• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Demek ki bende de başka türlü sıkıntılar varmış belki ortadaki domates gülümün açısını beğenmemişlerdir :KK45:

Çok teşekkür ederim sizin tarifi de eşim istiyor yapacağım inşallah ellerinize sağlık. Belki de dediğiniz gibi isimden olumsuz etki olmuştur sağlık olsun :KK68:
Amağğn her şeyide herkese beğendiremezsin 😏

İki bucuk yil oldu evdeyim hayret ediyorum nasil durdum diye ama kolay gecmedi. Buraya sardim baska seyler buldum surekli faaliyet halindeyim calismaya alisik olunca hep yaoacak biseyler ariyor insan dedigin gibi. Hepimizin gonlunce olsun sende saglikla buyut insallah yavrularini :)
Sagol canım benim💕🙂

Kaç aydır tüp bebeğe baslamayi düşünüyordum regl günü hep cumaya denk geliyor ikinci üçüncü günü hormon vermem lazım hafta sonu diye gidemiyorum vardır bundada bir hayr diyip erteliyorum ins Allah kendiliğinden gelir diye düşünüyorum önce kocayla bi sorunlari çözelim yoksa ona yağmurlu günde su bilem yok değil çocuk :rolleyes::rolleyes:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. ❤️

Demek ki bende de başka türlü sıkıntılar varmış belki ortadaki domates gülümün açısını beğenmemişlerdir :KK45:

Çok teşekkür ederim sizin tarifi de eşim istiyor yapacağım inşallah ellerinize sağlık. Belki de dediğiniz gibi isimden olumsuz etki olmuştur sağlık olsun :KK68:
Şimdiden ellerine sağlık canım eminim sende çok güzel yaparsın afiyet olsun :KK60:

Back