predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Silik mi cikiyordu yoksa senin de canim:KK43::KK17: umudunu yitirme ben de kalamadiysam bu ay sogan kuru ve maydonoz sut kuru denicemm Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin:KK200:

ben hepsini denedim cnm 4 yıl boyunca. ne zaman ümidimi kaybettim o zaman hamile kaldım. hiç ummadığım bir anda hemde. o yüzden çok kasma derim

Silik mi cikiyordu yoksa senin de canim:KK43::KK17: umudunu yitirme ben de kalamadiysam bu ay sogan kuru ve maydonoz sut kuru denicemm Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin:KK200:

kan tahlili yaptırdım dün ben ama sonuç negatifti...

ben de soğan kürü ve incir kürüne başlayacağım...

maydanoz süt kürü nedir, onu ilk defa duydum.

kan tahlili yaptırdım dün ben ama sonuç negatifti...

ben de soğan kürü ve incir kürüne başlayacağım...

maydanoz süt kürü nedir, onu ilk defa duydum.
Netten bi arastir bak cok fazla hamile kalan olmus öyle. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin

Netten bi arastir bak cok fazla hamile kalan olmus öyle. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin

Benim günüm 2 gün geçti ben de bu sabah idrardan gebelik testi yaptım, çok silik çizgi çıktı. Ben de bu işi çözüme kavuşturmak lazım deyip kan tahlili verdim yarın öğlen belli olacak. Eğer hamile isem çok şaşırırım.... Yarın söylerim size de..

Ama ovulasyondan 10 gün sonra hatta 1 hafta sonra bile kan testi hamileliği çok yüksek oranda söyler diyordu nette. Bende de negatif çıkınca tamamen olumsuz olarak konuyu kapattım. hatta adetim gecikince kızdım kendime kurumtu yapıyorum diye. Ama yarın pozitif sonuç alırsam çok da sevinirim. Çok saolun...

Selam kızlar bu ay 14. Günümde doktora gittim enfeksiyon varmiş az bişey fitil verdi yumurtlaman bugun yarin olur dedi bizde degerlwndirdik ama ben yumurtlamadan 8 gün sonra adet oldum olmadan çok ağrım oldu ama kanama normalden çok az oldu bugün predictor test yaptim daha sıvı giderken silik çizgi cikti sizce yanlis olabilir mi

Test sonucumu aldım 6.57...
Bu sabah da adet oldum. Doktor hamile olmadığımı söyledi. Değer şüpheli olunca adet olmamla birlikte şüpheli durumda nettik kazandı.

Kısmet....

IMG_20150826_202619.jpg

11 aydir dusunuuoruz her ay üstüne gormedir diye dusunmekten Yoruldum ama ilk defa silik çizgi çıktı cok umitliydik bu seferde değildir ama çok uzun suruyormu üstüne gorme

Bakar msnz var mi szce adete 4 gun var :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-23-00-51-12.jpg
    Screenshot_2015-12-23-00-51-12.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 261
X