- 21 Ocak 2018
- 8.363
- 20.636
- 348
- 32
Evet oyle biraz kosturmacali bir hayat oluyor ama evde olmaktan cok bunaldim hep calistim bir keslegim var devam edip ilerlemek istiyorum hem olmazsa kaldiramazsam birakirim ne olucak dunyanin sonu degil :)Çalışınca daha zor tabiki. Allah kolaylık versin
Hem iş hem ev hem çocuk, hepsini bir arada idare etmek zorundasın. :)
Çalışan kadınlara saygım sonsuz valla.
Babalara bişey olmuyor. Ne çekerse kadınlar çekiyor
Aynen öyle canım hayat ne getirir bilinmezAmin canlar çok tşk ederim herşeyin hayırlısı vardır bundada bir hayır ins Allah nasip diyelim
Sen gayet güzel yapıyorsun benceBen tutuşmadan bahtıma ne çıkarsa onu alcam bu sefer yaa
Tabiki daha cooook yolumuz var
Ben de Senin için aynı şeyi düşünüyorum canımmSen gayet güzel yapıyorsun bence
Cocuklar çok istiyorlar kardeşlerinin olmasıni özellikle kızım çok istiyor eltimin biri yeni doğum yaptı biri 7 aylık hamile kızım diyor ben her gece dua ediyorum kardeşim olsun diye Allah bana kuzen veriyorAynen öyle canım hayat ne getirir bilinmez
Bu gün değil aşko kaç gün oldu olalı ama pek anlamıyorum puanlarlamı emoji sayısımıOhh bugün 1.olan guru olan popüler olan maaşallah herkese bana gelince bi şey yok
Teşekkür ederim canım benim resimlerde sıkıntı var seninkide oda yokBen de Senin için aynı şeyi düşünüyorum canımm
Rabbim miniğinin duasını kabul etsin inşallahCocuklar çok istiyorlar kardeşlerinin olmasıni özellikle kızım çok istiyor eltimin biri yeni doğum yaptı biri 7 aylık hamile kızım diyor ben her gece dua ediyorum kardeşim olsun diye Allah bana kuzen veriyor
Ben senin sunumundan çok emindim neden böyle oldu anlamadım tavukla pasta aynı isimde yer almasindan oldu sanirim ama sunum muhteşemdi ben çok beğendim ellerine sağlık canımOhh bugün 1.olan guru olan popüler olan maaşallah herkese bana gelince bi şey yok
Olsun ben bugün fark ettim(dur şurada biraz demagoji yapayımBu gün değil aşko kaç gün oldu olalı ama pek anlamıyorum puanlarlamı emoji sayısımı
Çalışma hayatına alışıksan evde bir yere kadar durabilirsin :) Benim bi arkadaşım var oda öyle. 2 cocucunu kreşe verdi, çalışıyor.Evet oyle biraz kosturmacali bir hayat oluyor ama evde olmaktan cok bunaldim hep calistim bir keslegim var devam edip ilerlemek istiyorum hem olmazsa kaldiramazsam birakirim ne olucak dunyanin sonu degil :)
Oy gel gel pek bi dertliyiz herkes kendi derdine düşmüşOlsun ben bugün fark ettim(dur şurada biraz demagoji yapayım) herkes bir şey almış benim ellerim bomboş
Senin yazmıyor. Yazması için profilinde ki cümleyi silmen lazımOhh bugün 1.olan guru olan popüler olan maaşallah herkese bana gelince bi şey yok
Aynen valla.Oy gel gel pek bi dertliyiz herkes kendi derdine düşmüş
Amin canım aminAynen valla.Herkesin bir sıkıntısı var. Allah başka dert vermesin.
İki bucuk yil oldu evdeyim hayret ediyorum nasil durdum diye ama kolay gecmedi. Buraya sardim baska seyler buldum surekli faaliyet halindeyim calismaya alisik olunca hep yaoacak biseyler ariyor insan dedigin gibi. Hepimizin gonlunce olsun sende saglikla buyut insallah yavrularini :)Çalışma hayatına alışıksan evde bir yere kadar durabilirsin :) Benim bi arkadaşım var oda öyle. 2 cocucunu kreşe verdi, çalışıyor.
Mesleğinde varmış ne güzel. İnşallah gönlünce olur herşey.
Kaç aydır tüp bebeğe baslamayi düşünüyordum regl günü hep cumaya denk geliyor ikinci üçüncü günü hormon vermem lazım hafta sonu diye gidemiyorum vardır bundada bir hayr diyip erteliyorum ins Allah kendiliğinden gelir diye düşünüyorum önce kocayla bi sorunlari çözelim yoksa ona yağmurlu günde su bilem yok değil çocukRabbim miniğinin duasını kabul etsin inşallah
Çocukların duası masumdur zamanı gelince olucaktır
Nasip kısmet canım inşallah herşey yoluna girer elimizde olan bişey değil rabbim ol derse olur engel tanımazKaç aydır tüp bebeğe baslamayi düşünüyordum regl günü hep cumaya denk geliyor ikinci üçüncü günü hormon vermem lazım hafta sonu diye gidemiyorum vardır bundada bir hayr diyip erteliyorum ins Allah kendiliğinden gelir diye düşünüyorum önce kocayla bi sorunlari çözelim yoksa ona yağmurlu günde su bilem yok değil çocuk
Demek ki bende de başka türlü sıkıntılar varmış belki ortadaki domates gülümün açısını beğenmemişlerdirTeşekkür ederim canım benim resimlerde sıkıntı var seninkide oda yok
Çok teşekkür ederim sizin tarifi de eşim istiyor yapacağım inşallah ellerinize sağlık. Belki de dediğiniz gibi isimden olumsuz etki olmuştur sağlık olsunBen senin sunumundan çok emindim neden böyle oldu anlamadım tavukla pasta aynı isimde yer almasindan oldu sanirim ama sunum muhteşemdi ben çok beğendim ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?