Hangi okula atandı.Merkezde miatandı diye işinden çıktı.. sözleşmesinin yenilenmesi getrekiyordu yenilemedi tazminat ödememek için ama şimdide kararname çıkmadı daha
Abla af büyür ama pinarda fasulye olayi yok dememismoydin daha önceki yarışmada ben mi yanlış hatırlıyorumHayır bu ay sana tatlı yok
Biri 3 e diğeri 6 ya geçtiBeni şimdiden korkutma minik
Kaçıncı sınıflar seninkiler
Bak sende diyorsun öncekinde....Abla af büyür ama pinarda fasulye olayi yok dememismoydin daha önceki yarışmada ben mi yanlış hatırlıyorum
Tamam işte ben yanlış anlamadım dimi fasulye değiller aslındaBak sende diyorsun öncekinde....
Amacını merak ettim.Tamam işte ben yanlış anlamadım dimi fasulye değiller aslında
Kafam çorba büyüğün eba TV saatleri ayni da küçüğün değişik kendi gibiÖğretmenleri bekleme sen evde başla:)
tanıdık canım..Yakininmi kuzu ☹
ilk pınarda söylemişti hemşom.sponsor yarışmaları devam ederse onda da fasulye yaparız diye.Abla af büyür ama pinarda fasulye olayi yok dememismoydin daha önceki yarışmada ben mi yanlış hatırlıyorum
yok yaa daha ilk pınarda söyledin,bi kural koyarım diye:)Bak sende diyorsun öncekinde....
sen benim makamımla oynayamazsın taamm mıııTamam işte ben yanlış anlamadım dimi fasulye değiller aslında
gazoziçem mallar geldi nereye yükleyeyimevde egitime devam elimden geldigince ben vereceğim derslerini
tanıdık canım..
Getir odama ne dersin
ilk pınarda söylemişti hemşom.sponsor yarışmaları devam ederse onda da fasulye yaparız diye.
yok yaa daha ilk pınarda söyledin,bi kural koyarım diye:)
okuma özürlü olduğumu burda da belli ettimsen benim makamımla oynayamazsın taamm mııı
Serinlemem lazım okula gitcem
kapının önüne bırakır kaçarımGetir odama ne dersin
Sunum için mi aldın
Hayırlı olsun