doktorlar kalp sesini duymadan gebeliğin varlığını söylemiyor zaten, bizim silik çizgileri görmemizle kalp sesi arasında haftalar var ve erken davrandığımız için o haftalar geçmek bilmiyor ben de çatlıyorum valla meraktan, doktor arayıp ne zaman gitmem gerektiğini söyleyecek bugün inşallahdoktorun hamilesin diyeceği günü iple çekiyorum ben de
çok teşekkür ederim, darısı sizlere inşallahOkudum şimdi gecmiş iki-üç sayfayı, e tebrik ederim seni
Bugün doktora gittik, minnak bi kese göründü İki hafta sonra da kalp dinlemeye çağırdı doktorumuz
Bugün doktora gittik, minnak bi kese göründü İki hafta sonra da kalp dinlemeye çağırdı doktorumuz
hanımlar diğer gebelik testleri adete 1-2 gün kala silik çizgi çıkınca çoğunlukla gebelik var demektir. adetime 4 gün var ve ben az önce predictor erken gebelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. bu marka gebelik testi ile hamileliğini öğrenen yada yanılan oldu mu yardım edin lütfeeennnnn. :) :) :)
Kizlar adetime 3 gun var ama dayanamyip test yaptim prediktor ile.tup bebek tedavisi ile oldum.sizce bu sonuca gorw hamilemiyim.silik cikti
Ayy hadi insallah.kan testimi cuma gunune verdiler umarim bi aksilik cikmaz.cunku cok mesakkatli yollardan gectimbence hamilesin cnm