predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Kızlar merhaba, benimde testim silik ama bugün yaptığım dünden daha belirgin sanki. Reglime 6 gün varken yaptım ilk dün. İki ay önce kimyasal yaşadım o zamanli gibi baş dınmesi ve uyku hali olunca şüphelendim. Testim de bu, ikinci çizgiyi ben görüyorum ama abartıyor mutum acaba ☺️
Adetime 4 gün kala bu testten yaptım negatif çıktı.Aynı gün aynı saatte kaset test yaptım pozitifti.Ve adet günüme kadar her gün koyulaştı.Demem o ki bu test çok yanıltıyor kimden duyduysan negatif çıkıp hamile olanlar var pozitif çıkıp olmayanlar...Allah gönlüne göre versin ama bu teste umut bağlama kaset testler daha garanti canım

Benim kullandığımda kaset şuan, katılıyorum daha önce kullandım ve memnun kalmadım predictorden. Sabah tekrar yaptım test ve daha da koyulaştı kimyasal deilse hamileyim galiba :nazar::anneadayı:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 325
Benim kullandığımda kaset şuan, katılıyorum daha önce kullandım ve memnun kalmadım predictorden. Sabah tekrar yaptım test ve daha da koyulaştı kimyasal deilse hamileyim galiba :nazar::anneadayı:

ay çok güzel bir duygu :) ben de testi yaptığım zamanı hatırladım şimdi oturup ağlamıştım :)))))

ya önce kimyasal olunca insan emin olmadan sevinemiyor. hemen herkese söylemek istiyorum bir yandan, bir yandan da yine kimyasal çıkarsa diye emin olmadan söylememeye karar veriyorum :) hayırlısı olsun artık kısmet, daha adetime de var zaten günüm geçsin öyle gidicem doktora. ama içim kıpır kıpır :KK73:

ya önce kimyasal olunca insan emin olmadan sevinemiyor. hemen herkese söylemek istiyorum bir yandan, bir yandan da yine kimyasal çıkarsa diye emin olmadan söylememeye karar veriyorum :) hayırlısı olsun artık kısmet, daha adetime de var zaten günüm geçsin öyle gidicem doktora. ama içim kıpır kıpır :KK73:

adetine 5 gün kala kan testinde kesin çıkıyor cnm beklemene gerek yok:)

adetine 5 gün kala kan testinde kesin çıkıyor cnm beklemene gerek yok:)
geçen defa erken yaptırdım azcık hüsran oldu, insan üzülmeyeceğini zannediyor ama sarstı beni, içten içe ümitlendim. bu kez reglim gecikmeden yaptırmamaya söz verdim kendime o yüzden gitmiyorum şimdilik :rolleyes: ama içimde bi his var, sanki olacak gibi bakalım:KK45:

geçen defa erken yaptırdım azcık hüsran oldu, insan üzülmeyeceğini zannediyor ama sarstı beni, içten içe ümitlendim. bu kez reglim gecikmeden yaptırmamaya söz verdim kendime o yüzden gitmiyorum şimdilik :rolleyes: ama içimde bi his var, sanki olacak gibi bakalım:KK45:

ay hadi inş yaaaa :) ben de merak ettim şimdi. sabırsızlıkla bekliyorum :)))

merhaba bende bugun ayni testten yapttim sobuc bendede ayni

Eklentiler

• 20150514_103229.jpg
    20150514_103229.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 491
dun aksamda ucuz olandan yaptım ondada silik cikti ikinci cizgi
Ben yaptığım uzun araştırmalar sonucunda şunları öğrendim,
Hamilelik varsa çizgi silikte olsa çıkıyormuş
Kimyasal vs değilse bebek tutunursa giderek belirginleşiyormuş çizgi
Bu tarz testlerde negatifse şaibeli ama pozitifse (yani silikte olsa çizgi varsa) genelde yanılmıyormuş

şimdilik hamilesiniz bu durumda, inşallah tutunur bebişiniz, bunun için de annenin çinko alması desteklermiş diyorlar :) kabak çekirdeğinde çinko varmış. kafein tamamen bırakılacakmış, kalori alımını düşürmemek de gerekirmiş.

Özetle bunlar yani :)
Hayırlısı olsun hepimize, buradan güzel haberlerimizi verelim inşallah birbirimize :rolleyes:

Inşallah o zmn cinko iceren yiyecekleri arastrayim bide ben turkkahvesini cok severim acaba bi zarari olur mu?

Şöyle bir yazı var, işinize yarar umarım :) risk çok az da olsa, içmeyi en aza indirmekte fayda var sanki :KK66:

hamileyken günde en fazla 2-3 fincandan fazla olmamak şartıyla kahve içmenin bir zararı yoktur. Çayda kafein kahvenin yaklaşık yarısı kadar bulunduğu için günde 5-7 bardak çay içilebilir.
Siyah çayın işleme aşamasında kafein miktarı artar. Siyah çayın kafein miktarı yeşil çayın kafein miktarından daha yüksektir. Gebelikte her türlü yiyecek ve içeceğin aşırı tüketiminden kaçınmak gerekir. Kafeinin aşırı tüketiminin gebelikte düşüğe neden olabileceğini bildiren araştırmalar vardır.

Kahve ve çay çeşitlerindeki kafein miktarı:
1 fincan filtre kahve : 135-200 mg
1 fincan espresso : 100 mg
1 fincan cappuccino: 100 mg
150 cc hazır kahve : 60 mg
2 gram Nescafe® ile hazırlanan kahvede: 50-70 gram kafein bulunur
1 fincan Türk kahvesi : 60 mg
150 cc Dekafeine (kafeini alınmış) kahve : 5 mg
1 fincan siyah çay: 40 mg
1 fincan yeşil çay: 20 mg

Günaydın kızlar :21: bu sabah testi tekrar yaptım sanki biraz daha koyulaştı yarın regl olacagım gün bakalım nolcak:KK54:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    165,1 KB · Görüntüleme: 387
X