Allahını seven üstüme pro atsınYarışmalara katılmaya devam edin. Kazen bazen katılan yarışmacıları pro üye yapıyor. Ben öyle pro oldum
Çok teşekkür ederimŞimdiden ellerine sağlık canım eminim sende çok güzel yaparsın afiyet olsun
Erken yapmak daha iyi yap büyüsünler sınra yoluna bak:)Erkenmi evlendin nasil sigdirdin iki cocugu benimde bir oglum var iki yasinda erken yapmisiz 30a kadar bekleseydim diyorum
Kazene etiket yapAllahını seven üstüme pro atsın
Yok ya gencken cocuk yapip yaslaninca gezip tozmak yada calismak bana ters geliyor tam tersi dusunuyorum simdi birkac yil calistiktan sonra belki ikinci olur nasipse. Yani 30dan sonra iyi olur ya iki cocuk iyidir zatenErken yapmak dha iyi yap büyüsünler sınra yoluna bak:)
Sağolsun kızlar amin çok tşk ederim aklınıza geldikçe dua edin ins.AllahHakkınızda hayırlısı olsun canım. ❤
Yok kız ben kazanarak almak istiyorumKazene etiket yap
Biz atamayık bacım
29 da 3 çocuk vardı:)Yok ya gencken cocuk yapip yaslaninca gezip tozmak yada calismak bana ters geliyor tam tersi dusunuyorum simdi birkac yil calistiktan sonra belki ikinci olur nasipse. Yani 30dan sonra iyi olur ya iki cocuk iyidir zaten
Aaaa öylemiymişş hiç farkında değilimFark açılmış:)
Ben burdaki herkese dua eder oldum seni unutmam merak etme kendimde o yoldan geçtiğim için isteyen herkese ediyorum kimin duası kabul olur bilinmezSağolsun kızlar amin çok tşk ederim aklınıza geldikçe dua edin ins.Allah
Aynen herkesin dusuncesi farkli asinda buyuyunce guzel oluyorda buyutmesi cok zor :)29 da 3 çocuk vardı:)
Keşke daha erken olsaydı diyorum:)
Tabi herkesin bakış açısı farklı:)
Kelin ilacı olsa başına sürer bacımAllahını seven üstüme pro atsın
İkinci bildirimi gonderinde yakaliyim hemenFark açılmış:)
Evet büyütmesi zor ve çocuk büyüyünce başa dönmek ayrı dertAynen herkesin dusuncesi farkli asinda buyuyunce guzel oluyorda buyutmesi cok zor :)
Kazen öncekinde göndermediİkinci bildirimi gonderinde yakaliyim hemen
Bdv yi pek takip etmiyorum. Kırmızı oda gibi her konu mevcut. Kaynana konuları beni benden alıyor. Yaşadığım sorunlar depreşiyor.Yok kız ben kazanarak almak istiyorum
Bitane üye vardı bdv ye konu açardı ama hep sonu üzerime atsın olurdu
Yok canim biliyorum sakasina dedim oyle ne gerek var :)Kazen öncekinde göndermedi
Dua grubumuz vardı burdaBen burdaki herkese dua eder oldum seni unutmam merak etme kendimde o yoldan geçtiğim için isteyen herkese ediyorum kimin duası kabul olur bilinmezçokta dua aldım
Ya vala bilmiyordum ben verilir sanıyordum sen pınarı al proyuda alırsınKelin ilacı olsa başına sürer bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?