predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Günaydınnn,

reglime daha 10 gün var ve biliyorum çok erken yaptım ama testimde hayalet gibi bir çizgi var, hatta once yataydı sonra dikey oldu:KK53:

Sizce bu ufakta olsa bir umut olabilir mi kızlar?

Regl gunum her zamankinin aksine 2 gün oldu ve bitti, birkaç gün sonra yeniden tekrarlayacagım testi ama yine de merak işte birilerine sorma ihtiyacı duyuyor insan :)

Teşekkürler,

Silik çizgi genel de yanılmıyor, hamilelik oluyor ama tutunup tutunamayacağı belli olmadığı için azcık beklemek gerekiyor. insan meraktan çatlıyor tabii, umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır :KK39:

Silik çizgi genel de yanılmıyor, hamilelik oluyor ama tutunup tutunamayacağı belli olmadığı için azcık beklemek gerekiyor. insan meraktan çatlıyor tabii, umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır :KK39:

Hakikaten insan meraktan çatlıyor, bir de bunun üzerine çok kafa yorup acaba mı deyip kendinden şüphe ediyor insan, akıl sağlığı için zararlı vallahi :)))

doktorlar kalp sesini duymadan gebeliğin varlığını söylemiyor zaten, bizim silik çizgileri görmemizle kalp sesi arasında haftalar var ve erken davrandığımız için o haftalar geçmek bilmiyor :KK70: ben de çatlıyorum valla meraktan, doktor arayıp ne zaman gitmem gerektiğini söyleyecek bugün inşallah:KK9:doktorun hamilesin diyeceği günü iple çekiyorum ben de:anneadayı::nazar:

doktorlar kalp sesini duymadan gebeliğin varlığını söylemiyor zaten, bizim silik çizgileri görmemizle kalp sesi arasında haftalar var ve erken davrandığımız için o haftalar geçmek bilmiyor :KK70: ben de çatlıyorum valla meraktan, doktor arayıp ne zaman gitmem gerektiğini söyleyecek bugün inşallah:KK9:doktorun hamilesin diyeceği günü iple çekiyorum ben de:anneadayı::nazar:

Güzel haberlerini bekliyoruz o halde canım :)

Cok takip edemediğim için soruyorum, idrar testi ile mi oğrendin ve dr kontrolünümü bekliyorsun?

Bugün doktora gittik, minnak bi kese göründü ☺️ İki hafta sonra da kalp dinlemeye çağırdı doktorumuz :rolleyes::KK50::nazar:

Bugün doktora gittik, minnak bi kese göründü ☺️ İki hafta sonra da kalp dinlemeye çağırdı doktorumuz :rolleyes::KK50::nazar:

çok sevindim cnm :) çok güzel zamanlara denk gelecek hamileliğinin son ayları. kasım aralık olacak herhalde. sıcaklarla boğuşmaktan iyidir :/ ben dn gece hiç uyuyamadım :KK43: öpüyorum cnm seni. hayırlı olsun tekrardan

hanımlar diğer gebelik testleri adete 1-2 gün kala silik çizgi çıkınca çoğunlukla gebelik var demektir. adetime 4 gün var ve ben az önce predictor erken gebelik testi yaptım, silik çizgi çıktı. bu marka gebelik testi ile hamileliğini öğrenen yada yanılan oldu mu yardım edin lütfeeennnnn. :) :) :)

ben hamileydim ama bende negatif çıktı.. o yüzden o markaya karşı çok iyi hisler beslemiyorum :KK43::KK43::KK43:

merhabalar prodiktor erken gebelik testinde 2 gün ara ile silik çizgi çıktı. bu günde adet günüm az bi kanamam geldi. bu zamana kadar silik bi çizgi görmediğim için ümitlenmiştim.

Kizlar adetime 3 gun var ama dayanamyip test yaptim prediktor ile.tup bebek tedavisi ile oldum.sizce bu sonuca gorw hamilemiyim.silik cikti

Eklentiler

• IMG-20150731-WA0007.jpeg
    IMG-20150731-WA0007.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 230
X