Ciddi olalım lütfen:)kimmis şişko biz sağlıklı yaşam için uğraşıyoruzBuda Bizim Hikayemiz olabilir
Yemek Bölümü Şişkoları olabilir
Tamam bizim olsunCiddi olalım lütfen:)kimmis şişko biz sağlıklı yaşam için uğraşıyoruzbizim yapayim kimse gelmezse birdaha başlık degistirmiyim:)
Çok motiveyim diyete ,kalemligimden de anlaşıldığı gibiEki Görüntüle 2686387
Ben koruyorum uzun zamandir 68im.kalemlik motivasyonum benim zayiflayinca seni yicem diye konusuyorum kendisiyle:)Tamam bizim olsun
Ben şişkoyum bu ay 2-3 kilo aldım nasıl oldu bilmiyorum☹
O kalemliği değiştir yada kapla
Bende 5 ay hatta daha uzun süredir aynıydım.Bu ay hızlıca arttıBen koruyorum uzun zamandir 68im.kalemlik motivasyonum benim zayiflayinca seni yicem diye konusuyorum kendisiyle:)
Olabilir ben simdi 100 ip atladım sende atla hadiBende 5 ay hatta daha uzun süredir aynıydım.Bu ay hızlıca arttıHep evde sayılırım ondan olabilir.
Regl oldumOlabilir ben simdi 100 ip atladım sende atla hadikonuma da yazayim:)
Himm zorlama ozaman abla ,bitince ek spor dersi yazarız sanaRegl oldumDaha yeni.ilk günler dikişlerim çok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum.
Bitsin spora başlayacağım zaten
Tamam inşaallahHimm zorlama ozaman abla ,bitince ek spor dersi yazarız sana
canım jennam
Kuzuuumcanım jennam
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oylama başlamış
Ben ikna oldumCiddi olalım lütfen:)kimmis şişko biz sağlıklı yaşam için uğraşıyoruzbizim yapayim kimse gelmezse birdaha başlık degistirmiyim:)
Çok motiveyim diyete ,kalemligimden de anlaşıldığı gibiEki Görüntüle 2686387
Nağ berGu nay din
İyiii senden nağ ber nöruyonnnNağ ber
Yeni uyandım kahvaltı hazırlamak lazım bgun 4 canlı ders varİyiii senden nağ ber nöruyonnn