Şaşırmıyorum abla valla bizim millette ne düşünce var ne anlayış .Sen dikkat etmiyosan bari dikkat edene laf etme demi .Küsen kussun boşver dünya çalkalanıyor resmen hastalıktan kırılıyor herkes ,bazıları geldi gelmedi şeyi yapıyor şu durumda bile pes.Düğüne gitmedik diye küsenlere ne demeli
Yakininmi kuzusabah sabah 3 vefat haberi aldım canım sıkıldı
Kuzenimin cuma günü düğünü vardı.4 ünde iptal edildi diye 3 ünde hem kına hem düğün yapmışlar.Bizde kınaya gitmedik.Tabi haberimiz olmadı bayağı sitem yedik.Diyeceksin ki sen düğün yapıyorsun bu zamanda asil ben sana küsmeliyim
Aynen pes canım:)Şaşırmıyorum abla valla bizim millette ne düşünce var ne anlayış .Sen dikkat etmiyosan bari dikkat edene laf etme demi .Küsen kussun boşver dünya çalkalanıyor resmen hastalıktan kırılıyor herkes ,bazıları geldi gelmedi şeyi yapıyor şu durumda bile pes.
Başınız sağolsun.sabah sabah 3 vefat haberi aldım canım sıkıldı
Allah korusun abla bı belirti hissederseniz gidin hemen erken baslansin tedaviye.insallah çıkmaz bisey insallah.Kuzenimin cuma günü düğünü vardı.4 ünde iptal edildi diye 3 ünde hem kına hem düğün yapmışlar.Bizde kınaya gitmedik.Tabi haberimiz olmadı bayağı sitem yedik.
Hem haber vermiyorlar hem trip atıyorlar.
Bizim gelinde covid oldu zaten belki bende de var.
Çok doğru söylemişAynen pes canım:)
Dün diyorum bizde oğlana sünnet düğünü yapalım.Kızım diyor ;anne gelmeyenlere de küseriz
Sağol canım inşaallahAllah korusun abla bı belirti hissederseniz gidin hemen erken baslansin tedaviye.insallah çıkmaz bisey insallah.
Eşin yeni mi atandı:)başın sağolsunHAbibte
yaa öyle demeyin okullar açılsıneşimin kararnamesi gelsin sonra kapansın
koyun can derdinde kasap et
Hadi git bize yemek yapBeni bir kovun burdan işim gücüm var
ayyy hiç trip atılacak bir durum değil valla..Kuzenimin cuma günü düğünü vardı.4 ünde iptal edildi diye 3 ünde hem kına hem düğün yapmışlar.Bizde kınaya gitmedik.Tabi haberimiz olmadı bayağı sitem yedik.
Hem haber vermiyorlar hem trip atıyorlar.
Bizim gelinde covid oldu zaten belki bende de var.
git hadi gitBeni bir kovun burdan işim gücüm var
Eşin yeni mi atandı:)
En çok düğünler ve asker eğlenceleri gibi toplantılardan bulaşmış vakalarDüğüne gitmedik diye küsenlere ne demeli
Abla sözü dinleyip gidiyorumHadi git bize yemek yap
Aslında ne şans aman masraf etme kiy nikahını git tantana yok ama millet takıları düşünürDiyeceksin ki sen düğün yapıyorsun bu zamanda asil ben sana küsmeliyim
İnsanları anlamak mümkün değilayyy hiç trip atılacak bir durum değil valla..
gerçekten insanlar acayip he..
git hadi git
evet abla antebe atandı... ev tutsak dert tutmasak dert..
hiçbirşey belli değil.. herşey saçma sapan
atandı diye işinden çıktı.. sözleşmesinin yenilenmesi getrekiyordu yenilemedi tazminat ödememek için ama şimdide kararname çıkmadı dahaİnsanları anlamak mümkün değilCorona diye bir şeyi bahane ediyorsunuz diyorlar
Hayırlı olsun canımAtandı ise başlar
Hayırlı olsun yine tatlım oda olur inşallahatandı diye işinden çıktı.. sözleşmesinin yenilenmesi getrekiyordu yenilemedi tazminat ödememek için ama şimdide kararname çıkmadı daha