• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Dua grubumuz vardı burda @Gizemm0 de ordan taniyorum bı kaç arkadaş hamile kaldı bende ondan sonra hamile kaldım ama kimyasal gecirdim Ramazan'da nasip olmadı ismimle dua edersen sevinirim canım gulseren ismim dediğin gibi kimin duası kabul olur bilinmez müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş bende her namazimda kk dan tanıdığım kimler varsa ve dünyada diyorum kimseyi evlat hasretiyle ve açlıkla imtihan etmesin yinede halimize bin şükür
Tamam canım duamdasın rabbim hayırlısını versin 🙏😘

Evet büyütmesi zor ve çocuk büyüyünce başa dönmek ayrı dert🤦‍♀️
Oyle tabi oda var ama bebek sevme istegide olusuyo galiba zamanla :) bugun iki cift misafirimdi ikiside hamile yakin arkadasimiz. Dusundum 3 4 aylik oldugunda ne tatliydi oglum tosun gibiydi falan diye kendime bile sasirdim bu dusuncelerin icimden gecmesine 😃

Oyle tabi oda var ama bebek sevme istegide olusuyo galiba zamanla :) bugun iki cift misafirimdi ikiside hamile yakin arkadasimiz. Dusundum 3 4 aylik oldugunda ne tatliydi oglum tosun gibiydi falan diye kendime bile sasirdim bu dusuncelerin icimden gecmesine 😃
İşte yaş ilerleyince o duygu kayboluyor ve sana korkunç geliyor.Sevmesi çok güzel ama hamile ve küçük bebeği olanlardan kaçıyor gibiyim🤦‍♀️

Sende hep direkten dönüyorsun 😂
Benle de ilk ikiye kalmıştın
Evet aynen 😂 benim bu yarismadan inanki hic beklentim yoktu cok begenmemistim hamburger sunumumu daha iyi yapmak istiyodum ama begendiker. Ali nazikte daha cok begenmistim daha umutluydum gene ikinci oldu 😃 olsun begenilmesi hosuma gidiyo yetiyo bana:) gecen hafta sonlardaydim :))

Ay hakikaten bu kacinci ikinciliğim sayisini unuttum lahmacun boregi ali nazik ramazan sofrasi baskada var galiba hep ikinci 😃
Daha hiç bişey belli değil yarın pazartesi memur uyeler yarın gelir herşey değişe bilir :confused:

İşte yaş ilerleyince o duygu kayboluyor ve sana korkunç geliyor.Sevmesi çok güzel ama hamile ve küçük bebeği olanlardan kaçıyor gibiyim🤦‍♀️
Bilmemki sanki oglum buyuyunce daha rahat edecekmişim ozaman isteyecekmisim gibi geliyor. Belki bosa konusuyoruz nasipte ne varsa o sonucta o yuzden cokta takmiyorum kafama :)

Bilmemki sanki oglum buyuyunce daha rahat edecekmişim ozaman isteyecekmisim gibi geliyor. Belki bosa konusuyoruz nasipte ne varsa o sonucta o yuzden cokta takmiyorum kafama :)
Öyle canım nasip her şey:)Ben oğlumun daha geç düşünüyordum.Bir arkadaş aklıma girdi.İuide olmuş yoksa geç kalcakmışım😂

Back