- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim cmm ama tam bir komedi tipleri ayaksız komik Yarın ayaklar gelsin gğzel olucak inşalalhÇok şıkmış güle güle kullanın,yarın gelince daha da güzel durur evde.
Cok teşekkür ederim cmm ama tam bir komedi tipleri ayaksız komik ☺☺ Yarın ayaklar gelsin gğzel olucak inşalalh
Üniteler çok uygun bende bakmıştım ama cesaret edip alamadım burdan aldım mecburen çok güzel modeller var özellikle duvara monte olanlara bayıldım kendi evinse düşüne bilirsin ama kiraciysan tavsiye etmemBakıcam cnm ünite bakıyorum bide bakayım varsa alırım ☺☺
Kuzum ikisi de soğuk memleket eşin ne görev yapıyor tayin durumu yok mu .. kuzum cok soğuk ya ben seviyorum karı ama 8 ay cok ya ..Ben Erzincan kızıyım Erzurum geliniyim sogu bende sevmiyorum malesef ama el mahkum aş nerde biz orda mecburen burdayiz bende iyiyim bildiğin gibi bu ay tedaviye başlıyorum dua grubundan sonra kimyasal gecirdim yaş geçiyor bir yerden başlamak gerekiyor kararımı verdim nasip bakalım seninde guzel haberlerini bekliyorum kuzucum
Bende ünite arıyorum ama 3+1 çıktı başıma onu da koyabilecegim bişey olmalıÜniteler çok uygun bende bakmıştım ama cesaret edip alamadım burdan aldım mecburen çok güzel modeller var özellikle duvara monte olanlara bayıldım kendi evinse düşüne bilirsin ama kiraciysan tavsiye etmem
Öyle kuzum gelsinler atarım son hallerini deOluyor arada böyle şeyleiayaklar gelsin daha güzel olacaktır .
Maalesef kendi evim değil cnm bene duvara monte bakıyorum diğerleri gğzel durmuyor Ev sahibim halamın Kızı daha idare eder beniÜniteler çok uygun bende bakmıştım ama cesaret edip alamadım burdan aldım mecburen çok güzel modeller var özellikle duvara monte olanlara bayıldım kendi evinse düşüne bilirsin ama kiraciysan tavsiye etmem
3+1 ev olarak mı cnmmBende ünite arıyorum ama 3+1 çıktı başıma onu da koyabilecegim bişey olmalı
Hmm geçmiş olsun cnm dikkatli git gel malum ortalık karışıkYarın sabahtan yokum göz muayenem var,gözlük camları değişecek zamanı geldi bakalım numarası kaç oldu.
Sadece yakın benim okuma için kullanıyorum.
Geldim geldim bitti ama ben çokk yorgunum artikE Elif_Eylul takım arkadaşım 1 yıla yakindir tanışıyoruz muhabbete denk gelmiş ola bilirsin çok severim kendisini öğleden sonra gelir incir toplamaya gitti sabah
Yaş incir siyah incir bal incir bal küpü incirOlabilir ordan bir çağrışım bişey geldi demekki bana.incirmiii yaş inciri çok severim bizede getir eliffff☺
Ben nasıl uazmisim onu ya ses sistemi oluyor ya aslında 5+1 de biz onun 3 unu kullaniyoruz 5+1 takınca düğün yapıyor gibi oluyor ses3+1 ev olarak mı cnmm
Ay cok sevindim ya negatif çıkmasına cok şükür ya acaba psikolojik mi yaşamış o belirtileriNevreste testin negatif çıkmış inşallah risk de geçmiştir
eşim dun ise gitmemişti yoksa o da karantinaya alinacakmis herşey de vardır bir hayır dedik
Benim üzüm görmek istemediğim gibi bende uzume giderken öyle olmuştuGeldim geldim bitti ama ben çokk yorgunum artik
Yaş incir siyah incir bal incir bal küpü incir
Ama ben artik incirden.nefret ediyorum cunku cokkkk yoruldum
Ohh incire gellll . Yaaa yorulmana üzüldüm amaGeldim geldim bitti ama ben çokk yorgunum artik
Yaş incir siyah incir bal incir bal küpü incir
Ama ben artik incirden.nefret ediyorum cunku cokkkk yoruldum
Eşim buralı kendisi esnaf uniyi bitirdi bu sene yüksek lisansa başlıyor seneye kpss kazanırsa ataması olursa gideriz ins Allah genetik baktırdım ben sorun yok sadece kan pıhtılaşması çıktı birde ben dış gebelik geçirdiğim için sağ tüp yok sol tup kapalı sadece sızıntı var normal yolla olmaz denildi ama Ramazan'da kimyasal geçirince demekki kendiliğinden ola biliyormuş diye umut ettim ama yinede beklemek çok yorucu oluyor belki birazda benim cabalamam gerekiyor diye başlamaya karar verdim her zaman dualarimdasınızKuzum ikisi de soğuk memleket eşin ne görev yapıyor tayin durumu yok mu .. kuzum cok soğuk ya ben seviyorum karı ama 8 ay cok ya ..
Hadi ya demek kimyasal geçirdin bende geçirdim 2 defa hatta 3 sanırım genetik testleri verdik sende ver mutlaka cnm allah yardımcımız olsun
Sağol canımNevreste testin negatif çıkmış inşallah risk de geçmiştir
eşim dun ise gitmemişti yoksa o da karantinaya alinacakmis herşey de vardır bir hayır dedik
Ya psikoloji vücudu çok etkiliyor bende öyle oldum bir kere kendimi korona sandımAy cok sevindim ya negatif çıkmasına cok şükür ya acaba psikolojik mi yaşamış o belirtileri