- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 598
- 38
Gercektenmiiiiiiiii1.olursan kırmızı sana çok yakışacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercektenmiiiiiiiii1.olursan kırmızı sana çok yakışacak
Kim en cok istiyosa o olsun ben alistim sonlarda kalinca moralim bozuluyor onun disinda keyfim yerinde :)İnşaallah birinde 1.olursun
Tabi ki 1.olanlar pro üye oluyorGercektenmiiiiiiiii
Memurlar ne sever bilmemkiDaha hiç bişey belli değil yarın pazartesi memur uyeler yarın gelir herşey değişe bilir
İyi o zamanKim en cok istiyosa o olsun ben alistim sonlarda kalinca moralim bozuluyor onun disinda keyfim yerinde :)
Rica ederimKozalak Mantı için çok tşk ederim canım yuregine sağlık
Gerçekten alinazik fenaydı ama, hakkını vermek lazım. Birazda şansının yanında olması gerekiyor.Evet aynen benim bu yarismadan inanki hic beklentim yoktu cok begenmemistim hamburger sunumumu daha iyi yapmak istiyodum ama begendiker. Ali nazikte daha cok begenmistim daha umutluydum gene ikinci oldu olsun begenilmesi hosuma gidiyo yetiyo bana:) gecen hafta sonlardaydim :))
Ben zannediyorum pınar olunca hediye gönderiliyordu ayyyy buna çok sevindim hadi ins.AllahTabi ki 1.olanlar pro üye oluyor
Hadi inşaallahBen zannediyorum pınar olunca hediye gönderiliyordu ayyyy buna çok sevindim hadi ins.Allah
Hadi gözün aydın çifte hediyeBen zannediyorum pınar olunca hediye gönderiliyordu ayyyy buna çok sevindim hadi ins.Allah
Geçen defaki oylamadan hızlı gidiyor ama katılım fazla gibi hafta sonu olmasına rağmenHadi inşaallah
Tabi canim hem kazanamayanlar kazansin benim gene teselli odulum var iki tane. elim bos gittim demem :)Gerçekten alinazik fenaydı ama, hakkını vermek lazım. Birazda şansının yanında olması gerekiyor.
Hayırlısı olsun artık
Hadi inşaallah
Cok sevindim boyle dusunmene, guzel baktigindan guzel goruyosun❤ severek yaptigim dogru, boyle seyler duymak guzel geldiYemek işi sevgi işidir. Sevgi işi güzel gönül işi
Güzel gönülden çıkan yemeği görüyorsa kalp gözüm ondandır Kazansanda kazanamasanda yine gönlümün birincisisin emeğine sağlık
Aynen gayet hızlı gidiyorGeçen defaki oylamadan hızlı gidiyor ama katılım fazla gibi hafta sonu olmasına rağmen
Hangi yöndenama kırmızı en çokta bana yakışıyor
Tabi kiama kırmızı en çokta bana yakışıyor
Hangi yönden
Tabi ki
Nasılsın canım karantinan bitti mi?
Anladımher yönden