- 14 Mayıs 2015
- 3
- 0
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bendede böyle çıktı silik sizce hamile olabilir miyim 4 gün var dayanamadım yaptım böyle çıktı (
İnş. Canım bide kan testi yaptırcam inş hamileyimdir 7aylık evliyim ve çok istiyorum olmasını
Ay ben regl oluyorum sanırım sabah daha kırmızımsı çıktı çizgi, bu kadar hızlı düşer mi bu değer? Silikleşmeye başlayıp öyle kanamam gerekirdi sanki, neyse nasip diyip devam edicem artık
Regl başlangıcı gibi kanamam var çok az ama hamileysem de kanama olur mu acep
o zaman beklemeye devam bakalım, bugün hala kanamam yok, müthiş gazım var ama ay havaya uçucam böyle sürerse
aile hekimimden pek hoşlanmıyorum o yüzden erteliyorum, kan testi yapmamak için kırk takla atıyor.en az 1 hafta reglin geçikmiş olmazsa yapmıyor. yalan söylemek istemiyorum tarihim çok geçti diye o yüzden de gitmiyorum. çarşamba gidip yaptırayım diyorum birkaç gün daha geçmiş olur hem. perşembeye öğrenicem inşallah :)
İşten çıkınca bulabilirsem bir yer yaptırayım :) dün kanama gibi leke olunca umudu kestim bugun kesin regl olurum diyordum ondan gitmedim sabah
Dün kan testi yaptırdım kızlar, 1198 çıktı yarın kadın dogumcuyu arıcam bugun dogumdaymıs soramadım. Sizce ne zaman kese görünür ? Ay hamileyim sanki allah isteyen herkese ben de dahil nasip etsin
ay iki hafta nasıl gececek saglıkla tutunsun karnımda beklıcem artık, nette 1500 ken cıkar kese demişler ama bakalım, ctesi gidicem inşallah doktora. Ay çok heycanlıyım