Aynen canım ayakta bir şey yapsam nefes nefeseyim ,yemek yiyemiyorum.Başım çatlıyorBizim bir akrabada covid 19 bütün belirtilerini yasiyor ama testi negatif çıkmış wc gidip gelirken bile yoruluyorum kendimi yerlere atıyorum diyor neden acaba başka bir salginmi var yada sonradan pozitif olma gibi bir durum ola bilirmi Allah korusun
Vitamin değerlerine baktır istersen onlarda da ola bilir halsizlik rabbim yinede beterinden korusun dinlen bakalım ins Allah çabucak toparlanirsin canımBenim bünye zayıf canım çok sık ve ağır hasta oluyorum
BursaaaaaaaaAydın'mı orası .
Aynen canım ayakta bir şey yapsam nefes nefeseyim ,yemek yiyemiyorum.Başım çatlıyor
Et balık yiyor musun cnm bünyen zayıfsa hep takviye Alman lazımBenim bünye zayıf canım çok sık ve ağır hasta oluyorum
Bursaaaaaaaa
Takimdan etiket ister misiniz
Canım bende talasemi var.Demir depolarım boş o sebeple bünyem zayıfVitamin değerlerine baktır istersen onlarda da ola bilir halsizlik rabbim yinede beterinden korusun dinlen bakalım ins Allah çabucak toparlanirsin canım
Yapmazlar abla sanmıyorumNevoşum bir test daha yaptırsana bence.
Onu da ben sevmiyorumAydın diye tahmin ettimde ondan,şimdi bursa'nında kestane şekeri olsa yani nasıl yenir demi..
Canım bende talasemi var.Demir depolarım boş o sebeple bünyem zayıf
Kızımda da var ıda benim gibi güçsüz ve çabuk hasta oluyor.
Tabiki de cnm maalesef en ufak stres bile insanı mahfediyor ya bir adamın karısı kansermiş sanırm akciğerden neyse adam demiş ben onu öyle mutlu etmeliyim ki son zamanlarını mutlu geçersin ve kadını öyle mutlu etmiş ki akcigeri tekrardan yeşermiş düşün ..Ben böyle değişik bir yazı buldum baktım da vücuttaki romatizmal iltihaplar stresle artabiliyormis bir dojem eşimle sorun yaşadık o dönemde ben bayağı hasta oldu zaten kronik olduğunu da ozaman öğrenmiştim günlerce oturamadim ben agrilarimdan stres döneminde hastalık en uç noktaya çıkabiliyor malesef
Yapmazlar abla sanmıyorum
Onu da ben sevmiyorum
Yokkk ben geliyorum gulumse bulabilir mi bilmiyorumTakimdan etiket ister misiniz
Vallaahaaaa ciddedenŞikayetlerin devam ederse yaparlar herhalde.
Ciddenmi ben çok severim .
Sen boncuk dağıtma diyorsun o seni kaptana şikayet ediyor kavga da yapılmazYokkk ben geliyorum gulumse bulabilir mi bilmiyorum
Tüpün biri yok zatın dedimya dış gebelikte patladı solda açtırmak aklıma geldi ama tüp bebek daha çok aklıma yattı her ay acaba olacakmi diye düşünmek istemiyorum tedaviye başlamadan hsg çekilecek zatın yapışiklikta ola bilir hemşire arkadaşım hsg sonucuna bakmıştı ona kalsa sol tupude iptal ettir öyle tedaviye başla diyor sansim daha yüksek olurmuş bakalım 15 Eylül'de doktora gidiyorumİnşallaj eşin atanır da gidersiniz cnm gezmek güzel oluyor
bide neden tüplerini açtırmıyorsun kuzum bak ben yarın 2. Kez rahim filmine giriyorum sağ tüp kapalı dendi onu açtırmak için yani kimyasal olduysa bunun sebebi yapışıldık yada rahimde çökme de olabilir .. allah şifa versin ama başla biran önce cnmsende benim duamdasın hepiniz
Tabiki de cnm maalesef en ufak stres bile insanı mahfediyor ya bir adamın karısı kansermiş sanırm akciğerden neyse adam demiş ben onu öyle mutlu etmeliyim ki son zamanlarını mutlu geçersin ve kadını öyle mutlu etmiş ki akcigeri tekrardan yeşermiş düşün ..
Hep kulak ardı etmek gerekiyor ya sağlık herseye değer
Aynen öyle kanser hastalarına neden moral şart diyorlar bu yüzdenTabiki de cnm maalesef en ufak stres bile insanı mahfediyor ya bir adamın karısı kansermiş sanırm akciğerden neyse adam demiş ben onu öyle mutlu etmeliyim ki son zamanlarını mutlu geçersin ve kadını öyle mutlu etmiş ki akcigeri tekrardan yeşermiş düşün ..
Hep kulak ardı etmek gerekiyor ya sağlık herseye değer
Kız sikayetmi buuuuu