- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.710
- 498
- 32
Amağğn her şeyide herkese beğendiremezsinDemek ki bende de başka türlü sıkıntılar varmış belki ortadaki domates gülümün açısını beğenmemişlerdir
Çok teşekkür ederim sizin tarifi de eşim istiyor yapacağım inşallah ellerinize sağlık. Belki de dediğiniz gibi isimden olumsuz etki olmuştur sağlık olsun
Sagol canım benimİki bucuk yil oldu evdeyim hayret ediyorum nasil durdum diye ama kolay gecmedi. Buraya sardim baska seyler buldum surekli faaliyet halindeyim calismaya alisik olunca hep yaoacak biseyler ariyor insan dedigin gibi. Hepimizin gonlunce olsun sende saglikla buyut insallah yavrularini :)
Hadi popi olda gel
Bi sil bende merak ettim
İnşallah öyledirBi sil bende merak ettim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Kaç aydır tüp bebeğe baslamayi düşünüyordum regl günü hep cumaya denk geliyor ikinci üçüncü günü hormon vermem lazım hafta sonu diye gidemiyorum vardır bundada bir hayr diyip erteliyorum ins Allah kendiliğinden gelir diye düşünüyorum önce kocayla bi sorunlari çözelim yoksa ona yağmurlu günde su bilem yok değil çocuk
Aktif üyesin dahaSildim bakalım
Al işte bundan bahsediyordumAktif üyesin daha
Ya çok tatlısınAktif üye mi peehh burdan bile yüzüm gülmüyor yani
Neyse geri düzelteyimm olmadı hiç böyle
Begeni, mesaj ve puan artışı ile alakalı. Pek bir katkısı yok zaten, boşverAktif üye mi peehh burdan bile yüzüm gülmüyor yani
Neyse geri düzelteyimm olmadı hiç böyle
Aynen ni pro değil işteBegeni, mesaj ve puan artışı ile alakalı. Pek bir katkısı yok zaten, boşver
O senin tatlılığın kiYa çok tatlısınherşey gönlünce olsun
O senin tatlılığın kiinşallah hepimizin gönlünce olsun canımm
Peki madem bi de buna üzülecektim yoksa durup dururken tamamBegeni, mesaj ve puan artışı ile alakalı. Pek bir katkısı yok zaten, boşver
Şimdiden ellerine sağlık canım eminim sende çok güzel yaparsın afiyet olsunDemek ki bende de başka türlü sıkıntılar varmış belki ortadaki domates gülümün açısını beğenmemişlerdir
Çok teşekkür ederim sizin tarifi de eşim istiyor yapacağım inşallah ellerinize sağlık. Belki de dediğiniz gibi isimden olumsuz etki olmuştur sağlık olsun
Yarışmalara katılmaya devam edin. Kazen bazen katılan yarışmacıları pro üye yapıyor. Ben öyle pro oldumAynen ni pro değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?