• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Erkenmi evlendin nasil sigdirdin iki cocugu benimde bir oglum var iki yasinda erken yapmisiz 30a kadar bekleseydim diyorum 😃
Erken yapmak daha iyi yap büyüsünler sınra yoluna bak:)

Erken yapmak dha iyi yap büyüsünler sınra yoluna bak:)
Yok ya gencken cocuk yapip yaslaninca gezip tozmak yada calismak bana ters geliyor tam tersi dusunuyorum simdi birkac yil calistiktan sonra belki ikinci olur nasipse. Yani 30dan sonra iyi olur ya iki cocuk iyidir zaten 😃

Yok ya gencken cocuk yapip yaslaninca gezip tozmak yada calismak bana ters geliyor tam tersi dusunuyorum simdi birkac yil calistiktan sonra belki ikinci olur nasipse. Yani 30dan sonra iyi olur ya iki cocuk iyidir zaten 😃
29 da 3 çocuk vardı:)
Keşke daha erken olsaydı diyorum:)
Tabi herkesin bakış açısı farklı:)

Sağolsun kızlar amin çok tşk ederim aklınıza geldikçe dua edin ins.Allah :KK68: :KK68: :KK68:
Ben burdaki herkese dua eder oldum seni unutmam merak etme kendimde o yoldan geçtiğim için isteyen herkese ediyorum kimin duası kabul olur bilinmez 😍 çokta dua aldım 🙏

Yok kız ben kazanarak almak istiyorum :sampiyon:
Bitane üye vardı bdv ye konu açardı ama hep sonu üzerime atsın olurdu 😂
Bdv yi pek takip etmiyorum. Kırmızı oda gibi her konu mevcut. Kaynana konuları beni benden alıyor. Yaşadığım sorunlar depreşiyor. 😂 O yüzden tanıdık gelmedi dedigin

Sen baya aktifsin 😂

Ben burdaki herkese dua eder oldum seni unutmam merak etme kendimde o yoldan geçtiğim için isteyen herkese ediyorum kimin duası kabul olur bilinmez 😍 çokta dua aldım 🙏
Dua grubumuz vardı burda Gizemm0 Gizemm0 de ordan taniyorum bı kaç arkadaş hamile kaldı bende ondan sonra hamile kaldım ama kimyasal gecirdim Ramazan'da nasip olmadı ismimle dua edersen sevinirim canım gulseren ismim dediğin gibi kimin duası kabul olur bilinmez müminin mümine ettiği dua geri çevrilmezmiş bende her namazimda kk dan tanıdığım kimler varsa ve dünyada diyorum kimseyi evlat hasretiyle ve açlıkla imtihan etmesin yinede halimize bin şükür

Back