- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
İnsan bıkarmi ama ben bıktımBenim üzüm görmek istemediğim gibi bende uzume giderken öyle olmuştu
Gel işteee incire hem gel topla hemde yeOhh incire gellll. Yaaa yorulmana üzüldüm ama
Gözümüz aydın bittiğine sevindim neyse bundan sonra dinlen artık paraları sayarken dinlenirsin neyseGeldim geldim bitti ama ben çokk yorgunum artik
Yaş incir siyah incir bal incir bal küpü incir
Ama ben artik incirden.nefret ediyorum cunku cokkkk yoruldum
Yok canım hala hastayımAy cok sevindim ya negatif çıkmasına cok şükür ya acaba psikolojik mi yaşamış o belirtileri
Öyle kuzum gelsinler atarım son hallerini de
Hmm geçmiş olsun cnm dikkatli git gel malum ortalık karışık
Yok yok psikolojik değil ben en az ayda bir böyle hastayımYa psikoloji vücudu çok etkiliyor bende öyle oldum bir kere kendimi korona sandım
İnşallaj eşin atanır da gidersiniz cnm gezmek güzel oluyorEşim buralı kendisi esnaf uniyi bitirdi bu sene yüksek lisansa başlıyor seneye kpss kazanırsa ataması olursa gideriz ins Allah genetik baktırdım ben sorun yok sadece kan pıhtılaşması çıktı birde ben dış gebelik geçirdiğim için sağ tüp yok sol tup kapalı sadece sızıntı var normal yolla olmaz denildi ama Ramazan'da kimyasal geçirince demekki kendiliğinden ola biliyormuş diye umut ettim ama yinede beklemek çok yorucu oluyor belki birazda benim cabalamam gerekiyor diye başlamaya karar verdim her zaman dualarimdasınız
Sağol canim geldim iste ama parayi sayamadim çünkü saymakla bitmiyoGözümüz aydın bittiğine sevindim neyse bundan sonra dinlen artık paraları sayarken dinlenirsin neyse
Psikoloji stres hepsi vücuda dusmanYa psikoloji vücudu çok etkiliyor bende öyle oldum bir kere kendimi korona sandım
Cok sevindim cnm allah esirgesinYok yok psikolojik değil ben en az ayda bir böyle hastayımTemaslı olduğum için bu sefer acaba dedik
Bizim bir akrabada covid 19 bütün belirtilerini yasiyor ama testi negatif çıkmış wc gidip gelirken bile yoruluyorum kendimi yerlere atıyorum diyor neden acaba başka bir salginmi var yada sonradan pozitif olma gibi bir durum ola bilirmi Allah korusunYok canım hala hastayım
Ayakta duramıyorum hala yatıyorum.Ben bu yaz 3-4kez böyle oldum.Bünyem çok zayıfZaten covid olmasına şaşırmıştım,ben böyle hafif geçiremem:/
3 kilo verdim düşün:/
Benim bünye zayıf canım çok sık ve ağır hasta oluyorumCok sevindim cnm allah esirgesindikkat et kendine vitamin eksikliği varsa hep hasta olman normal tabi
Herkese mavi boncukAtarim sen yeterki gel
Gel işteee incire hem gel topla hemde ye
Ben böyle değişik bir yazı buldum baktım da vücuttaki romatizmal iltihaplar stresle artabiliyormis bir dojem eşimle sorun yaşadık o dönemde ben bayağı hasta oldu zaten kronik olduğunu da ozaman öğrenmiştim günlerce oturamadim ben agrilarimdan stres döneminde hastalık en uç noktaya çıkabiliyor malesefPsikoloji stres hepsi vücuda dusman