Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı artıkOlmazsa 2.olmak senin kaderin demekYok canim biliyorum sakasina dedim oyle ne gerek var :)
Sende hep direkten dönüyorsunİkinci bildirimi gonderinde yakaliyim hemen
1.olursan kırmızı sana çok yakışacakKelin ilacı olsa başına sürer bacım
Tamam canım duamdasın rabbim hayırlısını versinDua grubumuz vardı burda @Gizemm0 de ordan taniyorum bı kaç arkadaş hamile kaldı bende ondan sonra hamile kaldım ama kimyasal gecirdim Ramazan'da nasip olmadı ismimle dua edersen sevinirim canım gulseren ismim dediğin gibi kimin duası kabul olur bilinmez müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş bende her namazimda kk dan tanıdığım kimler varsa ve dünyada diyorum kimseyi evlat hasretiyle ve açlıkla imtihan etmesin yinede halimize bin şükür
Çoğunluk öyleSende hep direkten dönüyorsun
Benle de ilk ikiye kalmıştın
Oyle tabi oda var ama bebek sevme istegide olusuyo galiba zamanla :) bugun iki cift misafirimdi ikiside hamile yakin arkadasimiz. Dusundum 3 4 aylik oldugunda ne tatliydi oglum tosun gibiydi falan diye kendime bile sasirdim bu dusuncelerin icimden gecmesineEvet büyütmesi zor ve çocuk büyüyünce başa dönmek ayrı dert
Hepsine vermenize gerek yok hamburgere verin kafiYapanların ellerine sağlık keşke hepsine oy versek hepsi miss gibi
İşte yaş ilerleyince o duygu kayboluyor ve sana korkunç geliyor.Sevmesi çok güzel ama hamile ve küçük bebeği olanlardan kaçıyor gibiyimOyle tabi oda var ama bebek sevme istegide olusuyo galiba zamanla :) bugun iki cift misafirimdi ikiside hamile yakin arkadasimiz. Dusundum 3 4 aylik oldugunda ne tatliydi oglum tosun gibiydi falan diye kendime bile sasirdim bu dusuncelerin icimden gecmesine
Ay hakikaten bu kacinci ikinciliğim sayisini unuttum lahmacun boregi ali nazik ramazan sofrasi baskada var galiba hep ikinciHayırlısı artıkOlmazsa 2.olmak senin kaderin demek
Benim katılma amacım proluk du aslında sonradan öğrendim pinarin sponsor olduğunu neyse neye niyet neye kısmet bakalım artıkYa vala bilmiyordum ben verilir sanıyordum sen pınarı al proyuda alırsın
Evet aynen benim bu yarismadan inanki hic beklentim yoktu cok begenmemistim hamburger sunumumu daha iyi yapmak istiyodum ama begendiker. Ali nazikte daha cok begenmistim daha umutluydum gene ikinci oldu olsun begenilmesi hosuma gidiyo yetiyo bana:) gecen hafta sonlardaydim :))Sende hep direkten dönüyorsun
Benle de ilk ikiye kalmıştın
Daha hiç bişey belli değil yarın pazartesi memur uyeler yarın gelir herşey değişe bilirAy hakikaten bu kacinci ikinciliğim sayisini unuttum lahmacun boregi ali nazik ramazan sofrasi baskada var galiba hep ikinci
Hamburgere versem ötekilerde isteyecek valla hepsi birbirinden şahane lezzetlerHepsine vermenize gerek yok hamburgere verin kafi
İnşaallah birinde 1.olursunAy hakikaten bu kacinci ikinciliğim sayisini unuttum lahmacun boregi ali nazik ramazan sofrasi baskada var galiba hep ikinci
Bilmemki sanki oglum buyuyunce daha rahat edecekmişim ozaman isteyecekmisim gibi geliyor. Belki bosa konusuyoruz nasipte ne varsa o sonucta o yuzden cokta takmiyorum kafama :)İşte yaş ilerleyince o duygu kayboluyor ve sana korkunç geliyor.Sevmesi çok güzel ama hamile ve küçük bebeği olanlardan kaçıyor gibiyim
Kozalak Mantı için çok tşk ederim canım yuregine sağlıkYapanların ellerine sağlık keşke hepsine oy versek hepsi miss gibi
Öyle canımBenim katılma amacım proluk du aslında sonradan öğrendim pinarin sponsor olduğunu neyse neye niyet neye kısmet bakalım artık
Tabiki oyle ben oyunuzu kullandiginizi bildigim icin oyle yazdimHamburgere versem ötekilerde isteyecek valla hepsi birbirinden şahane lezzetler
Öyle canım nasip her şey:)Ben oğlumun daha geç düşünüyordum.Bir arkadaş aklıma girdi.İuide olmuş yoksa geç kalcakmışımBilmemki sanki oglum buyuyunce daha rahat edecekmişim ozaman isteyecekmisim gibi geliyor. Belki bosa konusuyoruz nasipte ne varsa o sonucta o yuzden cokta takmiyorum kafama :)