predictor erk. gebelik testi silik çizgi yanıltıcımıdır

Ayy hadi insallah.kan testimi cuma gunune verdiler umarim bi aksilik cikmaz.cunku cok mesakkatli yollardan gectim

o geçtiğin yolları çok iyi biliyorum cnm oldukça yıpratıcı, sinir bozucu, insanın psikolojisini bozan bir süreç. allah ım gönlüne göre versin inş..

o geçtiğin yolları çok iyi biliyorum cnm oldukça yıpratıcı, sinir bozucu, insanın psikolojisini bozan bir süreç. allah ım gönlüne göre versin inş..
Beni anlayan birinin olmasi ne kadar mutlu etti bir bilsen.rabbim kimseye yasatmasin.herkesin gonlune gore versin evlat hasreti cektirmesin...

Beni anlayan birinin olmasi ne kadar mutlu etti bir bilsen.rabbim kimseye yasatmasin.herkesin gonlune gore versin evlat hasreti cektirmesin...

arkadaşımdan biliyorum 7 yıl uğraştı. çok kötü bir süreç. Allah ım kimseye yaşatmasın cnm çok zor çok

Hamile kalanlari tebrik ederiiim❤ Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallah☺ Ben gecen yil evlendim ilk 6ay dogum kontrol kullandim sonra korunmayi biraktik ve 7 aydir acaba oldu mu olcak mi stresindeyim hic sabredip bekliyemiyorumda :KK43: bakalim 5 gün sonra adet günüm dua edin olmiyim artik:KK12: olursam zaten tedavi icin doktora gitcez malesef:KK43::KK14:

Hamile kalanlari tebrik ederiiim❤ Rabbim saglikla kucaginiza aldirsin insallah☺ Ben gecen yil evlendim ilk 6ay dogum kontrol kullandim sonra korunmayi biraktik ve 7 aydir acaba oldu mu olcak mi stresindeyim hic sabredip bekliyemiyorumda :KK43: bakalim 5 gün sonra adet günüm dua edin olmiyim artik:KK12: olursam zaten tedavi icin doktora gitcez malesef:KK43::KK14:

cnm sadece 7 aydır korunmuyormuşsun. dr lar 1 sene nin ardından tedaviye başlıyor. 7 ay kısa bir süre

cnm sadece 7 aydır korunmuyormuşsun. dr lar 1 sene nin ardından tedaviye başlıyor. 7 ay kısa bir süre
Canim benim esimde tüp bebekle olmus. annesigil 10 yil beklemisler onu. Anne tarafi da baba tarafi da sıkıntılı amcasinin hic cocugu olmamis 50 yasinda biz daha 23 yasindayiz ben korktum 7 aydir olmayinca :KK43: doktora 1 yildir olmuyo dicem ama ilgilensin diye yoksa takmiyolarmis pek.:KK17:

Kizlar adetime 5 gun var ama ben dayanamadim gebelik testi aldim azicik minicik bi cizgi var sanki bu herkeste mi oluuur ne diyosunuzzzo_Oo_Oo_O

Eklentiler

• 20150810_175204_Richtone(HDR)-1.jpg
    20150810_175204_Richtone(HDR)-1.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 442
Onceki 1 gün gecikmisti adetim iki kez kan testi yaptirdim :KK43: bu sefer bekliyim diyorum bakalim ama yine dayanamicam galiba yaa. Bi de hic idaririmi falan bekletmedim ve daha bes gun vaaar umitlendirdi su silik cizgi valla yaa :KK43:

Onceki 1 gün gecikmisti adetim iki kez kan testi yaptirdim :KK43: bu sefer bekliyim diyorum bakalim ama yine dayanamicam galiba yaa. Bi de hic idaririmi falan bekletmedim ve daha bes gun vaaar umitlendirdi su silik cizgi valla yaa :KK43:

sabah aç karnına yaptığın idrar testi daha kesindir cnm aklında bulunsun

Kızlar BAT a 4 gün var yukardaki dünkü, asagidaki bu sabahki gebelik testi. Bu kaset tiplerinde hep bi siliklesme oluyor mu acaba ya:110::KK17:

Eklentiler

• IMG_20150811_110619.jpg
    IMG_20150811_110619.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 349
Merhaba ben dün yabancı bir sitede silik çizgilerin hamilelik için pozitif olduğunu, hiç çizgi yoksa negatif olduğunu okudum. Bu konularda çok fazla bilgim yok ancak insalh hamilesinizdir.

Merhaba ben dün yabancı bir sitede silik çizgilerin hamilelik için pozitif olduğunu, hiç çizgi yoksa negatif olduğunu okudum. Bu konularda çok fazla bilgim yok ancak insalh hamilesinizdir.
Insallah canimmm insallah ama ben de silik cizgi magdurlari diye biseyler okudum o yuzden umitlenmek isteniyorum hic 3 4 gun daha beklicem bakalim kan testi icin:oops:

Kızlar BAT a 4 gün var yukardaki dünkü, asagidaki bu sabahki gebelik testi. Bu kaset tiplerinde hep bi siliklesme oluyor mu acaba ya:110::KK17:

bence hamilesin cnm ama kan testi yaptırırsan beklemene gerek kalmadan kesin öğrenirsin. hamile olduğumu öğrendiğimde benimde böyleydi. resim yükledim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 299
bence hamilesin cnm ama kan testi yaptırırsan beklemene gerek kalmadan kesin öğrenirsin. hamile olduğumu öğrendiğimde benimde böyleydi. resim yükledim
Yaaaa cok beziyo silikligiii. Kaset seklinde olanlardan miydi seninde canim ayyyy cok heyecanlandiiim

İnslh olur, ilk defa bu ay o ümitsizliğin / hayal kırıklığının ne olduğunu anladım..:KK61:
Silik mi cikiyordu yoksa senin de canim:KK43::KK17: umudunu yitirme ben de kalamadiysam bu ay sogan kuru ve maydonoz sut kuru denicemm Rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin:KK200:

X