- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Vallaahaaaa ciddeden
Şöle en tatlısından hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaahaaaa ciddeden
Yiyorum canım ayırt etmem:)Et balık yiyor musun cnm bünyen zayıfsa hep takviye Alman lazım ☹
Bulamadığından burdayimya zatın sonra burayida bulamıyorum sabah günaydın demiştim ama aksamada Allah kerim
Öyle maalesef Aman dikkat et kendine kontrollerini aksatma sakın allah şifa versinStres herşeyin başı zaten bir dönemde memede tümör çık mıştı benim doktor tamamen strese dayalı bunlar demişti.
Bu ay gene kontrole gitmem lazım,ufak kistler var hala
İlaçta kullansam dolmuyor ablaYeme bile etkilemiyor.Demir için bol bakliyat yemek iyi geliyor benim kızdada demir düşük çıkıyor genelde.
Ye cnm bol bol yeşillik ye meyve ye ve bence balıkyağı hapı kullanYiyorum canım ayırt etmem:)
Sen bana özel mesaj at ben seni alirim isin bitinceBulamadığından burdayimya zatın sonra burayida bulamıyorum sabah günaydın demiştim ama aksamada Allah kerim
Öyle maalesef ☹☹ Aman dikkat et kendine kontrollerini aksatma sakın allah şifa versin
Sağol canımYe cnm bol bol yeşillik ye meyve ye ve bence balıkyağı hapı kullan
Ben onu tenhada kıstırırım nasıl olsaSen boncuk dağıtma diyorsun o seni kaptana şikayet ediyor kavga da yapılmaz Gulumse24
Onu bağlat istersen . Evet tüp bebekte iki tüpün aktif olmaması daha iyi oluyor ya allah nasip eder inşallah cnm git vallah evlat başka ya bende 2 ay ara verdim test sonuçlarını bekliyorum bakalımTüpün biri yok zatın dedimya dış gebelikte patladı solda açtırmak aklıma geldi ama tüp bebek daha çok aklıma yattı her ay acaba olacakmi diye düşünmek istemiyorum tedaviye başlamadan hsg çekilecek zatın yapışiklikta ola bilir hemşire arkadaşım hsg sonucuna bakmıştı ona kalsa sol tupude iptal ettir öyle tedaviye başla diyor sansim daha yüksek olurmuş bakalım 15 Eylül'de doktora gidiyorum
abla geçmiş olsin şimdiden belki yarın giremem şimdiden öperimYarın sabahtan yokum göz muayenem var,gözlük camları değişecek zamanı geldi bakalım numarası kaç oldu.
Sadece yakın benim okuma için kullanıyorum.
Yoo sizin yazdıklarınıza nazaran söyledimKız sikayetmi buuuuu minik ortaligi karıştırma
İlaçta kullansam dolmuyor ablaYeme bile etkilemiyor.
abla geçmiş olsin şimdiden belki yarın giremem şimdiden öperim
Yoo sizin yazdıklarınıza nazaran söyledim
Al cnm allah şifa versin tekrardan şaka gelmez bu işler bende 25 yaşındayım ama arada kendim kontrol ediyorum nolur nolmazGeçen sene gittim yine kontrole ilaçlı mr filan çekildi,meme arkasında bişi var göremiyoruz demişlerdi neyse temiz çıktı oda.Sadece kontrole gideceğim randevu almam lazım bu aralar.
Tedavisi yok ablamBir sebebi olması lazım bunun ilaçta fayda etmiyorsa artık.
bazen çok ihtiyacım oluyorTakimdan etiket ister misiniz
Sanada geçmiş olsun ablacımSağol miniğim teşekkürler bende kocaman öptüm seni
Sen iste ben sana hemen link veririm .Nereye istersen götürürümbazen çok ihtiyacım oluyor
Geçmiş bildirimlerden buluyom tabi zor oluyor ama buluyorum.ne olmuşYokkk ben geliyorum gulumse bulabilir mi bilmiyorum