Onun ki daha bebeSenin okula giden var mı
Yok abla daha 4.5 yaşında kız ama şimdiden tırstımSenin okula giden var mı
Bende öyle biliyordumOnun ki daha bebe
Keşke okul açık olsa evde çok zorYok abla daha 4.5 yaşında kız ama şimdiden tırstım
Tabiki abla evde zordur su durumda okul açılsa bile riskli bide o var.Keşke okul açık olsa evde çok zorSen niye korkuyorsun o zamana kadar okul başlar.Okulun zorluğu yok
Bu yıl açılmazTabiki abla evde zordur su durumda okul açılsa bile riskli bide o var.
Nebilim gözüm korktu bian ödev filan diyince
İnşallah ozamana kadar bu virüs biter ☹
Resmen tarifime cuk oturuyor harika yaa fosfor favorim ama kadının saçı sönük kalmış bu kıyafet için ben daha farklı yaptırırım artıkBu nasıl bence gayet sade ve güzel
Bencede açılmaz hiç iyiye gitmiyor 50 lerin üzerine çıktı bide kayıplarBu yıl açılmaz
Öğretmenler başladı covid oldularBencede açılmaz hiç iyiye gitmiyor 50 lerin üzerine çıktı bide kayıplar☹bilmediğimiz nekadar kayıp var kimbilir
Yaaa herşey çok erken oldu benceyaÖğretmenler başladı covid oldularÖğrenciler gitse neler olur
Kapılara kilit bile vurmuslardi dışardan ay öyle de zor bana panik atak gelirYaaa herşey çok erken oldu benceya☹düşünemiyorum dahada vahim bir hal alır Allah korusun ☹wuhanda bitmiş korona hatta turist bile gitmeye başlamış oralara.asil pisliğin içinde bitti resmen .ama adamlar 80 gün aralıksız garantina uygulamışlar.
Bizim yazın dağıldıYaaa herşey çok erken oldu benceya☹düşünemiyorum dahada vahim bir hal alır Allah korusun ☹wuhanda bitmiş korona hatta turist bile gitmeye başlamış oralara.asil pisliğin içinde bitti resmen .ama adamlar 80 gün aralıksız garantina uygulamışlar.
Aman aman sus düşüncesi bile atak sebebiKapılara kilit bile vurmuslardi dışardan ay öyle de zor bana panik atak gelircikmasamda kilitli olduğumu bilmek
Bayramlar ,asker eğlenceleri ,düğünlerBizim yazın dağıldı
Ya tatiller havuz,denizBayramlar ,asker eğlenceleri ,düğünler☹
Bizim millet akillanmaz ablaYa tatiller havuz,deniz
Düğüne gitmedik diye küsenlere ne demeliBizim millet akillanmaz abla☹
Ben göndermiycemÖğretmenler başladı covid oldularÖğrenciler gitse neler olur
Diyeceksin ki sen düğün yapıyorsun bu zamanda asil ben sana küsmeliyimDüğüne gitmedik diye küsenlere ne demeli
Açılmaz zaten sanmıyorumBen göndermiycem