• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Çalışınca daha zor tabiki. Allah kolaylık versin 😘
Hem iş hem ev hem çocuk, hepsini bir arada idare etmek zorundasın. :)
Çalışan kadınlara saygım sonsuz valla.
Babalara bişey olmuyor. Ne çekerse kadınlar çekiyor
Evet oyle biraz kosturmacali bir hayat oluyor ama evde olmaktan cok bunaldim hep calistim bir keslegim var devam edip ilerlemek istiyorum hem olmazsa kaldiramazsam birakirim ne olucak dunyanin sonu degil :)

Aynen öyle canım hayat ne getirir bilinmez
Cocuklar çok istiyorlar kardeşlerinin olmasıni özellikle kızım çok istiyor eltimin biri yeni doğum yaptı biri 7 aylık hamile kızım diyor ben her gece dua ediyorum kardeşim olsun diye Allah bana kuzen veriyor :KK48:

Cocuklar çok istiyorlar kardeşlerinin olmasıni özellikle kızım çok istiyor eltimin biri yeni doğum yaptı biri 7 aylık hamile kızım diyor ben her gece dua ediyorum kardeşim olsun diye Allah bana kuzen veriyor :KK48:
Rabbim miniğinin duasını kabul etsin inşallah 🙏
Çocukların duası masumdur zamanı gelince olucaktır 😍

Ohh bugün 1.olan guru olan popüler olan maaşallah herkese bana gelince bi şey yok :KK57: :KK53:
Ben senin sunumundan çok emindim neden böyle oldu anlamadım tavukla pasta aynı isimde yer almasindan oldu sanirim ama sunum muhteşemdi ben çok beğendim ellerine sağlık canım

Bu gün değil aşko kaç gün oldu olalı ama pek anlamıyorum puanlarlamı emoji sayısımı 🤷‍♀️
Olsun ben bugün fark ettim(dur şurada biraz demagoji yapayım:sus:) herkes bir şey almış benim ellerim bomboş :KK42:

Evet oyle biraz kosturmacali bir hayat oluyor ama evde olmaktan cok bunaldim hep calistim bir keslegim var devam edip ilerlemek istiyorum hem olmazsa kaldiramazsam birakirim ne olucak dunyanin sonu degil :)
Çalışma hayatına alışıksan evde bir yere kadar durabilirsin :) Benim bi arkadaşım var oda öyle. 2 cocucunu kreşe verdi, çalışıyor.

Mesleğinde varmış ne güzel. İnşallah gönlünce olur herşey.

Çalışma hayatına alışıksan evde bir yere kadar durabilirsin :) Benim bi arkadaşım var oda öyle. 2 cocucunu kreşe verdi, çalışıyor.

Mesleğinde varmış ne güzel. İnşallah gönlünce olur herşey.
İki bucuk yil oldu evdeyim hayret ediyorum nasil durdum diye ama kolay gecmedi. Buraya sardim baska seyler buldum surekli faaliyet halindeyim calismaya alisik olunca hep yaoacak biseyler ariyor insan dedigin gibi. Hepimizin gonlunce olsun sende saglikla buyut insallah yavrularini :)

Rabbim miniğinin duasını kabul etsin inşallah 🙏
Çocukların duası masumdur zamanı gelince olucaktır 😍
Kaç aydır tüp bebeğe baslamayi düşünüyordum regl günü hep cumaya denk geliyor ikinci üçüncü günü hormon vermem lazım hafta sonu diye gidemiyorum vardır bundada bir hayr diyip erteliyorum ins Allah kendiliğinden gelir diye düşünüyorum önce kocayla bi sorunlari çözelim yoksa ona yağmurlu günde su bilem yok değil çocuk :rolleyes::rolleyes:

Kaç aydır tüp bebeğe baslamayi düşünüyordum regl günü hep cumaya denk geliyor ikinci üçüncü günü hormon vermem lazım hafta sonu diye gidemiyorum vardır bundada bir hayr diyip erteliyorum ins Allah kendiliğinden gelir diye düşünüyorum önce kocayla bi sorunlari çözelim yoksa ona yağmurlu günde su bilem yok değil çocuk :rolleyes::rolleyes:
Nasip kısmet canım inşallah herşey yoluna girer elimizde olan bişey değil rabbim ol derse olur engel tanımaz 🙏

Teşekkür ederim canım benim resimlerde sıkıntı var seninkide oda yok 😘
Demek ki bende de başka türlü sıkıntılar varmış belki ortadaki domates gülümün açısını beğenmemişlerdir :KK45:
Ben senin sunumundan çok emindim neden böyle oldu anlamadım tavukla pasta aynı isimde yer almasindan oldu sanirim ama sunum muhteşemdi ben çok beğendim ellerine sağlık canım
Çok teşekkür ederim sizin tarifi de eşim istiyor yapacağım inşallah ellerinize sağlık. Belki de dediğiniz gibi isimden olumsuz etki olmuştur sağlık olsun :KK68:

Back