- 16 Mart 2019
- 5.739
- 14.698
- 248
Maşallah allah bağışlasınEvet canım
Biri 5 yaşında diğeri 15 aylık oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah allah bağışlasınEvet canım
Sagol canım. Teşekkür ederimMaşallah allah bağışlasın
Ne olacak olacak elbetNolacak böyle
Son kelimeyi okuyunca bir gülme aldı herkes kırıcı demi NevresteMiniğin kilosu Kac ki yine de ablası gibi sanmaları kırıcı
Çogcumm benimÖyleymiş abla
ZorNe olacak olacak elbet
İnsanlar bilemiyor canım ben diyete baslamadan önce 25 yaşlarinda biri gel otur teyze demişti bana çok pis gıcık olmuştum şimdi diyorum o teyze diyen gelsin şimdi görsün beniMiniğin kilosu Kac ki yine de ablası gibi sanmaları kırıcı
Asko vallah ne olursa olsun öyle sanmaları ve demeleri kırıcı benceSon kelimeyi okuyunca bir gülme aldı herkes kırıcı demi Nevreste
İnsanlar bilemiyor canım ben diyete baslamadan önce 25 yaşlarinda biri gel otur teyze demişti bana çok pis gıcık olmuştum şimdi diyorum o teyze diyen gelsin şimdi görsün beni
Benim üst komşum baya kilo almış ki elde olmadan kimse kolay kolay keyfi kilo almaz zaten neyse her akşam yürüyüşe gidiyoruz diyetisyene de gidiyor ve cok bıkmış herkesin yorum yapmasından .. üzüldüm ya insanlar bilip bilmeden anca yorum yapıyorİnsanlar bilemiyor canım ben diyete baslamadan önce 25 yaşlarinda biri gel otur teyze demişti bana çok pis gıcık olmuştum şimdi diyorum o teyze diyen gelsin şimdi görsün beni
Erkenmi evlendin nasil sigdirdin iki cocugu benimde bir oglum var iki yasinda erken yapmisiz 30a kadar bekleseydim diyorumEvet canım
Der hal kellesi vurula
Var öyle gevşekler işlerini yapıyorlarBenim üst komşum baya kilo almış ki elde olmadan kimse kolay kolay keyfi kilo almaz zaten neyse her akşam yürüyüşe gidiyoruz diyetisyene de gidiyor ve cok bıkmış herkesin yorum yapmasından .. üzüldüm ya insanlar bilip bilmeden anca yorum yapıyor
Aynen kuzum her şeye yorum yapangillerVar öyle gevşekler işlerini yapıyorlar
Nefret ediyorum öyle insanlardan insanların dış görünüşüyle yargılıyorlar halbu ki aynaya bakmaları yeterliAynen kuzum her şeye yorum yapangiller
Ben keyfi almıştım bünye musayit bazıları kullandığı ilaçlar doğum sebebiyle alır ama benim küçüklükten gelen kilolu bir yapım vardı hastalık sebebiyle alanlara sözüm yok ama kilo+hastalık demek benim dizlerim ağrıyordu 3 sene namazi oturarak kıldım menüsküs olmustum ama kilo verince ağrı falan kalmadı çok şükürBenim üst komşum baya kilo almış ki elde olmadan kimse kolay kolay keyfi kilo almaz zaten neyse her akşam yürüyüşe gidiyoruz diyetisyene de gidiyor ve cok bıkmış herkesin yorum yapmasından .. üzüldüm ya insanlar bilip bilmeden anca yorum yapıyor
20 yaşında evlendim. 23 yaşında anne oldum. Yaş ilerledikçe kafa da kaldırmıyor. İkinci düşünüyor musun?Erkenmi evlendin nasil sigdirdin iki cocugu benimde bir oglum var iki yasinda erken yapmisiz 30a kadar bekleseydim diyorum
Bende guru olmuşum gume gibi bişeymiPopi olmuşum kızlar