Aynen öyle banada şuan çocuk bakma düşüncesi çok zor geliyor dün eltimin 4 aylık oğlunu kucagimda zor tuttum hareketli bi bebek aynı pozisyonda durmak istemiyor hemen annesine verdim20 yaşında evlendim. 23 yaşında anne oldum. Yaş ilerledikçe kafa da kaldırmıyor. İkinci düşünüyor musun?
O ne kız he anladım popüler üyePopi olmuşum kızlar
Guru da sanırım yemekle alakalı bişey olsa gerekBende guru olmuşum gume gibi bişeymi
Popüler üye yani askoO ne kız
Guru gurme falan gizo biz olayı çok yanlış anlıyor olabilirizGuru da sanırım yemekle alakalı bişey olsa gerek
Hayırlı olsun darısı pro ya ins AllahPopüler üye yani asko
Senin ki yoldaHayırlı olsun darısı pro ya ins Allah
Yok ben buraya gelmeden olmuştum guru msj sayısıyla alakalı ola bilir belki yada ödüllerdenGuru da sanırım yemekle alakalı bişey olsa gerek
İnşallah asko cok sağolHayırlı olsun darısı pro ya ins Allah
Cokta erken degilmis aslinda. Bende 23 te evlenmistim :) yok simdi is hayatina geri donucem insallah uzun bir sure dusunmuyorum :) ama allah ne derse o olur tabi.20 yaşında evlendim. 23 yaşında anne oldum. Yaş ilerledikçe kafa da kaldırmıyor. İkinci düşünüyor musun?
Tek başına herkesten uzakta,kimseden destek görmeden büyütmek daha zor inan ki. Eşim evde yok zaten. Olunca yardımcı oluyor sagolsun.Aynen öyle banada şuan çocuk bakma düşüncesi çok zor geliyor dün eltimin 4 aylık oğlunu kucagimda zor tuttum hareketli bi bebek aynı pozisyonda durmak istemiyor hemen annesine verdim
Bu yarışmada proluk yok labne olduğu için şansıma tükürim kazenden labne karsiliginda prolukmu istesemSenin ki yolda
Sanırım canımYok ben buraya gelmeden olmuştum guru msj sayısıyla alakalı ola bilir belki yada ödüllerden
Aa citti mi bilmiyordum valaBu yarışmada proluk yok labne olduğu için şansıma tükürim kazenden labne karsiliginda prolukmu istesem
Çalışınca daha zor tabiki. Allah kolaylık versinCokta erken degilmis aslinda. Bende 23 te evlenmistim :) yok simdi is hayatina geri donucem insallah uzun bir sure dusunmuyorum :) ama allah ne derse o olur tabi.
Benim ilk evliligimden 11 yaşında kızım var esiminde ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var ortak çocuk olmadı malesef olanlar ya düştü ya dış gebelik oldu yani 1 oğlum 1 kızım var teyzesiTek başına herkesten uzakta,kimseden destek görmeden büyütmek daha zor inan ki. Eşim evde yok zaten. Olunca yardımcı oluyor sagolsun.
Senin kaç taneydi?
Allah bağışlasın. Sağlıkla sıhhatle büyüsünler.Benim ilk evliligimden 11 yaşında kızım var esiminde ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var ortak çocuk olmadı malesef olanlar ya düştü ya dış gebelik oldu yani 1 oğlum 1 kızım var teyzesi
Allah bağışlasın daha gençsin rabbim sağlıklı kardeşler nasip etsin çocuklarınaBenim ilk evliligimden 11 yaşında kızım var esiminde ilk evliliğinden 12 yaşında oglu var ortak çocuk olmadı malesef olanlar ya düştü ya dış gebelik oldu yani 1 oğlum 1 kızım var teyzesi
Ben tutuşmadan bahtıma ne çıkarsa onu alcam bu sefer yaaNeyse ben yine yeni tarifte tutuşurum ona şüphe yok
Tabiki daha cooook yolumuz varCok doğru demişsin cnm bende sürekli beklentiye giriyorum ama daha cok pişmemiz laızm ya
Allah bağışlasın. Sağlıkla sıhhatle büyüsünler.
Hayırlı evlat olsunlar
Amin canlar çok tşk ederim herşeyin hayırlısı vardır bundada bir hayır ins Allah nasip diyelimAllah bağışlasın daha gençsin rabbim sağlıklı kardeşler nasip etsin çocuklarına❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?