• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Tarifler Yarışması 4.Hafta

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarifler Yarışması '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    407
  • Anket Kapalı .
Miniğin kilosu Kac ki yine de ablası gibi sanmaları kırıcı
İnsanlar bilemiyor canım ben diyete baslamadan önce 25 yaşlarinda biri gel otur teyze demişti bana çok pis gıcık olmuştum şimdi diyorum o teyze diyen gelsin şimdi görsün beni :işsiz:

İnsanlar bilemiyor canım ben diyete baslamadan önce 25 yaşlarinda biri gel otur teyze demişti bana çok pis gıcık olmuştum şimdi diyorum o teyze diyen gelsin şimdi görsün beni :işsiz:
Benim üst komşum baya kilo almış ki elde olmadan kimse kolay kolay keyfi kilo almaz zaten neyse her akşam yürüyüşe gidiyoruz diyetisyene de gidiyor ve cok bıkmış herkesin yorum yapmasından .. üzüldüm ya insanlar bilip bilmeden anca yorum yapıyor

Benim üst komşum baya kilo almış ki elde olmadan kimse kolay kolay keyfi kilo almaz zaten neyse her akşam yürüyüşe gidiyoruz diyetisyene de gidiyor ve cok bıkmış herkesin yorum yapmasından .. üzüldüm ya insanlar bilip bilmeden anca yorum yapıyor
Var öyle gevşekler işlerini yapıyorlar

Ben keyfi almıştım bünye musayit bazıları kullandığı ilaçlar doğum sebebiyle alır ama benim küçüklükten gelen kilolu bir yapım vardı hastalık sebebiyle alanlara sözüm yok ama kilo+hastalık demek benim dizlerim ağrıyordu 3 sene namazi oturarak kıldım menüsküs olmustum ama kilo verince ağrı falan kalmadı çok şükür

Erkenmi evlendin nasil sigdirdin iki cocugu benimde bir oglum var iki yasinda erken yapmisiz 30a kadar bekleseydim diyorum 😃
20 yaşında evlendim. 23 yaşında anne oldum. Yaş ilerledikçe kafa da kaldırmıyor. İkinci düşünüyor musun? 🙂

Back